Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 483,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

killzone2 multi

shift - bardzo dobra gra, 9/10

trine, shatter

pozniej biore sie za mgs, siren, ratchet...

Opublikowano

Burnout Paradise Ultimate Box PL - jedyne wyścigi w które gram :]

Opublikowano

Staram się wymęczyć do końca Bajołszoka. Eh, chyba za stary się robię na strzelanki.

Opublikowano

Fallout 3, Fifa 09

Opublikowano

Resident Evil5, Infamous( to tak od czasu do czasu), Alone in the Dark Inferno

Opublikowano

MotorStorm Pacific Rift wessało mnie na dobre :thumbsup: Ponadto Battlefield Bad Company oraz LEGO Indiana Jones :D

Opublikowano

Trine skończone. Zabrałem się za Infamous :)

Opublikowano

FIFA 10,U2 Beta i ... Orange Box...kur... dlaczego ja to kupiłem? xD

Opublikowano

Wpisze się mimo, że nie odbiegam od ogółu. Uncharted 2, dla tej gry zawiesiłem na kołku Assassins Creed, PGR4 i Dead Rising...

Opublikowano

Dirt 2 - choc robiony dla hamburgerow to wciaga bardziej niz Shift. Dla mnie 9/10

UFC - jak na poczatek serii swietna, ale ma sporo niedoróbek, głównie w animacji postaci w parterze. Dla mnie 8.5/10