Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

gow 3 - po raz drugi

ratchet CiT - dobijam do platyny

burnout ultimate box - czemu dopiero teraz do tego siadlem?

COD WaW - multi fajny

outrun - idzie porobic slajdy :D

Opublikowano

Uncharted 2 AT - multi obowiązkowo codziennie

Motostorm PR - ciężko ale nie daje za wygraną

Ratchet CiT - polecam super gra

Opublikowano

Graaam...

Bioshock 2

MAG

Heavy Rain

Pixel Junk Shooter

Hustle Kings

Opublikowano

God of War III - po raz drugi na Tytanie..zamierzam jeszcze tak kilka razy:-)

Opublikowano

Ja z rodzinką gramy w Buzza: Polskie Łamigłówki(p.s. chętnie się wymienie za quiz tv,bo jeszcze w quiz tv nie grałem).

Opublikowano

Ja postanowiłem nadrobić zaległości i zwiedzam Liberty City, narazie jako Nicko Bellic ;) w przerwach BF BC2 no i muszę się w końcu wziąć za dobicie platyny w Uncharted 2

Opublikowano

Aktualnie GTA 4 i GoD of War Collection. :)

Opublikowano

Rock band 2 - standard:)

A tak to resistance 2 po sieci. W tym tygodniu łykam 2 najnowsze dodatki do DA:Origins, i dodatki do GTA 4

Opublikowano

Po zaliczeniu platyny w GoW 3 zabrałem się za zaległosci na początek poleciał Infamous PL całkiem zacny tytuł choć powtarzające się misje trochę wkurzają ale itak fajnie śmiga się po mieście. W kolejce czeka na mnie jeszcze Codenamed 2 i Heavenly Sword a potem tylko RDR.

Opublikowano

zazdroszcze, CONDEMNED jest kozacki, za(pipi)iscie sie przy nim bawilem. polecam obadac tez the darkness, mega pozytywne zaskoczenie jak dla mnie, swietna gra.

Opublikowano

Skończyłem dziś rano GTA:The lost and Damned-Polecam :good:

Zacząłem Ballade geja Toniego już po pierwszych misjach wiem ze jest o niebo lepszy pod względem misji od TLAD,jak i humoru z świetnymi i ciekawymi postaciami.

Opublikowano

po niemalże wyplatynowaniu yakuzy 4, przyszedł czas na tłuczenie w heavy rain, god of war 3 i no more heroes. szkoda tylko że doba nie ma 48 godzin :).

Opublikowano

Został mi tylko jeden pucharek w Dead Space (za najtrudniejszy tryb), więc teraz do niego sobie wrócę. Potem Tekken 6 i FU - platynki.

Opublikowano

Został mi tylko jeden pucharek w Dead Space (za najtrudniejszy tryb), więc teraz do niego sobie wrócę. Potem Tekken 6 i FU - platynki.

Impossible w DS i Sith Master w TFU potrafią napsuć krwi.....wrrr. Powodzenia ;]

Dobijam do platyny w GoW2. I "wolne" do 21.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Bioshock 2 - kapitalna gierka. Jedynki calej nie przeszedlem (moze z 30% gry) - podobala mi sie, ale w druga czesc gra mi sie znacznie lepiej. Fabula i klimacik - ekstra. Bogu dzieki, ze zmienili system hackowania (w gierkach zawsze lubie oszczedzac mozliwie jak najbardziej oraz wtykac nos w kazdy zakatek - a jak wiadomo urzadzen do shackowania jest tu duzo, wiec system z jedynki byl dla mnie duza wada, byl poprostu uciazliwy).

Edytowane przez Yabollek007