Wiolku 1 592 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 W końcu dopadłem nowe GTA i zbieram szczenę z podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Po skończeniu Metro stwierdzam, że jest to pierwsza gra, w której żałuję, że nie ma multi. Można byłoby zaimplementować tam naprawdę sporo fajnych trybów i pomysłów na grę wieloosobową. Singiel jest świetny, gra ocieka klimatem. Pod koniec był moment, że miałem ciarki, akcja rodem z Braveheart'a. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
PEsEq 8 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Aktualnie: Gran Turismo 5:) Wyścigi w klasie ekstremalnej. Ale sie wku****am. Jadę jadę, Mistrzostwa Formula Gran Turismo, 20 okrążeń. Tor Nationalemonza, bardzo podoba mi się, ponieważ jest szybki, mało skomplikowany, aczkolwiek posiada dwa miejsca, gdzie można wywinąć orzełka do góry jajkami:) hihi Mniejsza o większość, nie zauważyłam, że pad jest rozładowany, tzn migała już dioda. Na 18 okrążeniu miałam 6 sekund przewagi, i na jednej z szykan, bach! Auto przestaje reagować, zanim połapałam się o co chodzi, byłam na pozycji 12... no wku***ć się idzie.. Aż po tym trefnym wyścigu został mi ostatni tor, Suzuka, tylko teraz już pad nie padnie, ale nawet jak przegram, ogólnie mistrzostwa na złoto Musiałam się wyżalić, a co! pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Niestety nikt z Polyphony Digital nie wpadl na pomysl zeby automatycznie pauzowac gre w przypadku rozladowania pada tak jak to robia inne gry. Tez mi sie to przytrafilo - jade, jade, a tu nagle przed zakretem okazuje sie, ze samochod nie reaguje na wychylenia analoga i hamowanie co skonczylo sie oczywiscie konkretnym dzwonem w bariere. Jak mozna nie dac tej opcji w takiej grze ?! Wiedza to chyba tylko producenci gry z autami standard wygladajacymi jak z poprzedniej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Plywam po karaibach w AC4. Jest bardzo dobrze ze swietnie nakreslona postacia Edwarda, ktorego mozna polubic z miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 wipeout hd :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Gram w BF4 na zmianę PC/PS3 i porównuję gameplay, jak narazie dużo mniej problemów z wersją na PS-a więc więcej czasu na nim spędza. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 uncharted drake's fortune Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Biorę się za piękne Dragon's Crown Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Diabło trzy ... Zamuliło po 5 wieczorach ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Po graniu Sleeping Dogs (fajne) i Remember Me (marne) wreszcie na spokojnie biorę się za Ni No Kuni. Po kilku godzinach mogę powiedzieć, że tak dopieszczonego jRPGa nie widziałem chyba od dekady. Zapowiada się rewelacyjnie. Choć połowa dialogów bez, świetnego swoją drogą, voiceactingu to kpina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 God of War: Wstąpienie (wiedziałem, żeby w marcu za 250 PLN nie brać), od jutra wrzucam na ruszt kolejno The Last of Us (survival do platynki), Far Cry 3 (resztka do platynki), Spec Ops: The Line (najwyższy poziom do platynki) oraz Beyond. FC3 splatynowane, Spec Ops rowniez platynka, czas na TlOU. Po godzinach Rayman Legends z dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza
Winek 1 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 The Last of Us - wow *_* Cytuj Odnośnik do komentarza
Czimeq 43 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Batman AO - nie mogę pojąć jak można było wypuścić tak zabugowaną grę, która formułą od nie różni się od genialnej poprzedniczki niczym (przechodzę grę po raz trzeci w trybie Noc to Ja i muszę kombinować, bo co jakiś czas znikają mi gadżety - wczytanie kontynuacji gry na normalu pomaga średnio co drugie załadowanie gry). Jutro pobiorę patche, może pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Wreszcie ruszyłem z Uncharted . Oprócz tego staram się wreszcie skończyć GTA V i rozpocząć marsz po 100%, a później online. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 uncharted drakes fortune na crushing, oraz spec ops the line na fubar ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
xppx 1 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 ukonczylem ico (mistrz) zaczolem shadow.. ale jakos mnie nie wciagnelo, mimo poczatkowej niecheci ostatecznie nfs:most wanted mnie z lekka wessał i go ukończylem ,teraz czekam na grida 2 z plusa a w miedzy czasie wznowiłem the Walking Dead. kupiłem Duke Nukem Forever za 2 funciaki i żałuje ,(pipi) straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Dragon's Crown - ten Butt Slam Amazonki mnie rozwala XD Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 R A I N - grafika i klimat jest ok, ale gameplay troche kuleje, nuzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 RAGE - męczę się niemiłosiernie... Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 WipEout HD, Spec Ops The Line na poziomie trudności FUBAR, Red Dead Redemption nadal..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Raziel81 20 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Widzę, że ostatnio tutaj na topie jest Uncharted: Drake's Fortune i też spieszę donieść, że wczoraj ukończyłem ten tytuł na poziomie Crushing - tym samym wpadła kolejna Platynka Nie ma co genialny tytuł (kapitalna mechanika gry przez co nawet granie na najwyższym poziomie trudności nie frustruje - mi szpilało się miodnie), aż się boję pomyśleć co to dziać się musi w drugiej (ponoć najlepszej) części z serii. Zaskoczyła mnie jedynie końcówka gry, gdzie przychodzi nam się zmierzyć z istotami rodem z filmu Zejście - odbiegało to dość od "poważnego/przygodowego" klimatu gry. Ostatnio zaliczyłem też Heavenly Sword - dość dobrze zapowiadający się tytuł - liczne combosy i ciekawe wykorzystanie sixaxisa - szkoda tylko, że frame rate i długość leveli kuleje (wszystkie glify zdobyte - glyphs, to słowo zaraz przywodzi mi na myśl Legacy Of Kain: Soul Reaver). Teraz przymierzam się do DLC Epilogue dla Prince Of Persia (2008) - wersja podstawowa ukończona z Platyną za pierwszym podejściem Albo wezmę się za Enslaved: Odyssey To The West - jednak odtrąca mnie niestabilny frame rate. (z drugiej strony ciekaw jestem czy wszystkie pozycje od Ninja Theory na PS3 cierpią na tę przypadłość? Nawet DmC, gdzie płynność animacji jest wskazana?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
xppx 1 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Castelvania : Lords of Shadow - alez klimacik ,ze tez nie gralem wczesniej w zadne czesci ,muzyczka robi robote strasznie ,w czasie czekania miedzy poziomami głos tego narratora miazga ,conajmniej jakbym sarumana w wp właczył narazie kilka h gralem a z tego co popatrzylem do krotkich ta gra nie nalezy ,super pozycja i czekam na 2 czesc ktora gdzies poczatkiem przyszlego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (z drugiej strony ciekaw jestem czy wszystkie pozycje od Ninja Theory na PS3 cierpią na tę przypadłość? Nawet DmC, gdzie płynność animacji jest wskazana?) W DmC też nie jest kolorow ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ghosts - multiplayer lepszy od Bo 1 i bo2 w inne częsci nie grałem multi to nie mam porównania. PES13- gram głównie po sieci ID- PRQc jak ktoś się chce zmierzyć to zapraszam:) Tekken revolution - polecam każdemu kto choć trochę lubi bijatyki, gra za darmo jest, w psstore. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi