Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

crysis 2

killzone 3

FF XIII ( od roku go męczę :))

GT5

a czekam na InFamous 2 i Deus Ex

Opublikowano

Deus EX: Human Revolution

Demon's Souls

Red Dead Redemption

Metal Gear Solid 4

Opublikowano

Red Dead Redemption

Gran Turismo 4

GTA 4

Borderlands

PES 2011

Tomb Raider Underworld

FEAR 2

Opublikowano

Od dwóch dni inFamous 2, wciąga tak jak jedyka.

Opublikowano

Po po ponad dekadzie w obozie Konami zapoznaję się z Fifą 11. Niby wszystko podobnie, ale całkowicie się przestawić trudno. W końcu, jak śpiewał Mick Jagger, 'old habits die hard'...

Opublikowano

zamowilem wczoraj singularity i aliens vs predator. w sumie dwie niewiadome dla mnie, ale po dobrych cenach. potrzebowalem czegos pomiedzy posiedzeniami w bc2 i new vegas, ktore zaczyna mnie frustrowac z powodu ciaglych loadingow i zwiech konsoli. obawiam sie, ze nie skoncze a szkoda, bo dialogi i masa subquestow wciagaja jak w bagno.

Opublikowano

Z lekkim opóźnieniem ale już w czytniku - Deus Ex: HR.

A gdzieś tam w międzyczasie Infamous 2, jeszcze połowa gry drugiego przejścia do platyny.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Resistance 1 potem 2

L.A. Noire

Deus Ex

GT5

Opublikowano

Będę ogrywał bete AC:R jak tylko się ściągnie

Opublikowano

Mass Effect 2 (Cerberus Pack) - łoj fajnie tu jest, gierka daj radę niemal na każdej płaszczyźnie 9+/10

Opublikowano

Skończyłem ME 2 i zabrałem się od razu za to samo lecz na poziomie Insanity. Pół godziny temu jednak odpaliłem sobie inFamous 2 i już iem co będzie włączane równolegle do drugiego Mass Effect.

Opublikowano

Właśnie skończyłem Star Wars: The Force Unleashed. Straszna bieda swoją drogą.

Opublikowano

Star Wars unlashed 2 - nie polecam , zdecydowanie gorsza od pierwszej czesci

Driver SA - gra ma rewelacyjny split na 2 graczy , zabawa w policjantow i zlodziei to jest to

Nieslawny 2 :D

Deus Ex - nic mnie tak nie wsiaklo na wiele godzin od czasu Fallout 3

Splinter Cell Chaos Theory - cholernie zbugowana gra , idzie w odstawke do czasu pojawienia sie patcha

Battlefield 2 Vietnam

Edytowane przez AbraHAM

Opublikowano

Final Fantasy XIII - kiedyś doszedłem do 13. aktu i przerwałem, teraz znowu jestem w tym momencie i zamierzam w końcu skończyć :D

Resistance 3 - mam już trochę gry za sobą i jest całkiem nieźle :)