Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki telefon wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

kibel ma, nie możesz się powstrzymac przed chwaleniem co?

• Odpowiedzi 8,3 tys.
  • Wyświetleń 775,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja jebie z tym rtv euro to jakiś cyrk. Wysylałi maile, ze towar idzie do sklepu stacjonarnego w celu odbioru, albo, ze paczka czeka na nadanie, a dzisiaj masowo puscili smsa, ze anulują zamówienie. Ni

• Omnia 2 może i jest lekko lepsza pod względem ekranu od HD2, ale przegrywa we wszystkim innym na całej linii. Nie wiem nawet od czego zacząć . Nie ma tego wsparcia, nie ma HTC Sense na WM, nie ma możl

• Ja nadal nie rozumie o co tylu ludziom chodzi z tymi kątami. (pipi) mnie obchodzi jak osoba obok widzi ekran w moim tel w autobusie czy gdzies tam. Ja patrze na tel "wprost"  i jest za(pipi)iscie.

Opublikowano

Wybudowałem ten kibel własnymi ręcyma, a nie dostałem w spadku, więc mam prawo.

Opublikowano

Ja się wiele razy naciąłem na samsunga, i jak szeidi nigdy tego (pipi) nie kupie. Gardze ludzmi, co lecą na fancy wygląd z super funkcjami i logiem samsung. Serio nie czaje. (pipi)nom wam te pralki po 3 latach. Mark my words.

Opublikowano

nie znajdziesz lepszego piekarnika z dwoma komorami od samsunga!

Opublikowano

No i właśnie o to chodzi.

A na chuj mnie kaktus ja się pytam? Szczerze ile razy to użyłeś, że piekłeś ciasto i noworodka za jednym razem? 10 lat temu termosondy były cool. Użyłem raz! Samsung ładuje wszystko co jest na rynku w jedno opakowanie, cena wcale nie jest okej, a jakość mizerna. Serwis ma robotę. Ludzie patrzą ile to ma funkcji, i łykają jak pelikany. PANIE ZA BOSHA TYLE SAMO A FUNKCJI JAK NA LEKARStWO, A JA CHCE SIERSC PIESKA USUNAC!

Opublikowano

Gdybyś sie pytał ,czy użyłem dwóch komór, napisałbym że może raz na pół roku, więc niepotrzbne, zgadzam się.

ALE

w 90% używamy tylko górnej częsci, co daje:

- oszczedność

- szybsze nagrzewanie się, bo tylko połowa piekarnika się nagrzewa.

- dolna częśc służy jako przechowalnia na wszystkie foremki, i  te kratki.

no i co

4 lata, nadal działa

płyta indykcyjna? nadal działa

mikrofalówka? nadal działa

Edytowane przez milan

Opublikowano

no to i ekobubla :(

gdybyś widział moje tabelki  excelowskie przy wybieraniu  sprzętu... wszystko wiedziałęm o  wszystkim

Edytowane przez milan

Opublikowano

Samsung jako jedyny producent montuje w pralkach plastikowe zawiasy. Przynajmniej z tych co do nas na sklep przyjechaly.

Co do telefonów to mialem juz S1, S2, S3, S4, S5, A3, A5, Ace 4, A5 2016, Note 1 2 3 4 zazwyczaj zadowolony bylem. iPhona mialem 4-5 i kurde jakos nie moglem sie przekonac. Za dugo na androidzie chyba.

Edytowane przez mastafaker

Opublikowano

Założyć wam kącik gospodyń?

Opublikowano

będziemy szczebiotać jak kokoszki.

I ma się nazywać koguty domowe, bo kur tu mało.

Opublikowano

Pytanie mam chce telefon dla córki tak do 800-900 pln - znalazłem Samsung J3 - jakaś alternatywa?

Opublikowano

samsung galaxy a3 2016. Dużo lepiej wykonany, świetnie się prezentuje. Najprawdopodobniej mój przyszły telefon.

Opublikowano

Pytanie mam chce telefon dla córki tak do 800-900 pln - znalazłem Samsung J3 - jakaś alternatywa?

tym razem nie napisze g2, bo pewnie 3 letni telefon może sprowokować brzydkie komentarze  u  dzisiejszej młodzieży ;/

mogę spytać ile córka ma?

Opublikowano

Jak się dobrze poszuka to znajdzie się J5, do tego jakiś Huawei p8 lite albo Honor 5X (tego polecam z czystym sumieniem). 

Opublikowano

Milan - 10 lat. Popatrzę na tego A3 Cooper.

Opublikowano

To pierwszy czy kolejny?

Pytam, bo sąsiad kupił synowi smartfona, z netem, już gdy ten miał 6 lat, wydaje mi się to conajmniej kontrowersyjne.

Opublikowano

Kolejny - teraz ma S3 mini. 

Edyta - tak patrzam na tego A3/A5 lipa to ponad 1k już wychodzi... nic to trzeba będzie sobie upgrade zrobić może jednak...

Edytowane przez mozi

Opublikowano

Zdziwiłbyś się jakie gadżety teraz dzieci mają :> 

Opublikowano

a5 rzeczywiście ponad 1k, ale a3 można znaleźć taniej http://www.ceneo.pl/42952129 zależy czego oczekujesz, dla mnie ważne jest żeby tel nie był za duży max do 5 cali, a takie 4.7 w a3 jest dla mnie idealne 

tylko on z tyłu ma szkło, nie wiem czy to dla dziecka dobre bo pewnie nie raz mu spadnie 

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Wiecie może skąd na allegro jest taki rozstrzał w cenach Xperii Z2? U nas w sklepach 1400zł, na allegro nówki z wysyłką zza granicy za niecałe 8 stów można kupić. Podróbki, kradzione? 

Jaka inna alternatywa do 1000zł za jak najlepszy telefon? 

Opublikowano

Wysyłają z Azji. Czekasz miesiąc, dostajesz telefon praktycznie bez papierów jakichkolwiek.

I nie bierz Sony. Ich telefony są koszmarne.