Posted June 27, 200816 yr Trzeba odświeżyć ten temat. Po świetnej konwersji Resident Evil chętnie zagrałbym w część drugą i trzecią, to by było to! Nie ma to jak ukończyć RE leżąc w wannie DS był wychwalany jako świetna konsola do gier FPP. Więc gdzie te wszystkie dobre strzelanki? Mamy tylko MP:H i dobrego COD'a 4. Ponoć Id Software grzebie przy jakimś Quake'u na NDS. Mam nadzieję, że będzie to konwersja Quake 1 a nie całkiem nowa gra.
June 28, 200816 yr a ja bym chciał denshe de go! i iss'a z prawdziwego zdarzenia, choćby konwersje z psx'a
July 13, 200816 yr Ponoć Id Software grzebie przy jakimś Quake'u na NDS. Mam nadzieję, że będzie to konwersja Quake 1 a nie całkiem nowa gra. jakiś czas temu krążyło info, że ma to być QIIIArena, z trybem sieciowym, ale bez sterowania ekranem (tylko klawisze), przynajmniej tak twierdził Carmack ja bym jeszcze chciał zobaczyć jakąś nową produkcję z Kirbym oraz, choć pewnie się powtarzam , konwersję OoT
July 14, 200816 yr ja bym chcial jakis remake starszego nfs(np czesc III ,IV lub porsche 2000) albo Gta San Andreas Stories na psp;)
July 14, 200816 yr ja bym chcial jakis remake starszego nfs(np czesc III ,IV lub porsche 2000) albo Gta San Andreas Stories na psp;)
July 14, 200816 yr ale to jest subforum o NDS ;] skoro wyszly podrasowane wersje FFIII i IV, to fajnie by bylo, gdyby powstaly rowniez odswiezone FFV i VI.
July 14, 200816 yr Z otwartymi ramionami (rękami przyjąłbym driver-a, najchętniej z niezmienionym modelem jazdy - 1&2 część - i z nowym zestawem misji. Stare nfs-y: porshe i high stakes to też dobry pomysł. Jeśli chodzi o fps-y to mam nadzieję że quake w końcu się ukaże (a moon będzie na przyzwoitym poziomie...). No i jeszcze Spyro 2: Gateway to Glimmer i RE 2&3
August 28, 200816 yr Final fantasy VI i klasyczny final fantasy:tactics z psx Edited August 28, 200816 yr by Master JIN
September 4, 200816 yr Hahahahaha, ja też tak miałem, miałem to tak długo, aż nie kupiłem PSP XD. Ale uważaj, to jest jak Diablo - albo wciągnie po uszy, albo odepchnie. Ja pierwszy raz w życiu nie grałem w nowe gry od razu po odpakowaniu i podchodzę 10 raz do tego samego zadania, bo się nie udało... Ta gra uczy pokory. A ja nawet jej nie zacząłem, i już mam problemy . Gothic bym kciał. Edited September 4, 200816 yr by raven_raven
September 20, 200816 yr - Moonstone ( ) - Jagged Alliance ( podobno coś planuja..) - FFVI w 3d ( kto wie ) - Ufo: Enemy Unkown (żadnej szansy nie widać) - Chrono Trigger (będzie napewno )
September 23, 200816 yr heroes 1 albo 2, mysle ze sterowanie za pomoca rysika mogloby sie sprawdzic Edited March 12, 201015 yr by Siwy_
January 20, 200916 yr D i s c i p l e s z którego zrezygnowali ;/ oby wrócili do niego bo bym kupił na 100% Icewind Dale Goblins Remake Bioshock'a hehe albo jakiś spin-off Edited January 20, 200916 yr by Yahoosh
January 21, 200916 yr Fallout w izo byłby wyrąbany. Z chęcią ujrzał bym także System Shocka i Deux Exa.
January 21, 200916 yr o! System Shock'a ! Nalać temu panu wódki ! Follout też by się nadał, wogóle poprawnie działający emu dos'a który by wyciskał soki z NDS'a.
February 6, 200916 yr Suikoden utrzymany w starym stylu oraz klimacie.Laczacy fabularnie czesc 1 i 2...