Opublikowano 27 czerwca 200816 l Trzeba odświeżyć ten temat. Po świetnej konwersji Resident Evil chętnie zagrałbym w część drugą i trzecią, to by było to! Nie ma to jak ukończyć RE leżąc w wannie DS był wychwalany jako świetna konsola do gier FPP. Więc gdzie te wszystkie dobre strzelanki? Mamy tylko MP:H i dobrego COD'a 4. Ponoć Id Software grzebie przy jakimś Quake'u na NDS. Mam nadzieję, że będzie to konwersja Quake 1 a nie całkiem nowa gra.
Opublikowano 28 czerwca 200816 l a ja bym chciał denshe de go! i iss'a z prawdziwego zdarzenia, choćby konwersje z psx'a
Opublikowano 13 lipca 200816 l Ponoć Id Software grzebie przy jakimś Quake'u na NDS. Mam nadzieję, że będzie to konwersja Quake 1 a nie całkiem nowa gra. jakiś czas temu krążyło info, że ma to być QIIIArena, z trybem sieciowym, ale bez sterowania ekranem (tylko klawisze), przynajmniej tak twierdził Carmack ja bym jeszcze chciał zobaczyć jakąś nową produkcję z Kirbym oraz, choć pewnie się powtarzam , konwersję OoT
Opublikowano 14 lipca 200816 l ja bym chcial jakis remake starszego nfs(np czesc III ,IV lub porsche 2000) albo Gta San Andreas Stories na psp;)
Opublikowano 14 lipca 200816 l ja bym chcial jakis remake starszego nfs(np czesc III ,IV lub porsche 2000) albo Gta San Andreas Stories na psp;)
Opublikowano 14 lipca 200816 l ale to jest subforum o NDS ;] skoro wyszly podrasowane wersje FFIII i IV, to fajnie by bylo, gdyby powstaly rowniez odswiezone FFV i VI.
Opublikowano 14 lipca 200816 l Z otwartymi ramionami (rękami przyjąłbym driver-a, najchętniej z niezmienionym modelem jazdy - 1&2 część - i z nowym zestawem misji. Stare nfs-y: porshe i high stakes to też dobry pomysł. Jeśli chodzi o fps-y to mam nadzieję że quake w końcu się ukaże (a moon będzie na przyzwoitym poziomie...). No i jeszcze Spyro 2: Gateway to Glimmer i RE 2&3
Opublikowano 28 sierpnia 200816 l Final fantasy VI i klasyczny final fantasy:tactics z psx Edytowane 28 sierpnia 200816 l przez Master JIN
Opublikowano 4 września 200816 l Hahahahaha, ja też tak miałem, miałem to tak długo, aż nie kupiłem PSP XD. Ale uważaj, to jest jak Diablo - albo wciągnie po uszy, albo odepchnie. Ja pierwszy raz w życiu nie grałem w nowe gry od razu po odpakowaniu i podchodzę 10 raz do tego samego zadania, bo się nie udało... Ta gra uczy pokory. A ja nawet jej nie zacząłem, i już mam problemy . Gothic bym kciał. Edytowane 4 września 200816 l przez raven_raven
Opublikowano 4 września 200816 l Będzie, na 100 %. Od razu po piątce się wezmą za 6, jestem tego pewien.
Opublikowano 5 września 200816 l Oby było tak jak mówisz. Ja bym chciał jakąś dobrą skradanke na ds-a.
Opublikowano 20 września 200816 l - Moonstone ( ) - Jagged Alliance ( podobno coś planuja..) - FFVI w 3d ( kto wie ) - Ufo: Enemy Unkown (żadnej szansy nie widać) - Chrono Trigger (będzie napewno )
Opublikowano 23 września 200816 l heroes 1 albo 2, mysle ze sterowanie za pomoca rysika mogloby sie sprawdzic Edytowane 12 marca 201015 l przez Siwy_
Opublikowano 20 stycznia 200916 l D i s c i p l e s z którego zrezygnowali ;/ oby wrócili do niego bo bym kupił na 100% Icewind Dale Goblins Remake Bioshock'a hehe albo jakiś spin-off Edytowane 20 stycznia 200916 l przez Yahoosh
Opublikowano 21 stycznia 200916 l Fallout w izo byłby wyrąbany. Z chęcią ujrzał bym także System Shocka i Deux Exa.
Opublikowano 21 stycznia 200916 l o! System Shock'a ! Nalać temu panu wódki ! Follout też by się nadał, wogóle poprawnie działający emu dos'a który by wyciskał soki z NDS'a.
Opublikowano 6 lutego 200916 l Suikoden utrzymany w starym stylu oraz klimacie.Laczacy fabularnie czesc 1 i 2...