Opublikowano 1 sierpnia 200816 l Ktoś się chwalił koszulką tutaj? Nie? Edytowane 1 sierpnia 200816 l przez _Be_
Opublikowano 6 sierpnia 200816 l uwazaj bo mama spojrzy w monitor. że niby moja ? śpi już od 21.30 hyhyhyhy <szatan>
Opublikowano 6 sierpnia 200816 l Wygrałem 2 bilety na OFFa XD Posłucham Czesława na żywo ;P Ja mam Cześka 10 minut drogi, na plac ide no i jest. A tak na serio, to gra u mnie na wśi ale siara troche iśc ale co tam.
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l a pochwale sie fotą z miszczem gembojowego breakcore, Sabrepulse. (to ten z prawa ofkors) Edytowane 29 sierpnia 200816 l przez zduniacz
Opublikowano 27 września 200816 l Kupiłem wczoraj Dog Fashion Disco - Committed to a bright future za 19,90 fajna okazja ;]
Opublikowano 4 października 200816 l podoba mi sie ta piosenka ;] myslalem sluchajac tego w radiu ze to "facet" spiewa. http://www.youtube.com/watch?v=ZkNVq9Y_Y7Q Edytowane 4 października 200816 l przez _Milan_
Opublikowano 4 października 200816 l Biednie: Niedługo chcę wrócić do zbierania płyt Deftones'ów i zacznę coś z (pipi)aja sprowadzać.
Opublikowano 4 października 200816 l podoba mi sie ta piosenka ;] myslalem sluchajac tego w radiu ze to "facet" spiewa. http://www.youtube.com/watch?v=ZkNVq9Y_Y7Q a to nie powinno we 'wstyd sie przyznac' lezec? Kawalek tez mnie sie podoba, chyba jeden z niewielu ktore nie wywoluja odruchu wymiotnego podczasu sluchania rmfu czy innego szajsu... chociaz troche za duzo komputerow wladowali w jej glos;f no, ale to tylko pop
Opublikowano 5 października 200816 l zly temat, sorry, mozna usunac ten post. Edytowane 5 października 200816 l przez zduniacz
Opublikowano 7 listopada 200816 l doszla paczka z selfmadegod today juz uzupelniony, w koncu, thema to przypomne chyba najciekawsza plyta 2007 po axis of eden ( no i sie okazalo ze ma legalnie 8 kawalek jeszcze), czesi po prostu sa czolowka tej muzyki, nawet maja przelozone teksty na czeski ;] no i geisha, bez komentarza, pogrom. ten sklepik jest za(pipi)isty. Edytowane 7 listopada 200816 l przez _Milan_