Skocz do zawartości

Pochwal się...

Featured Replies

Opublikowano
Nie no, Superunknown mnie chwycił od razu, szczególnie utwory Fell on Black Days i Head Down, genialne są.

Ja najbardziej na Superunknown lubię Let Me Down, Mailman, Limo Wreck i 4th of July. Black Hole Sun w ogóle tam nie pasuję. Moją ulubioną płytę jest i tak Louder Than Love.

Black Hole Sun jest najepsza na tej płycie.

• Odpowiedzi 899
  • Wyświetleń 132,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To ja też się pochwalę, chociaż nabyłem już jakiś czas temu, to nie mogę się napatrzeć na te cudne krążki:

• Od osoby prywatnej która wietrzy kolekcję, za ile ? :) za 110 cena bardzo okazyjna bo kupowałem więcej i łatwiej było negocjować. A tu reszta perełek z dzisiejszego rajdu, wszystko pierwsze tłoki, mus

• Witam, pozwolę sobie to tutaj wrzucić  Dziśiaj rano w końcu przyszło :    W zasadzie żeby nie Gunship, to nawet bym pewnie nie wiedział o tym, dla mnie póki co GOTY albumie, no imo

Opublikowano
Nie no, Superunknown mnie chwycił od razu, szczególnie utwory Fell on Black Days i Head Down, genialne są.

Ja najbardziej na Superunknown lubię Let Me Down, Mailman, Limo Wreck i 4th of July. Black Hole Sun w ogóle tam nie pasuję. Moją ulubioną płytę jest i tak Louder Than Love.

Black Hole Sun jest najepsza na tej płycie.

No własnie nie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

co ty gadasz grzesiu, swietna kolekcja, tak trzymaj kamilu! :good:

Opublikowano

Nie rób tego, przynosisz wstyd fanom Mastodona i utrudniasz mi linię obrony owego znakomitego, prog-metalowego zespołu.

Opublikowano

linkowcy i mastodonowcy musza sie trzymac razem :)))))))

Opublikowano

On ma racje, jestes komiczny, Linkin Park, ja pier.dole, zalosne :(

A sluchales nowej plyty Mastodona, Obso mowi ze reprezentatywna dla gay prog'u.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
Nudni już jesteście z tymi pedałami.

Wciaz to powtarzam, ale mimo tego oni nie chca przestac sluchac Mastodona.

Opublikowano

Och nie, Ty wstrętny łotrze! Chyba Ty!

Jak już ktoś pięknie stwierdził (być może to byłem ja) - by słuchać Mastodona, trzeba mieć ten smak 8).

Opublikowano
Nudni już jesteście z tymi pedałami.

Wciaz to powtarzam, ale mimo tego oni nie chca przestac sluchac Mastodona.

morał z tego taki: lepszy mastodon niż fear factoraki :potter:

Opublikowano

Obso: nie.

Opublikowano

majspejs

z kumplem sie tak zaczalem bawic w robienie muzy. glowne inspiracje to unkle, dj shadow i team sleep. na razie mamy tylko jeden kawalek, ale juz pracujemy nad nastepnymi :D ja w roli gitarzysty, kolega produkcja

Edytowane przez Zajcik

Opublikowano

No a tak z ciekawosci to czego kolega uzywa.

Z merytorycznych rzeczy to jak dla mnie w pierwszej czesci bit jest za glosny i tak sobie poprowadzone sa kolejne jego zmiany az do kulminacji. W sensie, ze brzmi to jak robione troche "na pale", szczegolnie ta sekwencja 1:10-1:20. Lepszy bit i jeszcze jakis mini motyw w tle (bo w ogole nie czuc, ze ta muza "narasta" i gdzies prowadzi, wje bcie tam jakies pianino czy synthy i juz) i byloby cycus.

Opublikowano

Bity robimy w FL Studio i Reasonie+kolega ma jakies wtyczki, gitara byla nagrywana w Guitar Rigu 3, a mix zrobilismy w programie, ktorego nazwa wyleciala mi z glowy;]

Dzieki za uwagi. Prosilem kolesia, zeby wpakowal tam jakis motyw na pianinku (zeby nie bylo zbyt pusto), ale nic mu nie wychodzilo i postanowilismy zostawic jak jest.

Opublikowano
www.myspace.com/harlemclowns

z kumplem sie tak zaczalem bawic w robienie muzy. glowne inspiracje to unkle, dj shadow i team sleep. na razie mamy tylko jeden kawalek, ale juz pracujemy nad nastepnymi :D ja w roli gitarzysty, kolega produkcja

wszedłbym , ale link nie jest z tych odsyłających, a za chu,ja nie chce mi sie wklejac.

popraw to se poslucham

ok, tytuł zerzniety chyba z sleepytime...,;] a muzyka taka do napisów po filmie. nie ze zla.

Edytowane przez caps_LOCK_masta