Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Midnight Club Los Angeles

Featured Replies

Opublikowano

moze mi ktos powiedziec czy da sie otwierac dach w kabrioletach?? a jak tak to jak???

• Odpowiedzi 283
  • Wyświetleń 32,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Konsolę mam niepodłączoną do internetu. Chciałbym pograć w MCLA, ale słyszałem, że domyślnie w grze jest strasznie wysoki poziom AI (praktycznie bardzo rzadko robi błędy). Słyszałem również, że pojawił się pewien update 'naprawiający' AI. Czy jeżeli ten update zgram na pendrive lub płytę dvd-rw to gra zaktualizuje mi się o ten update?

Opublikowano

Podłącz zatem. To chyba nie jest problem zbytnio? raczej koszta ale warto mieć sieć niż później kombinować. No gdybyś jeszcze nie miał sieci w domu to już problem, a tak? leń ;)

Update do gry w postaci pliku? hmm a gdzie takie coś jest?

Zresztą po apdejcie wcale łatwiej nie jest. Skill, znajomość topografii miasta i szczęście.

Edytowane przez ChevChelios

Opublikowano

Na szczęście poziom trudności jest imo dobrze wyważony i trudno zaczyna się robić dopiero w połowie gry. Jednak najlepszą receptą na zwycięstwa jest stuningowany Kawasaki Ninja :)

Opublikowano
Podłącz zatem. To chyba nie jest problem zbytnio? raczej koszta ale warto mieć sieć niż później kombinować. No gdybyś jeszcze nie miał sieci w domu to już problem, a tak? leń ;)

Nie leń. Rozchodzi się o to, że PC i X360 mam w różnych pokojach, które są dość znacznie oddalone od siebie. Do tego dochodzi fakt, że nie posiadam żadnego routera, aby podłączyć X0. :mellow:

Opublikowano

No to router i z głowy. 360tka bez sieci to jak jakbyś ruchał niezłą szpule w gumie na instrumencie. Fajnie ale bez polotu, łapiesz?

Opublikowano
Nie leń. Rozchodzi się o to, że PC i X360 mam w różnych pokojach, które są dość znacznie oddalone od siebie. Do tego dochodzi fakt, że nie posiadam żadnego routera, aby podłączyć X0. :mellow:

Kabel zamiast do PCta podłącz do Xboxa. Powinno zadziałać.

Jak nie, wklep MAC adres karty sieciowej komputera do xboxa jako zastępczy i musi działać.