Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

herbata i herbaciarnie....

Featured Replies

Opublikowano

Lipton Orange Jaipur to obok Russian Earl grey i tej nowej serii herbatek bez teiny( citrus i strawberry) =moja ulubiona... polecam...

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 72
  • Wyświetleń 19,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jestem prostym człowiekiem mam tylko czajnik z Lidla i kubki    teraz wjeżdża lipton peach mango, też spoko    w ogóle to chyba mój 3 taki czajnik bo się psują i zdarza się że wted

Opublikowano

Ostatnio do roboty kupili herbate Pickwick. Jest bardzo spoczko.

Opublikowano

Najlepsza kancelaria w Polsce kupuje herbatę za 7 zł?

Opublikowano

no, czasami lubimy zachowywac sie jak zwyczajni ludzie

• 1 rok później...
Opublikowano

Całkiem niezła jest herbata sprzedawana w Lidlu (nie wiem czy jest jeszcze) o smaku waniliowym. Mogę wypić kilka kubków jeden po drugim, bo super smak. Polecam :thumbsup:.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Codziennie na przemian sobie zapodaje :

-Mięta "Biofix"

-Prosto z lasu "Herbapol"

-Cynamonowa "Dilmah"

Można kupić chyba w każdym większym sklepie.

• 6 lat później...
Opublikowano

Ktos probowal haichao tea blocks? Ciemna jak kawa i posmak jakis taki bardzo intrygujacy.

• 5 lat później...
Opublikowano

Zielona herbata o nazwie brzmiącej, jak okrzyk bojowy ze Skyrima.

Ding Gu Da Fang! 

20230209_115403.jpg

Przeglądając ten zapomniany temat:

W dniu 24.03.2011 o 21:13, Frycekz napisał:

Codziennie na przemian sobie zapodaje :

-Mięta "Biofix"

-Prosto z lasu "Herbapol"

-Cynamonowa "Dilmah"

Można kupić chyba w każdym większym sklepie.

Od tamtej pory nie napisał żadnego posta, nie wiem, czy warto stosowac jego suplementację.:szopenhauer:

Edytowane przez Crazy Horse

Opublikowano

Dilmah ceylon premium i z liptona lubie tropical fruits takie piramidki, hipsterskich herbat nie piłem. W okresie jesień zima spożywam czasem z 3 dziennie, jak ciepło nie pijam ciepłego :) 

Opublikowano

Nie kupuję herbat w torebkach. Popróbuj tych na wagę, albo w gotowych opakowaniach; mam wrażenie, że są wielokrotnie lepsze. 

Ding gu da fang np jest bardzo delikatna, wręcz słodkawa jak na zieloną,.

Opublikowano

A nie możesz jak człowiek cywilizowany, wykształcony, kulturalny, obyty z kobietami wsypać susz do zaparzacza i dopiero do kubka, albo czajniczka jak masz możliwość?

Opublikowano

Dilmah Earl Grey jest pyszna, lubię smak bergamotki.

@Crazy Horse zobacz sobie ten sklep i te herbaty: https://www.cozaherbata.pl/herbaty/kwitnace.html

Są bardzo dobre i bajerancko się zaparzają - ten kwiatek się rozwija w wodzie :)

Opublikowano

O, piękna sprawa. Nie znałem tej stronki bro.

Opublikowano

Jakie to są hipsterskie herbaty i gdzie je dorwać? Myślałem, że szczyt luksusu to Dilmah i  Twinings. Pytam bo ostatnio przerzucam się z kawy na herbatę, bo jednak żołądek o to wołał.

Opublikowano
2 godziny temu, Crazy Horse napisał:

A nie możesz jak człowiek cywilizowany, wykształcony, kulturalny, obyty z kobietami wsypać susz do zaparzacza i dopiero do kubka, albo czajniczka jak masz możliwość?

jestem prostym człowiekiem mam tylko czajnik z Lidla i kubki :bella:

teraz wjeżdża lipton peach mango, też spoko 

w ogóle to chyba mój 3 taki czajnik bo się psują i zdarza się że wtedy zanim zakupię nowy wodę do herbatki gotuję w garnku jak Artur Morgan. 

Opublikowano
Godzinę temu, Harbuz napisał:

Jakie to są hipsterskie herbaty i gdzie je dorwać?

Nie wiem. Dla mnie to pewnie cos z asortymentu Five o'clock. Generalnie place ok 30zl za 100g. Ale maja tez herbaty po 140zl za 100g.

U mnie na szybko to glownie remsey z biedronki (na dwa moczenia oczywiscie :cebula:) ale lubie tez sypanego Ahmada. Jeden angol sprzedal mi historie, ze u nich lipton to jest herbata dla podludzi i nikt tego nie kupuje bo go.wno. I sie dziwil, ze w polsce to jedna z wiodacych marek.

Opublikowano

HERBATA ADALBERT'S ZIELONA Z WYCIĄGIEM Z FLASZOWCA MIĘKKOCIERNISTEGO LIŚCIASTA 100g - KARTONIK

Polecam wam tego skurwysyna, najlepsza zielona herbata jaka piłem, z wyciągiem z flaszowca miękkociernistego

Opublikowano

A pamiętacie herbate Tetley? Było jakieś zbieranie kuponów i nawet ręczniczek można było dostać albo kubek hehe chyba już nie istnieje bo nigdzie nie widziałem. 

• 2 lata później...
Opublikowano

Trafiłem na profil jakiejś baby co robi cold brew tea, kupiłem sobie butle i pierwsza juz w lodówce