Shen 9 610 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 no ten tez byl dobry, ostatnio go dawali na tvn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 zapychacz jak uj, ale trzeba przyznac, ze zabawny. Chyba najlepszy z zapychaczy Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Przeciez fabuła w tym serialu to tylko miły dodatek łaczacy odcinki w całość. Reaguła miała polegać na bieganiu za straszydłami wiec chyba o zapychaczach mowic nie mozna. Jesli sie myle to 70% tego serialu to tzw. "zapychacze". Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Nowy odcinek ciekawy postac alastara , calkiem twardy (pipi) no i dean ktory poznal go z piekiel sama anna troche niedorobiona moim zdaniem ale koncowka jest super , dean z samem z pewnoscia nie dadza 'aniolom' ja tak latwo zabic .w moich oczach pomalu zyskuje uriel , w kolejnym odcinku jestem pewien ze pokaze klase :vincencik: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 odcinek ujdzie, chociaz nie powala, spodziewalem sie jakiegos mega cliffhangera skoro to ostatni epizod w tym roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) Może ten odcinek nie jest najwyższych lotów, ale w jakim innym serialu znajdziemy scenę seksu faceta, który właśnie wyszedł z piekła z aniołem ? Edytowane 22 Listopada 2008 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Przynajmniej dowiedzieliśmy się troszkę więcej o piekle Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 S04E11 za mna i kurde, to imo jeden z najlepszych epow w historii serialu. Jest klimat, jest napiecie jak rzadko kiedy. Oby wiecej takich :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Odcinek to taki typowy horror w pigułce a bracia wrzuceni imo są trochę na siłę. Ogólnie solidny odcinek z niezłym "zwrotem akcji" ale liczyłem na coś bardziej o głównym wątku sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 dobre jest to, że w końcu pojawił się człowiek jako 'zło' do zwalczenia. Oryginalny pomysł, jak na tą serię. No i cała sytuacja jako odniesienie do Deana. No i tekst Deana: 'historia rodem z austriackich brukowców' mistrz scenarzyści nie zostawią na niczym suchej nitki. swoją drogą, bardzo mnie jarają takie zaszczute, brudne lokacje. Coś jak w 'Asylum' z pierwszego sezonu, gdzie kręcili się po szpitalu dla obłąkanych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 13 ep imo bardzo dobry, genialny motyw z gra w zbijanego xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 tylko szkoda ze znowu pomijaja glowny watek Anioły przegrywaja, kolejne pieczecie sa niszczone a bracia uganiaja sie za duchami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 16 epizod za pasem , jak dla mnie świetny. Jeden z lepszych w tym sezonie , to moje jakieś osobiste odczucie Trochę się działo , Alastair torturowany , Uriel zdrajca , Sam zrobił sie przekozak . Oby tak do końca sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 moim zdaniem to najlepszy odcinek supernatural. Aktor grajacy Castiela swietnie sie spisuje w swojej roli, podobno podpisal kontrakt na 5 sezon i ma byc jedna z glownych postaci. Moze bedzie jakis rozlam miedzy bracmi i Sam bedzie pracowal z Ruby a Dean z Castielem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 4x18 to byl gruby ep, po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Podoba mi się przedstawienie religii - aniołów, itd. w tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 To jest własnie Supernatural. Z odcinka na odcinek jest tylko lepiej. Nowy ep zarządził. Może dlatego, że lubie postać Castiela, ale i tak bło bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Zbliża się finał sezonu Ciekaw jestem jak oni chcą to jeszcze ciągnąć na kolejny sezon... Tylko jeżeli przedstawią Lucka jak jakąś pipeckę to ja dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Kolejny sezon to pewnie apokalipsa i pojedynek między braćmi którzy już chyba się opowiedzieli po czyjej stronie stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Kiedy bedzie jakis nowy ep? Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Jutro będzie do zassania Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Ciekawe jak zrobią następny sezon? Chyba im trochę koszty podskoczą w związku z apokalipsą Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 wiem tyle ze niezly cliffhanger dowalili na koniec pozostalo czekac do jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Ciekawe jak zrobią następny sezon? Chyba im trochę koszty podskoczą w związku z apokalipsą Ja to widze tak: 1. Zrobią bardzo efektowny 5 sezon, chociaż nie tak jak myslałem, bo od poczatku zanosiło sie na Dean z mocami Vs Sam z mocami. 2. Przyjdzie ktoś w ostatniej chwili i apokalipsa się przeciągnie do finału 5 sezonu, ale to by było mega tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Lucyfer bedzie sie ukrywal przez 20 odcinkow a bracia beda sa polowac na demony Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi