Opublikowano 24 czerwca 200816 l Akcja z duchem dziewczyny, który siedział na karku jej ukochanego. Dziewczyna popełniła samobójstwo z jego powodu. Moze i nie był zbyt straszny ale kilmacik całkiem niezły To jest droga Moniko "Shutter", Azjatycki o wiele lepszy - amerykanski remake wyprany z klimatu z gosciem z "Jeziora Marzen" w roli glownej. oglądałam własnie tą azatycką wersję . Amerykańskich horrorów nie oglądam praktycznie wcale. Bardziej mnie obrzydzają niż straszą niestety. Rozczarował mnie Hostel i kontynuacje Piły. W miare niezła była "texańska masakra piłą mechaniczną".
Opublikowano 24 czerwca 200816 l Akcja z duchem dziewczyny, który siedział na karku jej ukochanego. Dziewczyna popełniła samobójstwo z jego powodu. Moze i nie był zbyt straszny ale kilmacik całkiem niezły To zes zapodala pieknego spoilera. Na miejscu osob, ktore nie widzialy jeszcze Shutter mocno bym sie wku.rwil <_<. Do tego pogrubione zdanie to jest raczej po polskawemu napisane. Gdybym nie widzial filmu, za chu.ja nie wiedzialbym co i na kim siedzi.
Opublikowano 24 czerwca 200816 l Akcja z duchem dziewczyny, który siedział na karku jej ukochanego. Dziewczyna popełniła samobójstwo z jego powodu. Moze i nie był zbyt straszny ale kilmacik całkiem niezły To zes zapodala pieknego spoilera. Na miejscu osob, ktore nie widzialy jeszcze Shutter mocno bym sie wku.rwil <_<. Do tego pogrubione zdanie to jest raczej po polskawemu napisane. Gdybym nie widzial filmu, za chu.ja nie wiedzialbym co i na kim siedzi. Masz rację. Te moje skróty myślowe :nonie: . Jeżeli nie wiadomo o co chodzi to nie ma spoilera
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Akcja z duchem dziewczyny, który siedział na karku jej ukochanego. Dziewczyna popełniła samobójstwo z jego powodu. Moze i nie był zbyt straszny ale kilmacik całkiem niezły To zes zapodala pieknego spoilera. Na miejscu osob, ktore nie widzialy jeszcze Shutter mocno bym sie wku.rwil <_<. Do tego pogrubione zdanie to jest raczej po polskawemu napisane. Gdybym nie widzial filmu, za chu.ja nie wiedzialbym co i na kim siedzi. Widzisz, ja nie oglądałem filmu i dopóki byś nie pogrubił tego i napisał, że to spoiler tobym pojęcia nie miał. Edytowane 25 czerwca 200816 l przez Junkhead
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Czytałem ten temat od strony z początku 2007r, ponieważ nigdy specjalnie horrorów nie oglądałem, a chcę obejrzeć coś naprawdę dobrego. W tym celu zrobiłem listę filmów, które polecaliście. Jeżeli wg was czegoś dobrego brakuje to dopiszcie, a jeśli dodałem jakieś (pipi) to napiszcie, że to nie jest warte oglądania itp. 28 Dni Później Hellraiser Suspiria poltergeist Omen A Tale of Two Sisters Egzorcysta 1,3 The Blair Witch Project Red Rose Egzorcyzmy Emily Rose À l'intérieur Jenifer, Piętno, Opowieść Haeckela, Inferno Ukryty Wymiar Krąg (wersja amerykańska) The Thing Dolina Cieni Resident Evil Jacob's Ladder Evil Dead 2 Dead Alive Ichi the Killer Mirrors Lista zmieniona. Edytowane 3 lipca 200816 l przez Kame
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Kobieta Jeleń z Masters of Horror To nie jest horror i z założenie nie miało być nim. I tak warto obejrzeć jak całą serię (obie nawet) Masters of Horror ale jest tam trochę przeciętniaków. A jeżeli prawie w ogóle nie oglądałeś horrorów to na twojej liście obok klasyków (The Thing) są przeciętne filmy (Dog Soldiers czy Ring made in USA). Dodaj do listy Evil Dead 2, Dead Alive i Ichi the Killer (nie specjalnie straszak ale wart zobaczyć kilka scen).
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Ukryty Wymiar Krąg (wersja amerykańska) The Thing www.strach Amerykański "Krąg" jest świetny (tym bardziej jeżeli nie miałeś wcześniej styczności z japońskim pierwowzorem). Do listy dałbym jeszcze pierwszego "Resident Evil" (oglądając przy dobrym nagłośnieniu murowany zawał), a z klasyki "Jacob's Ladder" (może nie super przerażający, ale za to pochłania klimatem, i ma kilka fajnych powiązań z Silent Hill). Odradzałbym z kolei oglądanie "Pory Mroku" i "Wzgórza mają oczy" (tym bardziej totalnie spaszczonej dwójki).
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Akcja z duchem dziewczyny, który siedział na karku jej ukochanego. Dziewczyna popełniła samobójstwo z jego powodu. Moze i nie był zbyt straszny ale kilmacik całkiem niezły To zes zapodala pieknego spoilera. Na miejscu osob, ktore nie widzialy jeszcze Shutter mocno bym sie wku.rwil <_<. Do tego pogrubione zdanie to jest raczej po polskawemu napisane. Gdybym nie widzial filmu, za chu.ja nie wiedzialbym co i na kim siedzi. Widzisz, ja nie oglądałem filmu i dopóki byś nie pogrubił tego i napisał, że to spoiler tobym pojęcia nie miał. Na forum zawsze czytasz tylko pogrubiony tekst? Blair Witch Project Black Sheep 13 Duchów Egzorcysta 2 The Blair Witch Project (po co drugi raz?) Dom na przeklętym wzgórzu Te sobie daruj.
Opublikowano 28 czerwca 200816 l Czytałem ten temat od strony z początku 2007r, ponieważ nigdy specjalnie horrorów nie oglądałem, a chcę obejrzeć coś naprawdę dobrego. W tym celu zrobiłem listę filmów, które polecaliście. Jeżeli wg was czegoś dobrego brakuje to dopiszcie, a jeśli dodałem jakieś (pipi) to napiszcie, że to nie jest warte oglądania itp. Zejście 28 Dni Później Hellraiser Suspiria poltergeist Omen A Tale of Two Sisters Egzorcysta 1,3 The Blair Witch Project Red Rose Egzorcyzmy Emily Rose À l'intérieur Jenifer, Piętno, Opowieść Haeckela, Inferno Ukryty Wymiar Krąg (wersja amerykańska) The Thing www.strach Dolina Cieni Resident Evil Jacob's Ladder Evil Dead 2 Dead Alive Ichi the Killer Lista zmieniona. www.strach - tak glupiego filmu nie widzialem, juz nawet nie pamietam o czym to bylo al bylo tragiczne
Opublikowano 29 czerwca 200816 l "Zejście" też bym skreślił z listy bo ten film bardziej śmieszy ( kobieta-terminator ) niż straszy.
Opublikowano 30 czerwca 200816 l niektorzy twardziele gdy znajduja sie w ciemnej jaskini sam na sam ze stworami zaczynaja sie smiac, normalne <_<
Opublikowano 30 czerwca 200816 l rypać potworki, zgubić się w nieznanych jaskiniach to wystarczająca muka
Opublikowano 1 lipca 200816 l od descenta pelnych gaci strachu moze miec nie bedziesz imo film jest cholernie dobry, ogladaj, ogladaj bo warto!
Opublikowano 1 lipca 200816 l No może to ze mną jest coś nie tak, ale zupełnie nie zrobił na mnie wrażenia ten film.
Opublikowano 2 lipca 200816 l Najlepsze horrory sa oczywiscie produkcji Azjatyckich, glownie Japonskich, takie tytuly jak: Dark Water, Ju On, Shutter, Nieodebrane Połączenie są świetne.
Opublikowano 3 lipca 200816 l A propos azjatyckich pordukcji. Zrobiono kolejny remake. Tym razem koreanskiego Mirrors (nie moge nic jednak o oryginale znalesc). Tutaj trailer => http://www.mirrorsmovie.com/main.html?swf=redband . Scena w wannie daje rade.
Opublikowano 7 lipca 200816 l Z nowości polecam Frontiers. Konkretny slasher w stylu Teksańskiej masakry tyle tylko że po francusku.
Opublikowano 7 lipca 200816 l jakis horror przez ktory nie bedę spał? Bo ostatnio cieńko z tym jakies 2-3 akcje podczas calego filmu gdzie mozna sie bać, a poza tym wieje nudą. Chyba ze ja mam jakies dziwne poczucie strachu. Ale chciałbym dobrego horroru przy ktorym caly czas bede siedział jak na szpilkach. Poleci ktoś cos?
Opublikowano 7 lipca 200816 l ja moge polecic filmik ktory nie pozwala sie nudzic, nie w sensie ze caly czas strasza, atakuja, ale nie ma chwil nudy. Rouge , o krokodylu zabojcy, naprawde fajny filmik. Niby wszystko bylo, ale faaaajnie sie oglada.
Opublikowano 7 lipca 200816 l A ze starosci (97 chyba) moge Ci polecic event horizon najlepszy horror ever wg mnie, nie jest to straszak typu wyskakujace zza rogu "BUUUU", tylko budowany stopniowo przytlaczajacy klimat. @Milan - rouge jest lekkim filmem, spi sie po nim spokojnie, ale bardzo fajna produkcja no i radha mitchell jest ;]
Opublikowano 9 lipca 200816 l Oglądałem ten the Frontiers i zdecydowanie nie dorasta do pięt Pile. Zresztą mało tam jest scen gore, miejscami zwykła strzelanina.
Opublikowano 17 lipca 200816 l The Ruins to crap jakich malo, polecam dla osob ktore lubia sie posmiac, scena z patelnia rzadzi
Opublikowano 17 lipca 200816 l masters of horror zaczalem ogladac. Cigarette burns jest kozackie, piętno też. Musze reszte na dvd znalezc