Opublikowano niedziela o 11:273 dni Godzinę temu, Mejm napisał(a):Brig her back w wypozyczalniach.nawet wysoka srednia jak na horror, sprawdze dzis
Opublikowano niedziela o 21:163 dni 9 godzin temu, Shen napisał(a):nawet wysoka srednia jak na horror, sprawdze dzisjednak sraka, horror z tego zaden
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. https://www.filmweb.pl/film/Koszmar+minionego+lata-2025-10053610Turbo zaiste... Już niedługo i kina będą pełne widzów spragnionych slasherowości spod znaku ,,Koszmaru Minionego Lata", ale w opcji vol.2025! Tak, turbo nieźle, bo osobiście wybieram się na ten film. Tak, będzie zdecydowanie dziwnie, bo z tym Uniwersum w slasherze miałem ostatnio styczność z hektar lat temu! Fakt, to jakaś seria jednak jest, ale kompletnie zapomniałem o co w tym wszystkim chodzi... I jestem teraz w tej kwestii zielooooony! Na PSCore odświeżę sobie ten film, ale w wersji sprzed 30 lat. Akurat zdążę przed premierą nowej wersji klasyku.