Opublikowano 2 czerwca 200915 l btw. Na konferencji EA Sports zapowiedziało EA MMA Super wiadomość, ciekawe tylko od jakiej federacji licencję pozyskali. Może Affliction albo japoński Dream?
Opublikowano 2 czerwca 200915 l btw. Na konferencji EA Sports zapowiedziało EA MMA Super wiadomość, ciekawe tylko od jakiej federacji licencję pozyskali. Może Affliction albo japoński Dream? fajnie by było jakby mieli ich parę I można by uczestniczyć w różnych federacjach. Oczywiście wątpię w to bardzo. Ale fajnie by było zasadzić takiego stompa na ryło ( w Pride można było i czy w Dream też ? )
Opublikowano 2 czerwca 200915 l btw. Na konferencji EA Sports zapowiedziało EA MMA Super wiadomość, ciekawe tylko od jakiej federacji licencję pozyskali. Może Affliction albo japoński Dream? fajnie by było jakby mieli ich parę I można by uczestniczyć w różnych federacjach. Oczywiście wątpię w to bardzo. Ale fajnie by było zasadzić takiego stompa na ryło ( w Pride można było i czy w Dream też ? ) Nie, nie ma stompów ani łokci na twarz. Nie jestem tylko pewien czy można uderzać w tył głowy, w każdym razie pozostałe zasady takie jak w Pride (pierwsza runda 10min, druga 5min, walka odbywa się na ringu itp.). Ja jednak obstawiałbym, że EA pozyska/pozyskało licencje od Affliction, bo to zaraz po UFC najpopularniejsza federacja w USA no i mają Fedora
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Ja jednak obstawiałbym, że EA pozyska/pozyskało licencje od Affliction, bo to zaraz po UFC najpopularniejsza federacja w USA no i mają Fedora Najpopularniejsza federacja w USA po UFC jest (po upadku EliteXC) WEC. I to raczej ich licencje, lub ewentualnie Strikeforce'a kupi EA. Affliction nie jest zadna federacja. Jest po prostu organizatorem gal MMA, a walczy sie w niej (i to tylko w wadze ciezkiej) o pas organizacji WAMMA.
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Witam. Zapisy na turniej UFC Undisputed 2009 ruszyły właśnie na forum bijatyk online Honmaru. Gramy w wersje na X360. Zapisy i więcej informacji w tym temacie- http://www.honmaru.pl/forum/viewtopic.php?p=44654#44654
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Witam. Zapisy na turniej UFC Undisputed 2009 ruszyły właśnie na forum bijatyk online Honmaru. Gramy w wersje na X360. Zapisy i więcej informacji w tym temacie- http://www.honmaru.pl/forum/viewtopic.php?p=44654#44654
Opublikowano 4 czerwca 200915 l Witam moze mi ktos powiedziec jak na ps3 gdy zaloze dzwignie wykonczyc ja ? bo zawsze zakladam dzwignie chwile go trzymam i juz sie uwalnia..;/
Opublikowano 4 czerwca 200915 l Polecam tutorial. Tam jest wszystko ładnie wyjaśnione. Aha i nie piszę tego złośliwie. Piszę w celu uniknięcia podobnych pytań w przyszłości. Pozdro Edytowane 4 czerwca 200915 l przez Kasandra
Opublikowano 4 czerwca 200915 l To czy uda się założyć dźwignię zależy od wielu rzeczy. Najważniejsze jest to ile staminy ma przeciwnik i jego statystyki (submission defence). Przy zakładaniu dźwigni najlepiej kręcić analogiem w prawo, można też tapować buttony, ale u mnie to jakoś słabo działa Najlepsza taktyka to założenie dźwigni z zaskoczenia np. kiedy jesteś w down open guard możesz założyć kolesiowi triangle (tylko w Judo, w BJJ masz kimure, a w wrestlingu gilotynę). Edytowane 4 czerwca 200915 l przez Komandos
Opublikowano 7 czerwca 200915 l dzwignia da nie wiele w momencie kiedy przeciwnik ma sporo wytrzymalosci, oslab go troche i dopiero wtedy zakladaj wtedy masz wieksze szanse na powodzenie
Opublikowano 9 czerwca 200915 l granie szogunem jest prawdziwym wyzwaniem. Dla mnie wręcz przeciwnie, na Expercie Szogun to naprawde niezły kozak i niechętnie walczy w stójce, a to dla mnie duży problem . Na Chucka jest prosty schemat walcząc w stójce: dobra garda (szczególnie jeśli chodzi o kontry) + kontry + dużo ciosów na korpus = gleba byka w 3 rundzie po kolanku Edytowane 9 czerwca 200915 l przez Clown
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Cholera mam jeszcze niecały tydzień na zdobycie 5 złotych medali w multi. I tu się zaczyna problem zdobyłem 4 i został mi ostatni. Nie pamiętam dokładnie jak on się zwie, ale mniej więcej coś takiego "one hit K.O." czy coś takiego, z tego co gadałem z ludźmi chodzi o to w nim żeby, jednym kopnięciem/uderzeniem zrobić nokauta typowi. Bez wcześniejszego obijania go, fuck to chyba niemożliwe. Jakieś rady? Szkoda by było żeby achiv "gold digger" mi uciekł hehe. Edit: Ten złoty medal nazywa się One Hit Victory Edytowane 9 czerwca 200915 l przez Slupek88
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Cholera mam jeszcze niecały tydzień na zdobycie 5 złotych medali w multi. I tu się zaczyna problem zdobyłem 4 i został mi ostatni. Nie pamiętam dokładnie jak on się zwie, ale mniej więcej coś takiego "one hit K.O." czy coś takiego, z tego co gadałem z ludźmi chodzi o to w nim żeby, jednym kopnięciem/uderzeniem zrobić nokauta typowi. Bez wcześniejszego obijania go, fuck to chyba niemożliwe. Jakieś rady? Szkoda by było żeby achiv "gold digger" mi uciekł hehe. Edit: Ten złoty medal nazywa się One Hit Victory Musisz po prostu wyczuć moment jak koleś będzie chciał uderzyć i od razu skontrować, albo po prostu mieć szczęście Ja mam na koncie jakieś 300 walk i jakieś 5% zakończone one hitem, więc nie jest źle Najlepiej do wychodzi Lesnarem, o czym wczoraj sam się przekonałem na sparach z Cameelem
Opublikowano 10 czerwca 200915 l No no racja dzięki Lesnarem najłatwiej to zrobić. Co prawda nie udało mi się jeszcze na rankingu, ale w zwykłym exibitionie walnąłem w 7 sekundzie jednym ciosem nokaut. Teraz tylko na ranking match, ostatnie złotko. Swoją drogą 4 pozostałe zlote medale wyrwałem w poniedziałek, do kiedy mam czas z ostatnim? W niedziele aktualizują czy w pon? Edytowane 10 czerwca 200915 l przez Slupek88
Opublikowano 14 czerwca 200915 l ...kupiona wczoraj, gierka jest dooobra. Na wyzszych poziomach trudnosci zaczyna sie prawdziwa walka o przetrwanie, czajenie ne najmniejsza luke w gardzie, nieprzemyslany cios itp. Jak najbardziej warta wydanej kasy, ale wada jest dosc skomplikowany system, przez co gra jako casualowy party-game odpada, wypada pouczyc sie przynajmniej 20 minut, zeby nie lapac kazdego ciosu na pysk, a maszowaniem wiele sie nie zdziala. Z innych wad, masa menusow, przez ktore musimy sie przeciskac przy karierze, a juz szczegolnie przy kreacji zawodnika, ktora jest dziwnie uboga jak na THQ. mocne 8,5/10 Jak możesz recenzować grę po jednym dniu grania? :o Chce ktoś sprzedać ? Edytowane 14 czerwca 200915 l przez Figlarz
Opublikowano 16 czerwca 200915 l Ja mam do opylenia http://www.psxextreme.info/SGry-na-xboxa-360-t79476.html
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Ta gra jest za bardzo randomowa. A szczytem juz bylo to jak jechalem kolesia, dostawal kopy na ryj, jechalem go w parterze i nagle zalozyl mi dzwignie i wygral. Zreszta na online to teraz kazda walka konczy sie przez submission. Do tego dochodzi nudna kariera i lagi na online. Sprzedaje crapa.
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Ta gra jest za bardzo randomowa. A szczytem juz bylo to jak jechalem kolesia, dostawal kopy na ryj, jechalem go w parterze i nagle zalozyl mi dzwignie i wygral. Zreszta na online to teraz kazda walka konczy sie przez submission. Do tego dochodzi nudna kariera i lagi na online. Sprzedaje crapa. Zalozyl dzwignie i wygral, bo pewnie skonczyla ci sie stamina. Wlacz sobie w opcjach, zeby ci pokazywalo stamine i hp, sam zobaczysz na czym to polega. Randomowosci jednak nie zaprzecze, jednak mimo to gierka jest ekstra. Tak wogole dolaczam sie do pytania - ma ktos na sprzedaz ta gre na PS3 ? Moje wrazenia opieram na demku, jednak pelna wersja pewnie zbytnio sie nie rozni.
Opublikowano 23 czerwca 200915 l Ta gra jest za bardzo randomowa. A szczytem juz bylo to jak jechalem kolesia, dostawal kopy na ryj, jechalem go w parterze i nagle zalozyl mi dzwignie i wygral. Zreszta na online to teraz kazda walka konczy sie przez submission. Do tego dochodzi nudna kariera i lagi na online. Sprzedaje crapa. Zalozyl dzwignie i wygral, bo pewnie skonczyla ci sie stamina. Wlacz sobie w opcjach, zeby ci pokazywalo stamine i hp, sam zobaczysz na czym to polega. Randomowosci jednak nie zaprzecze, jednak mimo to gierka jest ekstra. Tak wogole dolaczam sie do pytania - ma ktos na sprzedaz ta gre na PS3 ? Moje wrazenia opieram na demku, jednak pelna wersja pewnie zbytnio sie nie rozni. różni się o jakieś 2 tryby i 78 postaci ale jak coś to ja jestem pierwszy w kolejce po używkę
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Haha. Udało się. Upolowałem za 149,00 zł na allegro. Było ich 9. Znikły w przeciągu 4-5 h Przyznać się kto jeszcze kupił?
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Wyszedł może jakiś patch który uniemożliwia wyjście z meczu na xbl bez konsekwencji ? Strasznie mnie to odrzuciło od tej gry gdy 5-6 raz z rzędu obijam typa... KO.. nagle on wyłącza konsole i walki nie było...
Opublikowano 27 czerwca 200915 l a mnie koleś wykiwał. nie miał ani jednego egzemplarza. wystawił aukcje na przedmioty których jeszcze nie miał. ale znalazłem gdzie indziej Nie mogę się doczekac
Opublikowano 3 lipca 200915 l Bzdura na tym forum jest chyba kilka aktywnych tematów UFC 2009. Więc nie wiem który jest główny, 2 pytania. 1. Można założyć jakoś z pozycji stojącej albo chodziarz z klinczu gilotyne? 2.Jak szukamy meczy rankingowych można zaznaczyć opcje żeby szukało fighterów dlc. A jak na razie nie ma żadnego dlc z nowymi fighterami, to znaczy że, co była już jakaś zapowiedź? Pojawią się niedługo? K. Soszyński <prosi>
Opublikowano 3 lipca 200915 l Bzdura na tym forum jest chyba kilka aktywnych tematów UFC 2009. Więc nie wiem który jest główny, 2 pytania. 1. Można założyć jakoś z pozycji stojącej albo chodziarz z klinczu gilotyne? 2.Jak szukamy meczy rankingowych można zaznaczyć opcje żeby szukało fighterów dlc. A jak na razie nie ma żadnego dlc z nowymi fighterami, to znaczy że, co była już jakaś zapowiedź? Pojawią się niedługo? K. Soszyński <prosi> 1. Można założyć dźwignię, co do gilotyny to nie jestem pewien ale chyba nie. 2. Na razie nic nie wiadomo na ten temat, ale niedługo ma wyjść patch. Edytowane 3 lipca 200915 l przez Komandos