Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 139,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ben&Jerry właśnie rzucili ostatnio w Leclercu. Też się zdziwiłem. Tak tylko na stacjach Shell albo BP kupowałem :kaz:

Opublikowano

Hageny na promocji po 12 zł w Kauflandzie :headbanger:

Opublikowano

O mamusiu

<ubiera sie i wklada dziecko w wozek>

Trzeba zrobić zapasy w zamrażarce.

Opublikowano

To pierdole, zawracam xd

Są chociaz pralinowe z makadamia, czy same kokosy? 

Edit

3 ostatnie sztuki były, wzialem dwie najlepsze i zostawilem sernikowe dla jakiegos frajera 

y2GyqGT.jpg

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

O(pipi)awszy po troszku z każdego - idealna konsystencja po krótkim spacerze (miękkie i gotowe do jedzenia). To niemożliwe, żeby lody były tak pyszne :banderas: Kiedy już myślisz, że to ostatnia łyżeczka, po czym natrafiasz na chrupiący kawałek orzeszka w karmelu i chcesz więcej xd

Opublikowano

Jadłem te makadamie i faktycznie bardzo dobre, tylko jak na mój gust trochę za słodkie jednak. Wolałbym więcej orzechów i mniej karmelu, byłoby tip top.

Opublikowano

Ja też zapasik prawilnie zrobiony, nawet nowe smaki wjechały jak orzech włoski z miodem. Sprawdziłem aż na paragonie i jak byk 12.00 zł mi nabili :kaz:

Opublikowano
21 minut temu, Rudiok napisał:

orzech włoski z miodem.  :kaz:

za(pipi)iste są, coś nie mogłem na nie trafic ostatnio ;/

Opublikowano

Odradzam lody ptasie mleczko (wjechały do Żabki), małe to, drogie i nie warte nic. 

Opublikowano

Widziałem w sklepie nowe lody od algidy, ale zadnego info w necie o nich.

Ananasowe Solero, Calippo lipton zielona herbata i jakiś baton lodowy z pralinami.

Opublikowano

Lipton zielona herbata jest przepyszny, tego brakowało na upały.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja pyerdole dostałem dopiero w piątym Lidlu na drugim końcu miasta. Śmiałem się trochę z wariatów z tematu czipsowego, co polują po Żabkach, a tymczasem sam za lodami jeździłem jak jakiś poyeb xd33945c6d3f9235cba85cc522e83b4736.jpg

Opublikowano
25 minut temu, II KoBik II napisał:

Przeciez to lezy czesto i nikt nie bierze. Zreszta (pipi)iatella 1l mocno lepsza niz te niby gringo lody. 

No fajnie fajnie, ale (pipi) mnie obchodzi twoje zdanie, dla mnie są zayebiste.

4 minuty temu, sprite napisał:

@chmurqab

Chmurczens w którym Lidlu dorwałeś? Sprawdzałem w kilku ostatnio i nigdzie tego smaku nie było :nosacz2:

Lidl na Nadbystrzyckiej, ale teraz nie ma, bo wykupiłem wszystkie xd Chyba, że wyciągną coś z magazynu. W zasadzie pojechałem w te okolice, żeby sprawdzić osławione Ben&Jerry w LeClercu, ale oczywiście nie było ;/

Opublikowano

No jak pierwszy, drugi, trzeci raz jesz to spoko, ale potem wejdą Hageny, B&J i Lidl już nie taki Mesjasz. 

U mnie też zalegają na półkach te z masłem orzechowym, coś inna klientela widocznie. 

Opublikowano
12 minut temu, Rudiok napisał:

No jak pierwszy, drugi, trzeci raz jesz to spoko, ale potem wejdą Hageny, B&J i Lidl już nie taki Mesjasz. 

U mnie też zalegają na półkach te z masłem orzechowym, coś inna klientela widocznie. 

No właśnie specjalnie kupiłem ostatnio Haageny (jadłem makadamie i praliny) i owszem, uważam, że są bardzo dobre, ALE na mój osobisty smak zbyt słodkie. Te lidlowe idealnie wpadają w moje preferencje i do tego to przełamanie masłem orzechowym jest :banderas:Plus chrupanie czekolady praktycznie w każdej łyżce. Nie wiem, jakby były gdzieś do dostania o te:

jHUvS68.jpg

To jest spore prawdopodobieństwo, że wskoczyłyby na pierwsze miejsce w moim rankingu. Szukałem Ben&Jerry, ale to jest jakiś absurd żeby je znaleźć w Lublinie :smutas: