Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Która gre wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

wk@@wia ja przeciwnik potrafi dziwnym trafem wygrać wyczyszczając całą plansze:( ale potem jak ma sie podpakowaną postać jest już git :)

a poza tym jest jeszcze przyjemna muzyka :) podczas walki :)

• Odpowiedzi 604
  • Wyświetleń 139,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• sega rally czy wrc?

• ja bym wybieral miedzy tacticsem a crisis core, ff I i II nie sa warte 120zł moim zdaniem

• Everybody's Golf, stałem ostatnio w sklepie i musiałem zdecydować, czy wziąć Patapony 2 czy EG i co prawda to pierwsze wybrałem, ale tylko dlatego, że miałem dobrą ofertę, jak wróci do mnie PSP i będę

Opublikowano

gdybym mial wybierac... flOw ;) w C&C nagralem sie swego czasu na psx'ie... ale z 2 strony boli fakt, ze flow jest platna gra tylko na psp :/

Opublikowano

Wpadło mi troche kasy, mam na 2 gry, i mysle nad:

-locoroco

-patapon(jak znajde to biore -_-')

-field commander

-ridge racwe 2

-crush

-metal gear ac!d

Opublikowano

wszystkie z podanych sa dobre...

co do RR2... chyba lepiej kupic RR1 bo to praktycznie ta sama gra, no i wtedy bedzie cie stac na 2.5 gry xD

ale skoro stac cie na 2 z podanych... hmmm bierz patapony, bo zdaje sie lubisz gry muzyczne, a to taka namiastka gry muzycznej ;)

do tego wspomniany RR [jak dla mnie jedna z lepszych gier na psp... czesto do niego powracam]

Edytowane przez Coati

Opublikowano

Lokusie i patapony :)

Opublikowano

W cenie Pataponów można mieć MGA i LocoRoco. 2 gry > 1 gra. I starczy na tę trzecią. A Patapony za miesiąc, dwa będą tańsze.

Opublikowano
wszystkie z podanych sa dobre...

co do RR2... chyba lepiej kupic RR1 bo to praktycznie ta sama gra, no i wtedy bedzie cie stac na 2.5 gry xD

ale skoro stac cie na 2 z podanych... hmmm bierz patapony, bo zdaje sie lubisz gry muzyczne, a to taka namiastka gry muzycznej ;)

do tego wspomniany RR [jak dla mnie jedna z lepszych gier na psp... czesto do niego powracam]

RR2 jest chyba tanszy od jedynki. Powaga. A która z nich lepsza?

Opublikowano

z tego co na szybko obczailem to RR2 ma... chyba 4 trasy wiecej i nowy ost..

i tak jesli juz, to gram w RR1

Edytowane przez Coati

Opublikowano

Która lepsza:

Loco roco

Patapon??

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

Zależy. Lokusy są dobre na szybką rundkę , w patapony trzeba się wczuć.

Opublikowano

zobacz sobie lokusy na YT, a potem pomysl czy taka gra nie bedzie cie nudzic? bo to ciągle to samo praktycznie...

patapony to przynajmniej jakies wyzwanie i nie predko sie nudza [ale trzeba sie wczuc ;)]

Opublikowano

A tam nudzić. Loczki nie przedawkowane się nie nudzą. Są słodkie i w ogóle kolor tęcza =)

Opublikowano

No tylko, ze w patapony ciezej zagrac w autobusie czy pociagu :) Nawet sluchawki slabo pomagaja

Opublikowano

No przeczytaj powyższe posty. Właśnie o tym w nich mówimy ;)

Opublikowano
No tylko, ze w patapony ciezej zagrac w autobusie czy pociagu :) Nawet sluchawki slabo pomagaja

Dobre słuchawki dokanałowe idealnie izolują od wszelkich hałasów, jednak problem tkwi głównie w dziwnym zachowaniu podczas gry. Rytmiczne potrząsanie psp, czy tupanie nogą czasem bywa mimowolne ;) . W sieci można znaleźć darmowe dema obu gier, więc jaki problem samemu sprawdzić?

Opublikowano

Sprawdzał ktoś to Bishi bashi? Zbiór minigierek, ale mało opinii o tym na necie, filmiki z utube wygladają ciekawie

Opublikowano

Sorry za drugi post.

Wpadło mi troche kasy i znalazłem patapony, wersja US raczej. Brać? Chciałem EU ale teraz to już sam nie wiem.

Opublikowano

Jedno i to samo. Po prostu sejw z dema nie zadziała.

Opublikowano
Która lepsza:

Loco roco

Patapon??

Loco roco...Obie gry wciągają, ale loco roco na dłużej.

Zastanawiam się nad kupnem Monster hunter(1 lub 2)Co sądzicie o tych grach?

Warto kupować?

Opublikowano

Czy PES2008 jest w ogóle wart zachodu? Czy słaba gra... Od razu mówię, że PES5 mi się WCALE nie podobał.

Opublikowano

Mnie (tak samo jak wersja na PC) odsłona na PSP nie podeszła.

Z przykrością stwierdzam, że PIPA w tym roku lepsza.

Opublikowano
Czy PES2008 jest w ogóle wart zachodu? Czy słaba gra... Od razu mówię, że PES5 mi się WCALE nie podobał.

Na psp jest lepszy od 6, w końcu pełna wersja pesa na psp (pełna edycja strojów, rozwój piłkarzy w master league). Ogólnie to zależy czy lubisz bardziej realistyczną piłkę czy arcade, którym raczej jest fifa (aczkolwiek nie grałem w nową fife na psp). Gameplay pesa 2008 nie różni się mocno od 6. Wydaje mi się tylko, że strzały łatwiej wchodzą w światło bramki i poziom trudności jest wyższy. Nie zauważyłem żadnych nowych zagrań. Wg mnie warto

Edytowane przez are91