Opublikowano 25 kwietnia 200816 l wk@@wia ja przeciwnik potrafi dziwnym trafem wygrać wyczyszczając całą plansze:( ale potem jak ma sie podpakowaną postać jest już git a poza tym jest jeszcze przyjemna muzyka podczas walki
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l gdybym mial wybierac... flOw w C&C nagralem sie swego czasu na psx'ie... ale z 2 strony boli fakt, ze flow jest platna gra tylko na psp
Opublikowano 3 maja 200816 l Wpadło mi troche kasy, mam na 2 gry, i mysle nad: -locoroco -patapon(jak znajde to biore -_-') -field commander -ridge racwe 2 -crush -metal gear ac!d
Opublikowano 3 maja 200816 l wszystkie z podanych sa dobre... co do RR2... chyba lepiej kupic RR1 bo to praktycznie ta sama gra, no i wtedy bedzie cie stac na 2.5 gry xD ale skoro stac cie na 2 z podanych... hmmm bierz patapony, bo zdaje sie lubisz gry muzyczne, a to taka namiastka gry muzycznej do tego wspomniany RR [jak dla mnie jedna z lepszych gier na psp... czesto do niego powracam] Edytowane 3 maja 200816 l przez Coati
Opublikowano 3 maja 200816 l W cenie Pataponów można mieć MGA i LocoRoco. 2 gry > 1 gra. I starczy na tę trzecią. A Patapony za miesiąc, dwa będą tańsze.
Opublikowano 3 maja 200816 l wszystkie z podanych sa dobre... co do RR2... chyba lepiej kupic RR1 bo to praktycznie ta sama gra, no i wtedy bedzie cie stac na 2.5 gry xD ale skoro stac cie na 2 z podanych... hmmm bierz patapony, bo zdaje sie lubisz gry muzyczne, a to taka namiastka gry muzycznej do tego wspomniany RR [jak dla mnie jedna z lepszych gier na psp... czesto do niego powracam] RR2 jest chyba tanszy od jedynki. Powaga. A która z nich lepsza?
Opublikowano 3 maja 200816 l z tego co na szybko obczailem to RR2 ma... chyba 4 trasy wiecej i nowy ost.. i tak jesli juz, to gram w RR1 Edytowane 3 maja 200816 l przez Coati
Opublikowano 4 maja 200816 l Która lepsza: Loco roco Patapon?? Edytowane 4 maja 200816 l przez zaq123456
Opublikowano 5 maja 200816 l zobacz sobie lokusy na YT, a potem pomysl czy taka gra nie bedzie cie nudzic? bo to ciągle to samo praktycznie... patapony to przynajmniej jakies wyzwanie i nie predko sie nudza [ale trzeba sie wczuc ]
Opublikowano 5 maja 200816 l A tam nudzić. Loczki nie przedawkowane się nie nudzą. Są słodkie i w ogóle kolor tęcza =)
Opublikowano 5 maja 200816 l No tylko, ze w patapony ciezej zagrac w autobusie czy pociagu Nawet sluchawki slabo pomagaja
Opublikowano 5 maja 200816 l No tylko, ze w patapony ciezej zagrac w autobusie czy pociagu Nawet sluchawki slabo pomagaja Dobre słuchawki dokanałowe idealnie izolują od wszelkich hałasów, jednak problem tkwi głównie w dziwnym zachowaniu podczas gry. Rytmiczne potrząsanie psp, czy tupanie nogą czasem bywa mimowolne . W sieci można znaleźć darmowe dema obu gier, więc jaki problem samemu sprawdzić?
Opublikowano 6 maja 200816 l Sprawdzał ktoś to Bishi bashi? Zbiór minigierek, ale mało opinii o tym na necie, filmiki z utube wygladają ciekawie
Opublikowano 8 maja 200816 l Sorry za drugi post. Wpadło mi troche kasy i znalazłem patapony, wersja US raczej. Brać? Chciałem EU ale teraz to już sam nie wiem.
Opublikowano 13 maja 200816 l Która lepsza: Loco roco Patapon?? Loco roco...Obie gry wciągają, ale loco roco na dłużej. Zastanawiam się nad kupnem Monster hunter(1 lub 2)Co sądzicie o tych grach? Warto kupować?
Opublikowano 14 maja 200816 l Czy PES2008 jest w ogóle wart zachodu? Czy słaba gra... Od razu mówię, że PES5 mi się WCALE nie podobał.
Opublikowano 14 maja 200816 l Mnie (tak samo jak wersja na PC) odsłona na PSP nie podeszła. Z przykrością stwierdzam, że PIPA w tym roku lepsza.
Opublikowano 14 maja 200816 l Czy PES2008 jest w ogóle wart zachodu? Czy słaba gra... Od razu mówię, że PES5 mi się WCALE nie podobał. Na psp jest lepszy od 6, w końcu pełna wersja pesa na psp (pełna edycja strojów, rozwój piłkarzy w master league). Ogólnie to zależy czy lubisz bardziej realistyczną piłkę czy arcade, którym raczej jest fifa (aczkolwiek nie grałem w nową fife na psp). Gameplay pesa 2008 nie różni się mocno od 6. Wydaje mi się tylko, że strzały łatwiej wchodzą w światło bramki i poziom trudności jest wyższy. Nie zauważyłem żadnych nowych zagrań. Wg mnie warto Edytowane 14 maja 200816 l przez are91