Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dysk twardy w PS3

Featured Replies

• Odpowiedzi 835
  • Wyświetleń 60 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @Berion, naprawdę nie rozumiem, po co się tak wysilasz ze swoimi odpowiedziami, po co pisujesz takie szczegóły, jak większość osób nic z tego nie rozumie

• Ale część rozumie (ja w to wierzę ;]), a inna część się dopiero zainteresuje. Z kolei wszyscy się dowiedzą, że jednak jest szansa na odzyskanie danych. Nie wiem, może "mam misję"?

• Teeee Wieśława... A w dziale to jakim jesteśmy?

Opublikowano

Więc pójdzie bez problemu. Odpalisz konsolę, to sama zapyta czy sformatować o ile kojarzę.

• 6 lat później...
Opublikowano
44 minuty temu, OldMuffin napisał(a):

Czy każdy dysk SSD 2,5" SATA zadziała z ps3? 

Edit, SSD :facepalm:

Powinien działać, sata są wstecznie kompatybilne.

Edytowane przez ProstyHeker

Opublikowano

Kupiłem pierwszy lepszy z brzegu, ale niestety konsola go nie widzi. Dziadostwo jedno...
Dysk-ADATA-Ultimate-SU650-front.jpg

Opublikowano

Tak, nawet się nie odpala tylko pojawia się komunikat o nierozpoznanej pamięci masowej (czy coś w tym stylu). 

Opublikowano
3 minuty temu, OldMuffin napisał(a):

Tak, nawet się nie odpala tylko pojawia się komunikat o nierozpoznanej pamięci masowej (czy coś w tym stylu). 

Widzę, że ten konkretny model sprawia problemy :balon:

https://www.psx-place.com/threads/issues-installing-new-ssd.41834/

Tu chłop dal solution w ostatnim poście. Możesz spróbować, a jak nie to odeślij i łyknij Crucial MX500, chłopaki za wielką wodą montują i śmiga.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, mam problem z instalacją dysku twardego w PS3. Jakiś czas temu zaczęły mi się wieszać gry, więc uznałem że pora wymienic. Zamontowałem nowy dysk, na pena zgrałem oprogramowanie, sformatowałem itd. Ale przy podpięciu i "aktualizacji oprogramowania" system się wiesza na 98% i dalej nie chcę pójść. Co może być tego przyczyną?

Opublikowano
W dniu 27.11.2024 o 15:32, Sparksen napisał(a):

Witam, mam problem z instalacją dysku twardego w PS3. Jakiś czas temu zaczęły mi się wieszać gry, więc uznałem że pora wymienic. Zamontowałem nowy dysk, na pena zgrałem oprogramowanie, sformatowałem itd. Ale przy podpięciu i "aktualizacji oprogramowania" system się wiesza na 98% i dalej nie chcę pójść. Co może być tego przyczyną?

Podaj proszę model dysku i numer błędu, jeśli wyskoczył.

Opublikowano
W dniu 27.11.2024 o 15:32, Sparksen napisał(a):

A spróbowałeś wgrać oprogramowanie na pena drugi raz? Możliwe, że przy zgrywaniu z kompa uszkodził się plik instalacyjny.