Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Naruto (uwaga spoilery)

Featured Replies

Opublikowano
zobaczymy. zbyt wiele wskazuje na to, ze to jednak on ;]

Sam Tobi mówił, że jest Madarą. W jaskini kiedy miał związanego Sasqacza.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 350,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ad. chapa: ja pjerdole, ale fail.   A czemu kisiel ma słabość do robienia z fajtłap i frajerów prawdziwych wymiataczo-półbogów? bo:   -moźe go nękali za młodości a teraz czyta go miliony pryszczat

• Oplułem monitor jak Madara capnął Kakashowi oko. Gag roku.

• ech, znowu żenada. tobi dotychczas kształtował się na prawdziwego badassa, który summonuje potwory a la kyuubi i meteory, a jak przyszło co do czego, to oczywiście okazuje się, że jest jakimś leszcze

Opublikowano
zobaczymy. zbyt wiele wskazuje na to, ze to jednak on ;]

Sam Tobi mówił, że jest Madarą. W jaskini kiedy miał związanego Sasqacza.

dla mnie to zaden dowod, dopoki nie pokazal twarzy.

Opublikowano

No LOL, wszyscy w mandze od dawna pierdzą że to Madara (włącznie z nim samym) a istnieją osoby które jeszcze nie wierzą, sic !

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano
shippuudena nie śledzę od dawna bo to imo tragedia jednak z tego co wiem to w czerwcu (juz?) kończą się filery i wracamy do sasuke

- To ten teges, od kąt lecą te filery? Ja obecnie jestem przy 84 odc. shippa gdzie Naruto trenuje swoje a Shikamaru z Kakashim walczą z Akatsuki (Hidanem i Kakuzu)... Niedawno zakupiłem ostatni 34 tom mangi żeby zobaczyć jakie są mniej więcej różnice w oparciu o Anime i konkretnie w reżyserii i scenariuszu prawie nic się nie zmienia ...

Opublikowano
No LOL, wszyscy w mandze od dawna pierdzą że to Madara (włącznie z nim samym) a istnieją osoby które jeszcze nie wierzą, sic !

Istnieje jeszcze możliwość, że Tobi to Madara, który udaje jeszcze w dodatku Danzou w Konosze :P

Opublikowano

Istnieje jeszcze możliwość, że Tobi to Madara, który udaje jeszcze w dodatku Danzou w Konosze :P

<_< :wallbash:

:P

Opublikowano

:rotfl::rolleyes::lol:

Czytaj uważniej następnym razem :P

Edytowane przez MYSZa7

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

- Nie wie ktoś gdzie można ściągnąć napisy do filmu Naruto Shippuden: Więzi??? Nie raz wydawało mi się że już mam dobre, a tu pojawiają się na ekranie zupełnie inne znaki niż te w tym samym pliku z tekstem ... Gdzie indziej szukałem - to samo. Nie wiem co jest grane. Gdzie można znaleźć normalne,Polskie napisy do tego filmu ???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Klik w link i patrzcie jak wygląda Mizukage:

http://narutoverse.blogspot.com/

Madara

wygląda seksownie.

To nie Madara. Okazało się, że on już nie jest Mizukage. :P Podobno błąd który Kishimoto poprawił. W rozmowie z Kisame, kiedy pokazał mu swą twarz to rekinek podobno miał powiedzieć, że widzi byłego, czy jakoś tak Mizukage.

Zawiłe i cholera wie co myśleć <_< Czy to prawda, czy nie.

Edytowane przez McDrive

Opublikowano

Mizukage- Mrrrrrrrrrrr :P

Tsuchikage- mi nie przeszkadza

KoxKage- jest hardkorem :lol:

Danzou- jak zwykle kombinuje :rolleyes:

Opublikowano
Prawa ręka i oko...brzmi obrzydliwie znajomo...ale to niemożliwe przecież ;]

Hmmm... :lol: I to bardzo znajomo ;)

Opublikowano

Znajomo odnośnie czego? Co druga postac w tej serji ma coś z oczami... A ręka jakoś nic mi nie przypomina :pinch:

Opublikowano
Znajomo odnośnie czego? Co druga postac w tej serji ma coś z oczami... A ręka jakoś nic mi nie przypomina :pinch:

Kakashi gaiden :P

Opublikowano
No bez przesady... W takmi wypadku powinny byc również nogi jak i całe ciało bo jedyne co z niego zostało to lewe oko i ręka... Poza tym mysle ze jasne juz jest że

Madara to nie Danzo co widac pod tym linkiem http://www.onemanga.com/Naruto/453/08/

Człowieku, my se jaja robimy :lol:

Opublikowano

Tobi to Danzo

:idea:

I tak nie.

Danzou nie może ruszać prawą łapą, a Tobiasz nie ma z tym najmniejszego problemu, nawet miecz umie nią zatrzymać. Danzou poszukuje też Kabuto, żeby znów mogła funkcjonować jak dawniej.