Skocz do zawartości

Naruto (uwaga spoilery)

Featured Replies

Opublikowano

Modle sie tylko zeby nie zrobili z Sasuke czegos w stylu Vegety z dragon ball, nawroci sie i wroci do wioski, tego bym nie wytrzymal.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 337,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ad. chapa: ja pjerdole, ale fail.   A czemu kisiel ma słabość do robienia z fajtłap i frajerów prawdziwych wymiataczo-półbogów? bo:   -moźe go nękali za młodości a teraz czyta go miliony pryszczat

• Oplułem monitor jak Madara capnął Kakashowi oko. Gag roku.

• ech, znowu żenada. tobi dotychczas kształtował się na prawdziwego badassa, który summonuje potwory a la kyuubi i meteory, a jak przyszło co do czego, to oczywiście okazuje się, że jest jakimś leszcze

Opublikowano

Modle sie tylko zeby nie zrobili z Sasuke czegos w stylu Vegety z dragon ball, nawroci sie i wroci do wioski, tego bym nie wytrzymal.

Kishimoto zapowiedział już w jednym ze swoich wywiadów, że w czasie ostatniej walki Naruto z Sasuke ten drugi się "nawróci".

Opublikowano

Kishimoto zapowiedział już w jednym ze swoich wywiadów, że w czasie ostatniej walki Naruto z Sasuke ten drugi się "nawróci".

Nie ma to jak puscic soczysty spoiler (bedac autorem) na pare miesiecy przed "dramatycznym" wydarzeniem, heh :P.

Opublikowano

W sumie czego innego moglismy sie spodziewac? Naruto to tylko tasiemiec, przeciez nie ubija jednego z glownych bohaterow.

W jaki dzien zazwyczaj pojawia sie nowy chapter mangi?

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

w czwartki jest już na mangastream, w piątek na onemanga. Spoilery są najczęściej w środy, czasami we wtorki.

Opublikowano

Teraz czaptery są często we środy pod wieczór.

Szkoda że mangashare już nie robi subbów.

Opublikowano

Japierdyflufyflu! Hollow Naruto appears! ale musze kurde przyznać, że jestem ciekawy jak Kishi przedstawi Evil Naruto, i czy będzie się nam bardzije podobać, bo ja osobiście mam dość Jesus-dresa.

Kreska bardzo dobra, humor daje radę, Killebee widzi potencjał rymowy xD

Nie lubie tego mixa Goku+potwora frankenshteina D;

Opublikowano

Fajny chapter...w końcu Bee się zgodzi....Gai wrócił! Kocham GO :D...motyw z Evil Naruto świetny...Bleach jak w mordę strzelił ;)

Edytowane przez MYSZa7

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

493

Więcej pieprzenia i jakże oklepany motyw w mangach - walka z samym sobą. Naruciak na pewno pokona swojego przeciwnika przy użyciu miłości i empatii. Great!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy ep - beznadzieja, myślałem, że przy tak ważnej walce się postarają...

Nowy chap -bardzo dobry i mam nadzieje, że to jeszcze nie koniec tej walki.

Opublikowano

Olaboga, ale przegadane. Naruto użył czegoś w stylu Genki Damy z Dragon Balla. Naruto = Goku-wannabe ;)

Liczę, że już za tydzień będzie jakaś konkluzja.

Opublikowano

Od kilku chapów tak przynudzają, że niech ich szlag -_-

Wolę poczytać któryś raz z rzędu Wampirzycę Karin.

Opublikowano

Jeśli nowy chapter był dla was nudny/przegadany, to ja nie wiem czego wy oczekujcie. Walka na całego, przynajmniej na połowie stron nie ma praktycznie żadnego dialogu, a wy tu wyjeżdżacie z nudą lub przegadaniem. o_O

Opublikowano

Przydałby się jakiś osobny temat dla tych co nie czytają mangi :pinch:

W każdym razie w anime nadszedł moment kulminacyjny rozwałki w Konoha. Sage Naruto rozwalający pojedynczym ciosem jedną z form Peina nieźle mnie rozbawił. Do tej pory myślałem, że takie przepakowane power-upy mają miejsce tylko w Bleachu.

Opublikowano

On użył Rasengana a nie pojedynczego ciosu.

Opublikowano

W takim razie musiałem przeoczyć tego rasengana (rzeczywiście szybko to pokazali), ale i tak nie za bardzo podoba mi się tak szybki progres Naruto. Jeszcze przed treningiem dostałby wpie.rdol od byle jounina, a teraz sam (nie licząc wsparcia ze strony ropuch) mierzy się z ninjasem kalibru godnego Kage, kozacząc przy tym niemiłosiernie. Porównanie do Bleacha nieco przesadzone, jednak wydaje mi się, że pan Kishimoto i tak z deka przesadził z tą dopałką.

Opublikowano

ale i tak nie za bardzo podoba mi się tak szybki progres Naruto.

Poczekaj na sasuke.

Opublikowano

ale i tak nie za bardzo podoba mi się tak szybki progres Naruto.

Poczekaj na sasuke.

Który ma już

EMS'a

Opublikowano

@Dahaka

Termin przegadanie, przynajmniej w moim mniemaniu, nie tyczy się tylko ilości dialogów. Chodzi bardziej o to:

Naruto: Opanuję twoją moc!

Kyubi: Nie opanujesz mojej mocy!

Bee: Naruto, musisz opanować jego moc!

Naruto: Nie mogę opanować jego mocy!

Kyubi: Nie opanujesz mojej mocy!

Naruto: Mama?! Teraz opanuję jego moc!

Bee: Naruto! Teraz opanujesz jego moc!

itd.

Po prostu nuda i flaki z olejem. Denerwuje mnie też to 100% skupienie się na Naruciaku. Ja chcę zobaczyć jak wygląda EMS Sasuke i jaką dopałkę dostał za to. Chcę zobaczyć co to jest, co Itachi zaszczepił w Naruciaku. Chcę się ruszyć z fabułą do przodu. Tymczasem od miesiąca oglądam jak Naruto walczy sam ze sobą.

Pomijam już kwestię kreski w mandze przez którą ta walka z Kyubim wydawała mi się prawie nieczytelna (nie wiedziałem co się działo).

Edit: Literówka.

Edytowane przez estel

Opublikowano

Nowy chapter moim zdaniem swietny, lubie takie wspominkowe historie.