mord00k 0 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Dokładnie. Prywatne to nie to samo. Tym bardziej nei mów o PvP w nich Cytuj Odnośnik do komentarza
Shadow Arrow 0 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Nie ma co... jak dla mnie priv serwery to jest kompletnie inna gra niż real WoW =] i oczywiście ten "prawdziwy" WoW jest o wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Archlord jest lepszy bo jest darmowy i ma juz pół miliona graczy.... proszę czekam na ostry lincz hehe ...z takim podejściem to Ty długo tu nie zabawisz /stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Archlord jest lepszy bo jest darmowy i ma juz pół miliona graczy.... proszę czekam na ostry lincz hehe Ilosc graczy w WoWie siega kilku milionów.To ze jest platny,nie znaczy ze jest gorszy,wprost przeciwnie,nie ufalbym wlasnie produktom ktore sa darmowe.Jesli Cie nie stac na placenie abonamentu za MMO,polecam zrobienie cos z tym faktem,zamiast wlazenie i trollowanie na forum,probe prowokacji i robienie offtopu.To temat o World of Warcraft a nie Archlordzie i tego sie trzymajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 To co platne jest o tyle lepsze, ze usprawiedliwia podejscie "place -> wymagam" Cytuj Odnośnik do komentarza
Antares 20 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Archlord jest lepszy bo jest darmowy i ma juz pół miliona graczy.... proszę czekam na ostry lincz hehe Ilosc graczy w WoWie siega kilku milionów.To ze jest platny,nie znaczy ze jest gorszy,wprost przeciwnie,nie ufalbym wlasnie produktom ktore sa darmowe.Jesli Cie nie stac na placenie abonamentu za MMO,polecam zrobienie cos z tym faktem,zamiast wlazenie i trollowanie na forum,probe prowokacji i robienie offtopu.To temat o World of Warcraft a nie Archlordzie i tego sie trzymajmy. Powiedziałbym nawet, ze nie kilku tylko kilkunastu Nie chcę się pomylić ale jakoś rok temu czytałem raport o 12-15 milionach kont na całym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Jeszcze za płatnymi MMOsami przemawia fakt, że po prostu jest w nich mniej trollów itp. Mniej goldfarm, botów - dlatego, że konto które mają kosztuje ich prawdziwą kase, i po zbanowaniu niestety (tak naprawde to 'stety') musza znowu zapłacić, w f2p takiego czegoś nie ma, nikt się nie boi o strate konta, jeżeli np. od początku zakłada, że będzie botował. Sam gram we f2p ale kiedy pojawi się Diablo III już tak nie będzie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Jeszcze za płatnymi MMOsami przemawia fakt, że po prostu jest w nich mniej trollów itp. Mniej goldfarm, botów - dlatego, że konto które mają kosztuje ich prawdziwą kase, i po zbanowaniu niestety (tak naprawde to 'stety') musza znowu zapłacić, w f2p takiego czegoś nie ma, nikt się nie boi o strate konta, jeżeli np. od początku zakłada, że będzie botował. Sam gram we f2p ale kiedy pojawi się Diablo III już tak nie będzie ;] Powiedzialbym ze na odwrot,na privach sobie nie pobocisz bo gmi pilnuja i traktuja adminowanie jako zabawe.Na oficjalach jest zbyt duzo ludzi aby przypilnosc,botow w cholere a trollow to szkoda gadac.Najlepszy przyklad to serwisy sprzedajace GOLD np do WoW'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 (edytowane) Kto mówił o privach? :o Mówie o grach typu free 2 play [f2p] jak silkroad czy 2moons, tudzież wspomiany Archlord czy Rf online też od codemasters... Na privach to se możesz... A hasła typu "PRAWIE WSZYTKO CO NA GLOBALU" są conajmniej śmieszne... Lineage jest wyjątkiem jedynie, a tak to wiesz... Poza tym co do gmów na privie - skoro graczy jest o jakieś 11.9 milionów mniej niż na serwach blizza to jest chyba łatwiej upilnować to? (opieram się na danych podanych przez Antaresa). Edytowane 27 Maja 2008 przez Oran Cytuj Odnośnik do komentarza
Alibaba 0 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Na privach jest mniej gold farmerow bo i tak nie ma komu co sprzedac:) Z zalorzenia ludzie bez grosza tam siedza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Cholera ! Zacząłem grać w WoW'a, i co najgorsze, ta gra mi się spodobała Myślałem, że to będzie gorsze, a tu się okazało, że całkiem przyjemnie się te potworki wybija. Oby mi to szybko przeszło Wszystko przez Simpsonów - odcinek z MMO mnie zainspirował, i zachciało mi się w coś takiego zagrać ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
peter.a 0 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 http://www.allegro.pl/item399567413_world_...gue_70lvl_.html Bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) http://www.allegro.pl/item399567413_world_...gue_70lvl_.html Bez komentarza. Do końca został dzień, a już jest 455 zł This is madness ! Edytowane 25 Lipca 2008 przez Zaton. Cytuj Odnośnik do komentarza
peter.a 0 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Dodam tylko, że na tym serwie mam już 2 postacie na 70lvl. Raty 14x. Bugów dosłownie masa, chyba przez miesiąc nie dało się zrestartować talentów i kupić dual wielda. Połowa bossów z których wypada t6 lub t5 jest zbugowanych. Serwer upada, jak jest 1k ludzi to jest dobrze. Teraz powiedzcie mi jakim trzeba być idiotą, żeby to kupić. ps. Na tym serwie te miecze ma praktycznie co drugi rouge na 70lvl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotten_Christ 1 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Gra ktoś z was na Stormscale (EU pvp)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Granie w WoW na pirackich serwerach mija sie z celem, chyba ze sa juz takie, ktore stoja nie mal ze czolo w czolo z blizzardowskim? Cytuj Odnośnik do komentarza
peter.a 0 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Ja gram na wowscape, może mniej bugów niż na innych serwach i dużo ludzi, ale lagi są czasami nieziemskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 www.4story.de RIP off, czyli po prostu zrzynka z WoWa, narazie po szwabsku a wersja "GLOBAL" czyli po angielsku jest dostepna tylko dla hameryki i turków (hm...), z racji, że gameforge czy jak im tam wykupili prawa i hostują niemiecki serwer (uważany za europejski... pewno koreanczycy mysla ze cala europa mowi biegle po niemiecku), ale nie długo ma byc www.4story.co.uk prawdziwie europejska wersja. Co do samej gry trzeba przyznać, że silnik jest dobrze zoptymalizowany, i tyle moge powiedzieć, chodzi zupełnie jak WoW, po szwabsku to nic wiecej nie bylem w stanie stwierdzić. To moze byc najlepsze f2p z racji, że głównie bazuje na popularności WoWa ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Mati 6 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ja gram na wowscape, może mniej bugów niż na innych serwach i dużo ludzi, ale lagi są czasami nieziemskie. tez tam gralem, ale lagi mnie zniszczyly ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Też troche sobie pogrywam Gierka jest rewelacyjna Słyszaleliście o wymaganiach dodatku?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Słyszaleliście o wymaganiach dodatku?! Nie. A co, jest aż tak źle ? A btw, znalazłem to na forum swojego serwa : KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 http://www.valhalla.pl/news10836-Lich-King...przetowymi.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 W sumie to teraz jedna z niewielu gier które mogą pociągnąć za sobą zakup nowej grafy. Taka moja teoria spiskowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 http://www.valhalla.pl/news10836-Lich-King...przetowymi.html Faaaaaaaaaaaaaaaaakkk !!!11!1!11! jeden No, to chyba koniec jechania na max ustawieniach (i koniec quest helpera ;f). Cytuj Odnośnik do komentarza
kim 1 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 ten news to jedna wielka bzdura. ludzie z tego serwisu nie potrafia nawet przetlumaczyc prostego newsa... po prostu chodzi o to ze w wowie da sie z konsoli samemu polepszyc grafe tzw. Level of Detail (LOD). W praktyce jedyne co to daje to dwa razy gęstsza trawa. Niestety strasznie to podnosi wymagania i jest to tylko dla ludzi z naprawde najlepszymi maszynami. Sam blizzard raz to chcial wprowadzić na stałe ale strasznie szybko sie z tego wycofał. i wlasnie ktos z betą wotlk sobie powpisywal kilka takich komend i omg mam 20 fps... normalnie zal. standardowo wotlk chodzi praktycznie tak samo jak tbc(3-4klatki roznicy). w linku ponizej wszystko wytlumaczone razem ze screenami i wykresami. tutaj news zrodlowy http://www.pcgameshardware.com/aid,654559/...ots/&page=1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi