Jump to content

wielki brat 4.1

Mathiu

Recommended Posts

Posted

"Przeżyj to jeszcze raz" , "zobacz drogę Joli/Adriana do sławy" itd., czyli TV4 puszcza powtórkę całego BB4.1 :( Jeśli ominąłeś jakiś odcinek, to masz okazję nadrobić ;D

• Replies 25
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
"Przeżyj to jeszcze raz" , "zobacz drogę Joli/Adriana do sławy" itd., czyli TV4 puszcza powtórkę całego BB4.1 :D Jeśli ominąłeś jakiś odcinek, to masz okazję nadrobić ;D

Czekam na limitowaną edycję dvd :(

• 1 month later...
Posted

Gdyby ktoś nie wiedział, to ruszyła kolejna edycja BB - wraca Jola R., wraca Gulczas, pojawiają się inne mniej lub bardziej znane osoby.

Owned.

Guest Beka Wnusiu
Posted
Ale ja mam nadzieje ze w EXTRA pokaża materiał Sashy pod prysznicem, co? xD

Hehe sasza fajna suczka, tez mam nadzieje na jakies materialy z pod prysznica ;]

<pjona dla wszystkich onanistow> xD

Posted
Kolejna edycja programu Big Brother będzie podzielona na dwie części: w pierwszej (nazwanej Big Brother VIP) wystąpią znane gwiazdy showbiznesu, a w drugiej - tej "właściwej" - wystąpią osoby wyłonione poprzez casting.

Big Brother VIP rozpocznie się w najbliższą niedzielę, czyli 2 marca. Wśród uczestników ma się znaleźć m.in. Sasha Strunin (wokalistka zespołu The Jet Set), Jarosław Jakimowicz (aktor ) i Piotr Gulczyński (znany już Wam zapewne z pierwszej edycji BB).

Big Brother VIP ma trwać 5 tygodni (do 6 kwietnia). Wraz z jego zakończeniem i ogłoszeniem wyników do domu Wielkiego Brata wejdą osoby które wygrały casting lub BB Wyścig. Ta część programu będzie mieć swój finał w czerwcu.

W programie Big Brother VIP w roli mieszkańców występują:

* Albert Sosnowski (bokser);

* Angela Kolicova (rosyjska aktorka, znana z serialu "Fala zbrodni");

* Jarosław Jakimowicz (aktor);

* Jolanta Rutowicz (znana już wam z Big Brother 4.1);

* Katarzyna Brodowska (piosenkarka);

* Marcin Miller (lider zespołu Boys);

* Marcin Najman (bokser);

* Piotr Gulczyński (pewnie go też znacie z programów Big Brother 1 i Bar 4: Złoto dla Zuchwałych);

* Sasha Strunin (wokalistka The Jet Set).

Wymienione powyżej 9 osób będzie przebywać w Domu Wielkiego Brata przez pięć tygodni, od 2 marca do 6 kwietnia. W ostatnim dniu ich pobytu spośród nich wyłoniony zostanie zwycięzca (lub zwyciężczyni), który(a) otrzyma jako nagrodę ekskluzywne zegarki warte 50 tysięcy złotych. W tym samym dniu do Domu Wielkiego Brata wejdą "normalni" uczestnicy którzy wygrali kasting do programu Big Brother 5 lub BB Wyścig.

Program będą prowadzić Jakub Klawiter i Małgorzata Kosik.

• 1 month later...
Posted

nie zdziwiłbym sie gdyby producenci Wielkiego Brudasa umówili się z tym kolo ,że ma zrobić to i to . Celem oczywiscie podniesienia oglądalnosci .

Posted

Oczywiście, że z premedytacją go tam wpuścili. To nawet ja widziałem od razu, że gość jest rozchwiany i może się okazać, ze z bani szyby będzie rozbijał. Kastingowe psycholożki też pewnie to widzieli.

Guest ragus
Posted (edited)

Jeden z chłopów był dziewczynką.

Ogólnie rzecz biorąc chu,je muje dzikie węże

Edited by ragus
Posted (edited)

Lol kur.wa poziom rozmów w tym programie tych ludzi jest doprawdy żenująco niski, co jak co ale w poprzedniej edycji tam tak nie było, jeszcze nigdy nie widzialem takiej bandy kretynów, nie mam pojęcia skąd oni ich biorą.

Edited by kopaa