Wojtas1986 1 621 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Zapraszam wszystkich do zapisywania się na turniej T: DR Online w odpowiednim temacie Jakby ktoś chciał potrenować to podaję moje ID- KomandosPL zaproszenie juz do ciebie leci z mojego konta ^ ^ p.s. zapamietajcie sobie raz na zawsze!!!! ze w online nie rzucamy i nie atakujemy przeciwnika kiedy nie ma zasięgu (widać to jak na dłoni kiedy ma zielony, pomarańczowy bądź czerwony stan połączenia a jeśli ma czarny to znak ze atak trzeba przerwać) w inny razie gra nie ma sensu z takim przeciwnikiem. po pewnym czasie i tak doświadczycie uczucia ze nikt z wami nie chce grac kimkolwiek jesteście. pozdrawiam Nie ma reguły z tym wskażnikiem ,czasami pokazuje brak zasięgu i gra się komfortowo a czasami full i jest lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Zapraszam wszystkich do zapisywania się na turniej T: DR Online w odpowiednim temacie Jakby ktoś chciał potrenować to podaję moje ID- KomandosPL zaproszenie juz do ciebie leci z mojego konta ^ ^ p.s. zapamietajcie sobie raz na zawsze!!!! ze w online nie rzucamy i nie atakujemy przeciwnika kiedy nie ma zasięgu (widać to jak na dłoni kiedy ma zielony, pomarańczowy bądź czerwony stan połączenia a jeśli ma czarny to znak ze atak trzeba przerwać) w inny razie gra nie ma sensu z takim przeciwnikiem. po pewnym czasie i tak doświadczycie uczucia ze nikt z wami nie chce grac kimkolwiek jesteście. pozdrawiam Nie ma reguły z tym wskażnikiem ,czasami pokazuje brak zasięgu i gra się komfortowo a czasami full i jest lipa. masz absolutna racje. czasem mimo dobrego połączenia, czuje sie dyskomfort. Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 (edytowane) Zapraszam wszystkich do zapisywania się na turniej T: DR Online w odpowiednim temacie Jakby ktoś chciał potrenować to podaję moje ID- KomandosPL zaproszenie juz do ciebie leci z mojego konta ^ ^ p.s. zapamietajcie sobie raz na zawsze!!!! ze w online nie rzucamy i nie atakujemy przeciwnika kiedy nie ma zasięgu (widać to jak na dłoni kiedy ma zielony, pomarańczowy bądź czerwony stan połączenia a jeśli ma czarny to znak ze atak trzeba przerwać) w inny razie gra nie ma sensu z takim przeciwnikiem. po pewnym czasie i tak doświadczycie uczucia ze nikt z wami nie chce grac kimkolwiek jesteście. pozdrawiam Nie ma reguły z tym wskażnikiem ,czasami pokazuje brak zasięgu i gra się komfortowo a czasami full i jest lipa. masz absolutna racje. czasem mimo dobrego połączenia, czuje sie dyskomfort. LOL, mevek ty się lepiej nie wypowiadaj. Za te cyrki co odwalasz to już jesteś na mojej czarnej liście. Niestety niekiedy bardziej niż lagi w grze irytują sami gracze Edytowane 1 Października 2008 przez Super Big Boss Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 (edytowane) (...)tak jak niektóre ssaki, ja też łapie czasem złe dni. z 2 strony dobre połączenie za ocean jest rzadkością. z reszta moja gra nie opiera sie na rzucaniu przeciwnika z prawej na lewa, wiec nijak sie z zdał twój komentarz. p.s. co masz na myśli pisząc cyrki ? Edytowane 1 Października 2008 przez mevek Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 psn ID: Machel. Mam teraz troche czasu, chetnie pogram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Western 0 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 (edytowane) ....no witam id Western79 lub fut622 zapraszam , czasami udaje mi się wygrać Edytowane 23 Października 2008 przez Western Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Nick mam w profilu ponizej, rowniez chetny, zwarty i gotowy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) Nick killabien niech ktoś sie zgłosi do gry. Edit: Ku,rwa przez te lagi czasami sie nie da grać. Ja typa nawalam chce zrobić juggla ia tutaj zero reakcji, ale już w następnej walce wchodzi normalnie. Fak Edytowane 6 Listopada 2008 przez Killabien Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Nick killabien niech ktoś sie zgłosi do gry. Edit: Ku,rwa przez te lagi czasami sie nie da grać. Ja typa nawalam chce zrobić juggla ia tutaj zero reakcji, ale już w następnej walce wchodzi normalnie. Fak wysyłam zaproszenie... dzięki online ogram sie troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Boshe ! Ludzie , nie grajcie z Mevkiem bo wam się odechce grac w tą gre To tak żartem ,ale na serio : Mevek - ja cwicze i niedługo jak zagramy to polegniesz xD Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ej też trafiacie na kapuściarzy? no kurde walczysz z takim chcesz zrobic juggla to Ci zlaguje a on ciagle to samo i czasami tylko coś zmieni żebyś nie zblokował. MEvek nie dotarło do Ciebie moje zaproszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
HC_Snake 0 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ej też trafiacie na kapuściarzy? no kurde walczysz z takim chcesz zrobic juggla to Ci zlaguje a on ciagle to samo i czasami tylko coś zmieni żebyś nie zblokował. MEvek nie dotarło do Ciebie moje zaproszenie? No przecież to jest podstawowy styl gry większości "graczy" online - tzw. "lag mode" ;] Dlatego polecam olać ten tryb Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Dlatego gra sie tylko z friend lista albo wchodzi do pokoju jako ostatni zeby zobaczyc czy kapia na lagi czy graja Dlatego gra sie tylko z friend lista albo wchodzi do pokoju jako ostatni zeby zobaczyc czy kapia na lagi czy graja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ej też trafiacie na kapuściarzy? no kurde walczysz z takim chcesz zrobic juggla to Ci zlaguje a on ciagle to samo i czasami tylko coś zmieni żebyś nie zblokował. MEvek nie dotarło do Ciebie moje zaproszenie? wyslij ponownie prosze! co do online to nie mam żadnych lagow robe juggle i nie ma opcji by cos nie wyszlo, a ziomki co graja na lagi so nie w temacie <-- bynajmniej u mnie w roomie pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pychu 2 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 najbardziej rozbrajaja mnie typy cwele ktorzy zakladaja roomy, dolaczasz sie, ogladasz cala walke, zeby po niej ktos Cie z roomu wyje.bal (vide Ukyo) jak chcesz se pograc z kolega to room na 2 osoby a nie tracisz czas innych graczy tylko po to zeby se popatrzyli bezsens... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 najbardziej rozbrajaja mnie typy cwele ktorzy zakladaja roomy, dolaczasz sie, ogladasz cala walke, zeby po niej ktos Cie z roomu wyje.bal (vide Ukyo) jak chcesz se pograc z kolega to room na 2 osoby a nie tracisz czas innych graczy tylko po to zeby se popatrzyli bezsens... to takie "szopki" sie teraz odstawia... no ladnie, ladnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 LOL Gram z Super Big Bossem no ranking ... wbija jakis z polska flaga pytam SBB czy go zna on mowi ze nie no to kicknolem po czym zamiast dostac pm-ke Siema to ja Pychu dostaje pm-ke CHOOJ CI W DUPE EXTRIMOWY ZJEPIE ... no to kopalem do konca ... Cytuj Odnośnik do komentarza
janix 0 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) No własnie zauwazylem, ze Pychu sie ostatnio jakis agresywny zrobił Edytowane 13 Listopada 2008 przez janix Cytuj Odnośnik do komentarza
Pychu 2 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 wybaczcie, nie bylem trzezwy ! ;] EOT Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Ogólnie zdarza się żenua koleś dostanie 2 razy bęcki i już nie chce grać ,o wyrzucaniu z pokoju nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Online robi sie coraz zabawniejszy, niezli gracze gina w gaszczu tandety. Chlopaki graja na rangi nie majac nawet przecietnych umiejetnosci. Do tego czitowanie z nabijaniem pkt. Bleh wyszedl z tego tradycyjny post polskiego malkontenta, ale moim zdaniem DRO sie konczy wlasnie przez naplyw duzej ilosci slabych graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Dla zainteresowanych ... wypiszcie pare Nickow graczy ktorzy poprostu graja w Tekkena zamiast lamic na 3 ciosy na lagu + rzut Mavek wiem ze pewnie sie ze mna nie zgodzisz co do wyboru nickow ;p ale nie wszyscy sa tacy za-je-bi-sci jak ty i dla mnie ci kolesie juz na online wymiataja xDDD NarutoUzamakiAC - ( Devil Jin , Kaz ) Najlepszy wavedash w Tekkenie Online ... ProdigalSon2 - ( Devil Jin , Feng ) Nastepny dobry DJ Bullrage - ( Hwo , Lee , Bryan ) Super Manual robi skillowe Juggle w online Mavek mowi ze koles ssie xDDD Dark_Ky - ( Xiao ) bez komentarza nie umiem grac na ta mala pi-zde wiec dostaje baty ale koles jest dobry gangsta1216 - ( Xiao ) jeszcze lepsza mala pi-zda ^_^ juanmanova - ( Bryan ) gra Bryanem szkoda slow skuteczny koles KRoLdBoYKR - ( Lee Hwo Bryan Mokujin ) kolejny gracz z niezlym manualem robiocy popisowe akcje w online MAVEK_MARSHALL - ( Law , Bryan , Feng ) Tani podcinajacy kapiacy sku... nie no zartuje mysle ze top 5 graczy online gra bardzo skutecznie i przyjemnie dla oka :* Zen___ - ( Yoshi ) hmmm najlepszy Yoshi Online ZeliwnaPiesc - ( Kuma , Wang , Bruce ) Kolejny polski gracz o "przyzwoitych" umiejetnosciach Kuma robi mi bol glowy xXMishimasterXx - ( Mishimy , Hwo ) ... Najlepszy Mishima player Online DenisCRO - ( Marduk ) jeden z niewielu Mardonow a z tych niewielu on jest najlepszy JinTheBest - ( Jin ) Tak to on nie sikac ... ciezko go dorwac ale najlepszy Jin w europie ;p SoHiT - ( Anna King Lil ) Fajny King kapiasta Anna a o Lil nawet nie wspomne poprostu gra w miare skutecznie Jin75_SkS - ( King ) Najfajniejszy King Online TekkenChances - ( Nina Anna ) gra dzi-wkami wiec no commment ;p Machel - ( Hwo ) Brak ogrania w Tekkena daja o sobie znac bardzo fajny Hwo tylko za duzo rzuca xDDD TheMainManSWE - ( Kaz ) dzisiaj mialem przyjemnosc z nim pograc i musze naprawde napisac ze byla to przyjemnosc za(pipi)isty Kaz Mejzor - ( Yoshi ) Mejzor to Jamor z Forum kolejny fajny Yoshi z dobrym polaczeniem Niech inni tez daja nicki DOBRYCH graczy i moze wkoncu bedziemy sie mniej wkoorwiac na ta gre Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Ale z jakiej wersji te nicki? Pal czy Ntsc? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Pal ... w NTSC to juz sie w ogole grac online nie da Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Pal ... w NTSC to juz sie w ogole grac online nie da z pal_a rzecz jasna! a o to moja lista: -bitochou (najlepsza kuma z jaka kiedykolwiek grałem), -NarutoUzumakiAC (wspaniały dash_er nawet w online) -NeoNinja (bardzo dobry steve), -Locolei (prze_skuteczny lei) -aha... jeszcze PYCHU (stary wyjadacz) każdy ma swoja kapę na, która ludzie sie nabierają i nic na to nie poradzimy... niektórych rzeczy po prostu nie da sie zobaczyć to, iz ja nie preferuje rzutów online to nie jest moja osobista zachcianka, bo przecie tam nie ma ucieczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co innego blokować, niz wyczuć timing odpowiednich klawiszy do wyrwania z owego rzutu, ale co tam... w końcu i tak nikt nie traktuje online na serio! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi