Szakal v_1 1 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ostatnio zakupiłem GOW.Chciałem zobaczyć jak to w online wygląda,zrobiłem konto xbox live by móc się połączyć,zrobiłem aktualizacje.I jak pobiera mi profil gracza by już się połączyć online to wywala mi coś takiego: Nie można się połączyć z uslugą LIVE. Kod błędu: 0x8015190a Wogóle to pisze że w moim regionie nie jest dostepna usluga LIVE.Ktoś już miał taki problem.Prosze o pomoc.Z góry dziękuje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 ja miałem taki problem i musiałem zmienić locale swojego konta z polski na USA Cytuj Odnośnik do komentarza
Szakal v_1 1 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Ping przeszukałem fora inne i właśnie zmieniłem na Irlandie pochodzenie.Oczywiście działa,ale ten multiplayer zniechęca.Nie mam Xboxa360(tylko PS3)Xboxa będe miał na wakacje i wtedy porównam gearsa na PC a na X.Podobniez GOW na PC stracił swoj klimat w MP.To prawda??? Edytowane 1 Stycznia 2008 przez Szakal v_1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Nie stracil, poprostu jezeli chodzi o MP, to jest strasznie nie dopracowany oraz ubogi. Wiele gier na pc, ma podobna grafike i multi jest bardziej wciagajace ( Crysis/UT3 ). Na x'a jest tylko gow i halo3, jezeli chodzi o multi, no i jeszcze cod2/cod3/cod4, wiec jest bardzo maly wybor. Natomiast na pc, jak to na pc, takich gierek jest od groma, no i nie trzeba kupowac Windows Live, aby pograc, tylko sa darmowe(mowie o rozgrywce online). Edytowane 1 Stycznia 2008 przez Dabman Cytuj Odnośnik do komentarza
Szakal v_1 1 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 W trzecim akcie bylem na Gowie.Włączam gre zadowolony że pogram sobie a tutaj nie ma savów ;/ Płace za orginalną gre 120zl,a tutaj nie dosyć że padają savy to moim kumplom jeszcze wywala do windy.Chamstwo.Jutro wyśle jedno pisemko do odpowiedniego człowieka.Nie zamierzam znów rozpoczynać Gowa skoro znów savy mogą się usunąc ,to przecież sensu nie ma;/(Myślalem że komputer rozj.ebe jak to zobaczylem) Cytuj Odnośnik do komentarza
gregora 0 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Sposob na znikajace savy: Nie klikac na new game ani w inne tryby, tylko odrazu dac na load czy jak to tam sie zwie. niewiem czy to we wszystkich przypadkach pomaga ale mi pomógł . Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 nie po to sie placi zeby miec takie kwiatki nie klikac bo sie z pi. najlepsze jest to ze nic sie z tym nie da zrobic ciekawe ile % ludzi ma dzialajace sejwy. bo grac kilka razy i stwierdzic ze niema sejwa Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Mi wcielo save'y w drugim akcie. Przesrane ;] Odpuscilem gre. Gracie na najnowszych sterownikach? Ja mam 8600m GS sterowniki 169 i nie wiem czy ten problem dalej wystepuje. Boje sie grac, bo nie chce mi sie czasu tracic. Doszedlem do pierwszego checkpointa w 1 akcie, wylaczylem komputer, wlaczylem i save'y byly, ale pewnosci miec nie mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Gra jest świetna! Niestety i mnie dopadły znikające savy! Mam oczywiście oryginalną grę a tu takie kwiatki! Ponadto multiplayer w porównaniu to takiego CoD4 jest słabiuteńki ale singiel pierwsza klasa! Co ciekawe na moim nie za specjalnym kompie (podkręcony 7600GS) gra działa bardzo dobrze, lepiej od dema UT3! Miłego grania! Cytuj Odnośnik do komentarza
elsaint360 1 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) Zainstalowałem Girsy, gamertag mam, inne duperelki. Ale jak sie łaczy to wyskakuje błąd: 0x8015190a. Jak biorę wiecej informacji, lecz nie ma takiego błędu Edytowane 20 Stycznia 2008 przez elsaint360 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Pozwólcie, że lekko zaofftopuje. Czy wszystkie gry z etykietką "Games for Windows" współpracują wyłącznie z padem do x0? Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Pozwólcie, że lekko zaofftopuje. Czy wszystkie gry z etykietką "Games for Windows" współpracują wyłącznie z padem do x0? nie wyłącznie. Girsy chodzą na moim Logitechu (Rumblepad II) bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
elsaint360 1 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) A jak to jest z celowaniem? Na X360 na padzie było łatwo, ale nie wiem jak to będzie na kompe z tym padem- http://www.ultima.pl/Pad_Logitech_Rumblepa...Feedback/i2453/. 2: czy na PC jest tryb co-op? Problem dalej występuje- 0x8015190a- Edytowane 21 Stycznia 2008 przez elsaint360 Cytuj Odnośnik do komentarza
elsaint360 1 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Chciałem stworzyć nowe konto, ale było napisane, że Usługaa Xbox Live jest Niedostępna w tym regionie Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Nie nabijaj postów, następnym razem edytuj swój poprzedni i dopisz to co chcesz. Co do samego konta, nie wiem normalnie go raczej nie założysz, wiele osób użyło po prostu swojego konta z Xbox live, może spróbuj się zarejestrować na inny region z poziomu głównego menu tej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
elsaint360 1 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Jak to region inny? O co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenrir2 0 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 A ja mam takie pytanko: Mam Athlona x2 4000+ 1 GB ram i zintegrowanego Geforca 6150SE. Czy gdy bym kupił Geforca 7300 GT na DDR3 to pograł bym w GoW choćby na LOW\MED byle tylko płynnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
elsaint360 1 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Mam podobnego kompa. Karte to samą którą napisałeś. Działa płynnir. Nie wiem tylko jak m mutli. BO JE.BANANY MICROSOFT znowu ma jakies problemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 zakupiłem przejściówkę do DualShocka i mam mały problem. W innych grach wszystko jest ok, ale w girsach kamera wariuje (wędruje do góry i obraca się wokół Marcusa). Przyciski działają tak jak powinny. Any ideas? Cytuj Odnośnik do komentarza
elsaint360 1 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Wiecie kiedy będzie wreszcie ten LIVe do gearsow? Prubóje codziennie, ale zasze to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
elsaint360 1 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ponownie. Nie ma LIVA, co to ku.rwa ma znaczyć? Zaraz zadzwonie do MS i ich opier.dole w jaja sobie robią. Płacę 110zł i go.wno. A sprzeda, moze za 60zł. SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza
AumaanAnubis 1 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Przyzwyczaj sie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Lol ja się zwyczajnie zarejestrowałem (nie poprzez gre, założyłem konto na Ameryke) i działa jak należy. Fakt scena na PC nie istnieje praktycznie, ale nie znaczy to że nie ma rzadnych serwerów, niemniej szkoda mi tej gry (Kane&Lynch-a także), f*** Games For Windows !. Cytuj Odnośnik do komentarza
elsaint360 1 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Lol ja się zwyczajnie zarejestrowałem (nie poprzez gre, założyłem konto na Ameryke) i działa jak należy. Fakt scena na PC nie istnieje praktycznie, ale nie znaczy to że nie ma rzadnych serwerów, niemniej szkoda mi tej gry (Kane&Lynch-a także), f*** Games For Windows !. Jak się zarejestrowałes?Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 https://live.xbox.com/en-US/signup/GamerCard.aspx?Check=true Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi