Jaszczur 0 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Witam, chce kupic Super Stardust HD w wersji full wypas - raz a dobrze. ale na sklepie eu sa o ile dobrze pamietam: wersja zwykla, dwa dodatki osobno, wersja z dwoma dodatkami, wersja complete i jeszcze jakas. zakrecilem sie max, z opisow i z cen nie wynika ktora jest ta max dopasiona. z tego co pamietam wersja complete kosztuje tyle samo co wersja sprzedawana od razu z dwoma doatkami. pomozecie ktora wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Jest Stardust i dwa dodatki - nic więcej nie było - także bierz której opis Ci się bardziej podoba bo to w sumie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
rysiu01 2 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Ja radzilbym ci complete zassac bo sadzac z opisu ma on wszystko to czego ci trzeba natomiast jezeli masz konto na usa to tam na 100% jest sshd wraz z dodatkami bo sam zasysalem z us w pakiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Na PSS US jest Rag Doll Kung-Fu ZA DARMO. Gra znajduje sie w zakladce SPRINT. Jest to jakas promocja zwiazana z Nascar-em i nie wiem jak dlugo bedzie trwala. Sory za pisownie ale pisze z konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 potwierdzam, genialna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 chlip,a ja kupowałem w dniu premiery ,a teraz byłaby ta niewątpliwie dobra gra za free Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Arkanoid nowej generacji na PSN Cytuj Odnośnik do komentarza
Enori 0 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Na PSS US jest Rag Doll Kung-Fu ZA DARMO. Gra znajduje sie w zakladce SPRINT. Jest to jakas promocja zwiazana z Nascar-em i nie wiem jak dlugo bedzie trwala. Sory za pisownie ale pisze z konsoli. tydzień zdaje się. Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 A dokładniej do 21 maja Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 zgadza się, ściągnąłem i po spróbowaniu już wiadomo dlaczego jest za friko (ale trophy są) Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Put on your P-P-P-Poker Face: Texas Cheat’em Hits PSN Today http://blog.us.playstation.com/2009/05/14/...hits-psn-today/ Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Kupił ktoś ZEN Pinball? Ja właśnie ściągam demko. PS. Opinie na forach baaardzo pochlebne. Juz mam, na szybko... polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 (edytowane) pinball jest wypaśny,od razu przypomina mi się Amiga i złote czasy Pinball Dreams i Pinball Fantasies Digital Illusion. Do tego kapitalna sprawa videochat w czasie gry online,no i będą oficjalne turnieje,wsparcie do dlc itp Edytowane 15 Maja 2009 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Skoro Ficuś wspomniał o Pinball Dreams i Pinball Fantasies z Amigi to jest dla mnie w tym momencie Must Have :song: Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Spodziewałem się trochę wiecej po fliperku. Porównywałem go do Pure Pinball z PC. Konstrukcja stołów daje rade, jedynie do zbyt niskiej rozdziałki (co to ma być ?? 800/600 !) i tylko troszkę spartolonej fizyki bili (w porównaniu z Pure pinball) bym się przyczepił. Suma sumarum i na bezrybiu rak ryba więc śmiało bierzcie bo lepszego (innego hehe) pinballa na ps3 nie doswiadczycie. Ważne że gra się przyjemnie a tilt czy możliwość ustawienia pochyłu stołu dodaje grze typowego dla salonów gier klimatu. A więc koledzy... kto ma pożyczyć żetona ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 grafa jest wg mnie śliczna ,jedyne co ma ten fliper do poprawy to fizyka kuli-jest dobra ale nierealistyczna,taka arcadowa,jakby kulka prawie nic nie ważyła.Jeśli chodzi o fizykę to Dreams i Fantasies z Amigi były lepiej wyważone. W każdym razie za 29zł to świetna pozycja-4 stoły,videochat,multi,możliwość włączenia własnej muzy z dysku,rankingi,turnieje,obiecane dlc - kompletna pozycja Cytuj Odnośnik do komentarza
Ilona1973 6 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Skoro Ficuś wspomniał o Pinball Dreams i Pinball Fantasies z Amigi to jest dla mnie w tym momencie Must Have :song: Racja,racja,tych pinnballi nic chyba długo nie przebije. Po przetestowaniu Zen Pinball stwierdziłam,że bardzo fajnie się w to gra. Nie doszłam jeszcze jak ustawić nachylenie stołu ale sądzę,że forumowi koledzy mi podpowiedzą Bardzo podoba mi się Multiplayer w tym fliperze. Nic nie zacina i na całe szczęście ekran nie dzieli się na 4 części. Ogólnie gra jest warta polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Przed chwilą obadałem demko, grało mi się wyśmienicie, cokolwiek to oznacza zdobyłem max punktów dostępne dla wersji demo Macie racje co do "czucia" kuli, zachowuje się bardzo arcade'owo, ale gra i tak jest świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 im więcej się gra tym lepiej,naprawdę fajnie są stoły zaprojektowane,nie jest to wg poziom legend z amigi ale jest bardzo dobrze-stoły są zróżnicowane pod każdym względem. Dziś pykałem tylko na Szamanie,udało mi się zrobić 10 wynik na świecie ale sporo jeszcze do zrobienia jest na stole.Po rankingach widać,że sporo ludzi jeszcze nie wie jak grać we flipery bo różnice w punktach są spore.Flipery to mimo wszystko gra arcadowo-taktyczna,nie wystarczy utrzymać kulę jak najdłużej na stole.Dalej utrzymuje stwierdzenie ,że mimo wszystko kula jest za lekka i przez to fizyka jest arcadowa. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Rozkład jazdy dla gier z PS Store http://www.ps3site.pl/rozklad-jazdy-dla-gi...ps-store/17365/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Mnie tylko martwi że nie widzę Penny Arcade <_< Mam nadzieje że w najbliższym czasie się pojawi następna część. Cytuj Odnośnik do komentarza
xylaz 4 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Jeśli ktoś się jeszcze nie zdecydował... Comet Crash - oficjalna strona ocena gamespot : 9.0 ocena ign : 8.5 "It’s chock full of clever design and great unit/tower balancing, plus it has some of the most generally engaging local multiplayer found on the PlayStation Store. Additionally, it might very well be the best RTS on the PS3." Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Zombie Apocalypse Coming to PSN Klik - http://blog.us.playstation.com/2009/05/19/...-coming-to-psn/ Noby Noby Boy Version 1.1 Klik - http://blog.us.playstation.com/2009/05/20/...boy-version-11/ Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Inferno Pool - nowa gra na PSN http://www.ps3site.pl/inferno-pool-nowa-gra-na-psn/17721/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Info z przed kilku minut, Noby noby boy dotarł do MARSA! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi