malin1976 109 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 W najnowszej FIFIE i PESie niech Portugalcom , Hiszpanom i Brazylom zrobią takie staty żeby robili tysiące podań , setki akcji i nic z tego nie wynikało hehe . Przecież oni tak od lat grają . Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zobaczymy, co pokażą Hiszpanie. Wiadomo, są jednym z faworytów, ale może nagle przypomną sobie, że to MŚ i zaczną grać jak zawsze chujowo na tej imprezie. Dziękuję, dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 No to jak trzeba zapier.dalać to jakoś im ta piłka nie przeszkadza, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Grali chujowo jak zawsze, odpadną jak...też zawsze :potter: . Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Kara musi być za przekręcanie polskiej flagi w hiszpańskiej TV i ogólną pyszałkowatość ichnich mediów. Przykro tylko tego słupka, gdy typ powkręcał całą obronę w polu karnym. To na pewno wina żydowskiej piłki hehehe. Edytowane 16 Czerwca 2010 przez golab Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Największy żal jaki od dawien dawna widziałem. Gratulacje dla Szwajcarów, a Hiszpanie niech już nie śpią razem z Pucharem Świata i przyznanym przedwcześnie tytułem. W drugiej połowie to już nikt nie grał dobrze, a pinballowy gol nic nie tłumaczy. Pique zebrał najładniejszy cios z obrotu i to tyle z pozytywów. A pisałem, że jak Polacy dostaną łomot od Hiszpanów, to Xavi i spółka mają na Mundialu przerąbane:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Wyszło na to, że Poland is nothing to Fuck with!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Wyszło na to, że piłka była zła. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Już mnie nic nie zaskoczy na tym mundialu Hahaha. Del Bosque porównał styl Polaków do stylu gry Szwajcarów...To się zdziwił Jak na razie to mecze w tej grupie były najlepsze. Teraz przed nami druga kolejka i mam nadzieję, że się poziom sportowy podniesie Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 No negros zapowiadają, że będą prowadziły grę ofensywną + jeszcze mają święto, a w dodatku jak otworzą się to może być ciekawie, bo napadziorów Urugwaj ma niekiepskich. Niestety negry mówiły także, aby dąć w wuwuzele ile sił w płucach i przynieś tego tałatajstwa jak najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 brawo dla szwajcarow, ale to nie jest niespodzianka, maja najlepszego trenera ze wszystkich druzyn na mundialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ciekawe ile osób teraz śle kur.wy na hiszpanów za przegrane kupony w zakładach bukmacherskich , hihihoho Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 No, ale to bylo oczywiste. Hiszpanie zawsze grali slabo na turniejach, to ze 2 lata temu zaplacili za wygranie ME tego nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) No na MŚ mają mniejsze sukcesy od Polski. Tylko raz 4 miejsce w 1950r xD Edytowane 16 Czerwca 2010 przez Zwyrodnialec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 No i wygrali biało-czerwoni. Dlaczego akurat te mecze, których nie oglądam muszą być ciekawsze (przynajmniej w kwestii wyniku)? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 No, ale to bylo oczywiste. Hiszpanie zawsze grali slabo na turniejach, to ze 2 lata temu zaplacili za wygranie ME tego nie zmienia. No proste, ta porazka była tak oczywistą oczywistością jak finał Korea Pd- Szwajcaria. Korea zawsze dobrze grała w turniejach Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Mylisz sie. Zadna z tych druzyn nigdy nie grala w finale MS, wiec zupelnie nie czaje skad to irracjonalne rozumowanie. Za to Hiszpanie zawsze grali chu,jnie, nawet dorobili sie slynnego powiedzenia. Za bardzo sie podjaraliscie przypadkowym zwyciestwem sprzed 2 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Trener Ottmar Hitzfeld był dumny ze swojej drużyny. - Przyjęliśmy jedyną chyba rozsądną taktykę, czyli postawiliśmy na defensywę i szukaliśmy okazji do zdobycia goli w kontratakach. Z Hiszpanią inaczej po prostu nie można, bo wtedy przegrywa się wysoko. Zrobiliśmy milowy krok, by awansować do drugiej rundy. Ale jeszcze dwa przed nami, a teraz wszyscy będą patrzeć na nas trochę inaczej - powiedział po meczu. Chyba ogladal "symulacje Szwajcarii" w wykonaniu naszych orlow. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Ktos gdzies tu pisal, ze Del Bosque to najlepszy trener. Prosze te sama osobe o wytlumaczenie jak na Szwajcarie, ktora wiadomo, ze bedzie sie murowala liczac na kontry ustawic sie 4:5:1? To zagadka, ktora probowalem rozwiazac do 65 minuty, kiedy del Bosque zrozumial swoj blad i wpuscil Torresa (zeby gonic wynik lol). Co tak dlugo Silva robil na boisku tez nie wiem... W srodku sobie przeszkadzali w tloku, z przodu osamotniony Villa, siegajacy obroncom pod pachy pilnowany zawsze przez dwoch, bo i tak obroncy Szwajcarii nie mieli kogo pilnowac... Pomocnikow Barcy przyzwyczajonych do gry w 3-jke w srodku wrzucil w tlok, w ktorym wyraznie zle sie czuli nie majac do kogo grac do przodu... Kurna to moja dwuletnia coreczka by lepiej te druzyne ustawila, albo pierwszy lepszy gimnazjalista grajacy w FIFA czy nawet slabego PESa... Aragones wroc. Del Bosque to nie Twoja liga... Edytowane 16 Czerwca 2010 przez grzes_l Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) @ Obso No a Hiszpania nigdy nie przegrała ze Szwajcarami więc twoja teza ze to było oczywiste równiez jest bezpodstawna i irracjonalna. Nikt sie nie podnieca tym ze wygrali euro a przynajmniej nie ja , tylko tak jak 99% osób interesujących sie piłką mysle że to jest wielka niespodzianka. Chyba bardziej przypadkowe jest te zwycięstwo Szwajcarii niż zwycięstwo Hiszpanów w euro. I nie jestem fanem Hiszpanii ale gadka ze to było oczywiste była tak głupia że musiałem napisać Edytowane 16 Czerwca 2010 przez canabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zobaczymy, co pokażą Hiszpanie. Wiadomo, są jednym z faworytów, ale może nagle przypomną sobie, że to MŚ i zaczną grać jak zawsze chujowo na tej imprezie. dziekuje za uwage Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Po prostu Madonna Królowa Polski ich pokarała za to, że nie chcieli się wymienić koszulkami po meczu z nami. jaki rym Edytowane 16 Czerwca 2010 przez Junkhead Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Skończyła się pierwsza runda, każdy zagrał jeden mecz. Za chwilę drugi mecz gra RPA. Krótkie pro podsumowanie mojego autorstwa. To nic, że oglądałem tylko połowę meczów. Zaskoczenie in plus: Korea Płn, Ghana, USA, Szwajcaria, Korea Płd. Zaskoczenie in minus: Hiszpania, Włochy, Paragwaj, Urugwaj, Brazylia, WKS, Serbia, Australia, Francja Kandydaci do MVP: Lahm, Ozil, Messi, De Rossi, Robinho, Park, Iniesta Niespodzianki personalne in plus: bramkarze Szwajcarii i Nigerii, Onyewu, Elia, Elano, Diaby Kandydat na króla strzelców: eeee.... Podolski? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ogólnie z takich lepszych piłkarzy, nikt nie strzelił gola poza Gerrardem. :] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Maicon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi