Gość Maiden Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zdecydowanie SNES - to była moja pierwsza salonowa konsola. Mario Kart, Super Mario Bros 3, BoF, Street Fighter II, Jurasic Parc (!), Dragon Balle. Aż mi się łezka w oku kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 (edytowane) Playstation, mimo ze mialem wczesniej Genesisa, jakis czas SNESA, to pierwsza maszynka SONY rozpalila we mnie milosc do gier video. Edytowane 13 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 (edytowane) Bez dwóch zdań pierwsze moje Playstation(SCPH-5502). Jakby nie patrzeć najlepsze swoje gry ograłem na szaraku. Nieśmiertelne tytuły do dzisiaj. Edytowane 14 Sierpnia 2009 przez Slupek88 Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 najpierw chciałem napisać ze pegazus ale jednak to na PSXie zacząłem "naprawdę" grać te wakacyjne dni spędzane na męczeniu Crasha, Gran Turismo czy Tekkena. nevar forget. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Amiga, PSX, PS2, GCN. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Atari, chyba 2600 czy jakoś tak. Z tego co pamiętam to miałem dwie w pewnym odstępie czasowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 GameCube za gry takie jak Metroid, RE, Zelda, MGS TTS, Star Fox Adventures. PSX za mase świetnych RPG, serię RE, Tekken'a, Crasha, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sandking 47 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 PS2, wcześniej nienawidziłem konsol i nie rozumiałem hype'u na nie. W pewne wakacje pracowałem w kiosku i czytając PSX Extreme stwierdziłem, że nawet fajne tytuły wychodzą. Wydałem całą pensję w lipcu 2005 roku na PS2 + Network Adapter + HDD (WD 80GB) + HD Loader i miałem konsolę marzeń. Najcieplej wspominam Burnout 3, brakowało mi tylko 2 złote medale i miałbym grę na 100%, ale corrupted save zniszczył moje marzenia. Do tego Singstar, Eye Toy, maty do tańca i reszta hitów z PS2 - GoW, RE4, FFX, MGS3:SE (genialna) oraz inne, których nie wymienię teraz z powodu wspomnień o mojej czarnuli. Pięknie się wtedy grało, co tydzień czyściłem czarnulkę, tak mi dobrze służyła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xargon 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zdecydowanie PSX - Lata 97,98,99,2000 - kupa czasu spędzonego u rozmaitych znajomych na graniu w tytuły typu Wipout, Crash, pierwsze Nfsy, Rollcage...to już nie wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Saunter 3 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Każda odchodząca konsola zostawiła mi w głowie jakiś sentymentalne nuty. Xbox był fajny, ale najmniej go wspominam. DeCek to dobra konsola, ale i tak największa magia płynie z PlayStation 1 i 2. Stawiam na PSXa, bo przypominają się czasy błogiego dzieciństwa, konsolowy underground, stare PSX Extreme i najdłuższy czas przed konsolą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zdecydowanie Nintendo 64. To była moja pierwsza "poważna" konsola, Mario64 to dla mnie gra wszechczasów. Sprzęt dostarczył mi mnóstwo niezapomnianych i legendarnych dla mnie tytułów jak Turok, Zelda: Ocarina of Time, Banjo 1&2, Donkey Kong 64, Mario Kart 64 i wiele innych. Od N64 zaczęła się moja słabośc do gier Nintendo, która trwa do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blancoo 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ja mam podobnie jak Wesker z tym ze ja duzo czasu spedzalem w salonie gier grajac w rozmaite gry na 4 playerow takie jak Bond, Mario KArt, Mario Party , Project Zero, Duke to sa dla mnie gry kultowe w ktore z kolesiami potrafilismy grac cale dnie. Tak Bylo zanim dostalem n64 od chrzestnego, pozniej juz sam wyporzyczalem gry do domu i w domu meczylem przerozne tytuly. Mimo to jednak stawiam na psx poniewaz mialem ja pozniej jak juz bylem "starszy" i pamietam najwiecej tytulow na ta gre. PSX Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Dreamcast za Shenmue. najpiękniejsze chwile przeżyłem właśnie dzięki tej konsoli. zarwane nocki, akcje typu konsola przykryta kocem (żeby mniej hałasowała) - klasyk Xbox za Brothers in Arms Cytuj Odnośnik do komentarza
kapitan_siemka 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Dreamcast - do dzisiaj posiadam, do dzisiaj z chęcią wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daro^^ 652 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 PS2 fat - jak w 2001 roku zobaczyłem gta III to wiedziałem to to jest już cud i już nic lepszego poprostu nie da sie wymyślić , miałem wtedy za słaby komputer żeby dobrze chodziło gta III a na ps2 nigdy nie byłem w stanie uzbierać kasy a bardzo chciałem ja mieć dlatego mam do niej szacun Cytuj Odnośnik do komentarza
slonik 1 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Dreamcast - za klimat gier Cytuj Odnośnik do komentarza
ubol 59 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 PlayStation 1 za wspaniałe rpgi od Squaresoftu, szkoda że tej firmy już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Xboxa za exclusivy (shootery), no i PSXa za FF7, Chrono Crossa, Crasha i THPS2. Z Ps2 mimo wielkiego sukcesu nigdy nie czułem wielkiej więzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Swoją przygodę z konsolami zacząłem ponad 3 lata temu i jeśli można mówić o jakimś sentymencie z mojej strony to darzę nim PlayStation 2, moją pierwszą konsolę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gryzek 5 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) PSX i GaCek No i teraz Xbox 360 . Edytowane 9 Września 2009 przez Gryzek Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 PSX i PS2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 gameboy pocket- przechodziłem pierwszego mariana po 3-4 razy dziennie i to w każdym miejscu w którym tylko chciałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Pociemku 1 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Game Boy Classic.. .jak udało mi się pożyczyć ją od kuzyna to było święto normalnie. W końcu udało mi się zdobyć swoją i później te wymiany w szkole.. Szaleństwo :] GB wspominam lepiej niż Amigę, pegasusa i wszystko inne.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Psykoman 187 0 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 ps2 tyle nieprzespanych nocek z kuzynem gdy nasi starsi braci i ich koledzy upijali sie w trupa jedli grzyby jarali blanty a my gralismy i gralismy tylko my nie usypialismy a teraz nie gram tylko robie to co oni ;* Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Hehe, ja sentymentem darzę Pegasusa Cudowny sprzęcik, pierwsze gry... Oczywiście miałem wcześniej (a właściwie siostra ;P) Commodore'a, ale jak na nim grałem to miałem 2-4 lata i niewiele z tego pamiętam xP Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi