Skocz do zawartości

Skoki narciarskie

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Wyświetleń 408 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pani Palasz byla calkiem ciekawym skoczkiem  

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

To nie jest porażka, porażka to byłby jeden medal w przypadku miejsc po pierwszej serii. TO JEST ŻENADA I SKANDAL. Polaczki nieudaczniki tylko tak umieją zyebać, żaden inny naród by tak nie umiał choć

Opublikowano

Już można pomału odbierać obywatelstwo.

Opublikowano
Teraz, Butt napisał:

Już można pomału odbierać obywatelstwo.

jeszcze chwila 

Opublikowano

Kiedyś to było, zle powiało to nara a nie dodajmy ci 10 punkcikow bo akurat zawialo 1.1m/s tajfun :(

Opublikowano

Postawione ze 3 polakow bedzie w top 15, narazie zgodnie z planem ale Piotrek moglby w drugiej serii spiac dupe  :sapek:

Chodzilo mi tez po glowie zeby postawic na Peiera na podium ehhhh

Opublikowano

Kamil miał do skoczenia 138, żeby prowadzić. Zabić się można na tej skoczni z taką odległością. Yebać przeliczniki i eisenbichlera. 

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano

No Żyła ładnie spiął dupę. :pawel:

Opublikowano

MAsakra ale tragedia dzis. Myslalem ze wczoraj to byl przypadek a tu dupa.Z takimi skokami nie ma szans jutro

Opublikowano

Spial az rzadkie poszlo, Kubacki tez prawie top10. Smutne, ze przeliczniki współczynniki doprowadzily do tego, ze fizycznie nie masz możliwości objecia prowadzenia

Opublikowano

Najgorsze konkursy polakow?

Zakopane i mistrzostwa swiata xd 

Opublikowano

Zyla ja pyerdole XD z takimi skokami jutro to niech oni nie startuja nawet

Opublikowano

Tokar siedzi cicho. Chyba nie poszla mam nadzieje cala wyplata z zusu na ten medal Stocha?

Opublikowano

No moze przedwczesnie skreslilem kupon Tokara. Piekny skok Stocha, ten telemark. Nawet 20 wreszcie dal sedzia. 

To moze byc medalowy skok.

Opublikowano

Jak zwykle Stoch musi sam pociągnąć te sanki.