Opublikowano 23 lutego 20196 l Teraz, Butt napisał: Już można pomału odbierać obywatelstwo. jeszcze chwila
Opublikowano 23 lutego 20196 l Babiarz jaki hype nakręca. Daleko, świetnie Dawid bardzo dobry skok.... Będzie 8
Opublikowano 23 lutego 20196 l Założyli sie ze wszyscy tyle samo skocza? Czy u buka najlepszy kurs na 128.5
Opublikowano 23 lutego 20196 l Kiedyś to było, zle powiało to nara a nie dodajmy ci 10 punkcikow bo akurat zawialo 1.1m/s tajfun
Opublikowano 23 lutego 20196 l Postawione ze 3 polakow bedzie w top 15, narazie zgodnie z planem ale Piotrek moglby w drugiej serii spiac dupe Chodzilo mi tez po glowie zeby postawic na Peiera na podium ehhhh
Opublikowano 23 lutego 20196 l Kamil miał do skoczenia 138, żeby prowadzić. Zabić się można na tej skoczni z taką odległością. Yebać przeliczniki i eisenbichlera. Edytowane 23 lutego 20196 l przez Kosmos
Opublikowano 23 lutego 20196 l MAsakra ale tragedia dzis. Myslalem ze wczoraj to byl przypadek a tu dupa.Z takimi skokami nie ma szans jutro
Opublikowano 23 lutego 20196 l Spial az rzadkie poszlo, Kubacki tez prawie top10. Smutne, ze przeliczniki współczynniki doprowadzily do tego, ze fizycznie nie masz możliwości objecia prowadzenia
Opublikowano 23 lutego 20196 l Zyla ja pyerdole XD z takimi skokami jutro to niech oni nie startuja nawet
Opublikowano 23 lutego 20196 l Tokar siedzi cicho. Chyba nie poszla mam nadzieje cala wyplata z zusu na ten medal Stocha?
Opublikowano 23 lutego 20196 l No moze przedwczesnie skreslilem kupon Tokara. Piekny skok Stocha, ten telemark. Nawet 20 wreszcie dal sedzia. To moze byc medalowy skok.