Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skoki narciarskie

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Wyświetleń 444,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pani Palasz byla calkiem ciekawym skoczkiem  

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

To nie jest porażka, porażka to byłby jeden medal w przypadku miejsc po pierwszej serii. TO JEST ŻENADA I SKANDAL. Polaczki nieudaczniki tylko tak umieją zyebać, żaden inny naród by tak nie umiał choć

Opublikowano

Pogralbym ale nie wyobrazam sobie w to grac bez myszki. A klasycznego komputra nie mam w domu :/

Opublikowano

No i nie będzie napiwku dla Andrzejka. Jeszcze manko powinien zapłacić za to gówno które odpierdala.

Opublikowano

Ładna końcóweczka. Szkoda że Polacy taka chujnia, a ja za tydzień będę na Wielkiej Krokwi. Tym razem zostawię sztandar FPE w domu, więc mnie nie wypatrujcie w telewizorku :frog:

Opublikowano

Dobrze ze Joju nie wygral szlema. Co on wogole sobie myslal? 

I tak prestiz tego nadosiagniecie zmalal za pierwszym jego 4 hit combo.

Ogolnie wiadomo lepiej on niz jakis niemiec albo austriak. No ale bez przesady

Opublikowano

Widze ze ostatnio zainteresowanie skokami mocno skoczylo. Ani jednego komentarza ekspertow :/

Ale dzis druzynowka. Mam nadzieje ze razem dzis pokibicujemy naszym w walce z kanada?

Swoja droga wiecie ze pare miesiecy temu wyjebali Kojonkoskiego z chin? Nic nie sugeruje ALE Polo jesli to czytasz to chyba wiesz co robic :sapek:

Opublikowano

Kojonkoski u nas to byłoby coś. Na pewno marketingowo. Chyba stać nas na niego? 

Kamil dziś skacze w tej drużynówce? 

Opublikowano

Niet. Kamcio odpala dopiero za tydzien w zakopanem

Opublikowano

To walka o drugą serię będzie emocjonująca :obama:  chociaż z obecną formą Stocha byłaby pewnie jeszcze bardziej 

Opublikowano

Walki o 2. serię nie będzie, bo startuje tylko 8 zespołów. Dzięki temu w 2. serii po raz pierwszy od 2009 r. zamelduje się Kazachstan :ohboy:

Opublikowano

Te druzynowki to takie z lekka jebniete w tym sezonie

Opublikowano

Tak patrze po tych skokach naszych buloklepow ze moze faktycznie ten problem to oni we lbie maja. Teraz mniejsza presja to i skoki wychodza.

Chyba ze w drugiej serii nasi zrobia tak zwane WYROWNANIE

Opublikowano

Jeszcze niemiec leży. To chyba jednak bedzie polski konkurs

Opublikowano

Nawet bez kompromitacji na razie. Ale pewnie rzeczywiście w drugiej serii dopadnie presja naszych orłów i będzie sprawiedliwe 6 miejsce. 

Opublikowano

No też tak czuję, że ten wynik po 1. serii to jest mocno na wyrost i teraz się zacznie zjazd do bazy. 

Opublikowano

Właśnie miałem pisać, że całe te studio Eurosportu jest zjebane i nie da się ich słuchać. U Kurskiego było lepiej i lepsi goście.

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

A myslalem ze tylko mnie ten mlody Kot tak wkurwia. Fachowiec kurwa od wszystkiego, a ostatnio jak go pytali czy skakal w bischof to mowil ze tak i ze na treningu zdarzalo sie do punktu k doleciec xd 

Jak taki mądrzutki niech brata potrenuje

Opublikowano

No to kończy się dzień dziecka.