Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 2

Featured Replies

Opublikowano

To czego z nami na prywacie nie pograsz Signap? Ślij zapro i gramy!

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 356,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Beka Wnusiu
    Gość Beka Wnusiu

Zjawisko ruchania nabierze nowego wymiaru ;]

• Jeśli komukolwiek po zmianie regionu gra szuka meczu dłużej niż 5 min to znam sposób aby temu zaradzić.   Mianowicie:   1.Włącz konsole.   2 Wyloguj się.   3. Włącz GoW 2. (nie loguj się, wciś

• Tak, ponieważ teraz zmienili nieco wyszukiwanie meczy, które zakłada że posiadasz albo tylko mapki z podstawki, albo All Fronts. Chociaż jeżeli masz szczęście to raz na jakiś czas wyszukuje dodatkowe

Opublikowano

Gra MP mnie nie kreci wiec nie oplaca mi sie szukac friendow do GOW2 ktorego i tak sprzedaje na korzysc innej gry ktora mi przypasuje na multi.

Opublikowano

Mam nadzieje, że będzie to L4D :E

Możecie napisać mi czy "warczy" wam napęd z płytą Gearsów jak jesteście w dashboardzie? Jak się rozkręca to spoko, Nadrill pisał o takim przypadku, to jest powszechne czy rzadkość?

Opublikowano

Ja sie z takim czyms nie spotkalem - gorzej jest w Halo3 ktore nie oplaca sie zgrywac gdyz loadingi sie wydluza ;):/

Opublikowano
Ja sie z takim czyms nie spotkalem - gorzej jest w Halo3 ktore nie oplaca sie zgrywac gdyz loadingi sie wydluza ;):/

Wiesz co, kiedyś tak miałem z Arcade Disc również, że warczał napęd o ile można to tak nazwać :)

Wkładam płyte któregoś dnia, a tu armagedon normalnie w napędzie :wkurzony:

Opublikowano

We’ve also fixed another bug whereby shotgun and boomshot rounds could strike the ground when firing from the hip.

W koncu bedzie mozna strzelac jak jedynce, bez tego pedalskiego przymierzenia ;]

Wiadomo kiedy bedzie nowy pakiet map( Wm, FD i escaletion) i flashback za ms points?

Opublikowano
We’ve also fixed another bug whereby shotgun and boomshot rounds could strike the ground when firing from the hip.

W koncu bedzie mozna strzelac jak jedynce, bez tego pedalskiego przymierzenia ;]

Wiadomo kiedy bedzie nowy pakiet map( Wm, FD i escaletion) i flashback za ms points?

A co to jest ta mapa Stacja Paliw - to ta z nowego mappacku co wyszedł za 800MSP? Będzie Warmachine i Fuel Depot? Bosko.

Opublikowano

dzis na rynku pojawily sie map pack flashback oczywiscie kosztuje 400 mp i oczywiscie zabezpieczone sa regionalnie wiec nie da sie ich sciagnac :( to sa jakies kpiny normalnie...

myslalem ze jak pojawia sie mapy na rynku i jeszcze za punkty microsoftu to bedzie zdjete zabezpieczenie regionalne a tu lipa...

Edytowane przez kAos

Opublikowano

A co to jest ta mapa Stacja Paliw - to ta z nowego mappacku co wyszedł za 800MSP? Będzie Warmachine i Fuel Depot? Bosko.

Tak, teraz są dostępne: gold rush, fuel station i flood za 800msp a na dniach ma sie pojawic nowy pack z war machinem rowniez za 800msp

Opublikowano

Girsy 2 mają jedną fajną rzecz która na pewno jest lepsza od pierwowzoru a przynajmniej idzie łeb w łeb. SOUNDTRACK. Jablonsky zaszalał. Polecam. Reszta to ścierwo - o ile nie brać pod uwagę singla który jest mocny.

Opublikowano

Doszly mnie plotki ze coraz wiecej osob narzeka i odpuszcza sobie Gears of War 2,bo jest "z(pipi)ane",czy ktos moze mnie oswiecic czy to prawda i o co dokladnie chodzi?

Opublikowano

LAGIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lagi i jeszcze raz lagi. Singiel naprawdę za(pipi)isty, pompatyczny z niezłą akcją. Ale multi ssie. Serio, sporo grałem (gram nadal) w jedynkę i spora część ze starej gwardii przerzuciła się na multi do jedynki. Tam się aż chce zabijać. W dwójce nie bardzo. W dodatku jest masa gliczy które hamburgery stosują a ustawki z Polakami jak to było w jedynce już takie za(pipi)iste nie są. Bo ludzie bez karnie wchodzą i wychodzą. Zresztą nie ma o co walczyć, bo to tylko mecze prywatne, na rankingu się ustawić nie da. Lipa.

Lagi, lagi, lagi, lagi i spora część pomysłów nie wypaliła. Granaty dymne, przyczepianie do ścian etc.etc.

Opublikowano
Doszly mnie plotki ze coraz wiecej osob narzeka i odpuszcza sobie Gears of War 2,bo jest "z(pipi)ane",czy ktos moze mnie oswiecic czy to prawda i o co dokladnie chodzi?

Główne bóle GOW2 :

1 wyszukiwanie graszy do drużyny ~5min ,wyszukiwanie przeciwników kolejne 5 min ,często jest tak ze czekasz ~10 min zanim znajdzie cała ekipe do rozgrywki

2 LAGI!!!! jeśli nie masz w drużynie hosta zapomni o miłej grze ,ty strzelasz do pzreciwnika z 1 metra 3-4 kule z szota on Ci laduje 1-2 i jestes martwy :E

3 GILTCH'e wpisz na YT GOW2 Giltch o popatrz . Między innymi powalanie przeciwnika przez mur (FAKE WALL) i dziesiątki innych giltchy które są wykorzystywane bezkarnie .

4. wychodzenie graczy z gry podczs meczu także bezkarnie .gość zginie jako pierwszy lub dwa razy z rzędu i wychodzi z gry bo mu staty polecą w dół .....

Jesli chesz kupić GOW2 to owszem polecam z czystym sumieniem dla samego singla jest świetny a co do multi to jedynie HORDA pograsz normalnie i to tyle.

Opublikowano

Prywaty z rodakami są na poziomie , Polecam.

Opublikowano
na dniach ma sie pojawic nowy pack z war machinem rowniez za 800msp

jakaś konkretna data?? jest znana??

Mówi się o tym piątku ale nie jest to potwierdzone.

Opublikowano
dzis na rynku pojawily sie map pack flashback oczywiscie kosztuje 400 mp i oczywiscie zabezpieczone sa regionalnie wiec nie da sie ich sciagnac :( to sa jakies kpiny normalnie...

myslalem ze jak pojawia sie mapy na rynku i jeszcze za punkty microsoftu to bedzie zdjete zabezpieczenie regionalne a tu lipa...

Staniał stary map-pack, czy to jest ten co dorzucali do Gearsów?

Opublikowano

Wlasnie gralem na Insane level w ktorym jedzie sie ta duza platforma (ta na ktorej sa kapsuly do zjezdzania do podziemia) z dzialkiem.

Ostrzeliwalem sie dzialkiem i zauwazylem ze podczas celowania przy pomocy przycisku L2 naboje z dziala zatrzymywala jakas niewidzialna bariera, nawet bylo widac jakby kule trafialy w cos od razu po wystrzeleniu, nie moglem niczego trafic. Dawalem loading, ale dalej to samo, czasami bylo ok, a czasami nie dalo sie nikogo normalnie trafic. Jakos udalo mi sie ukonczyc ten level, ale dziwna sprawa z tym dzialkiem.

Pozniej sprawdzilem na nowym save i wybralem ten level na poziomie insane i juz wszystko bylo w porzadku - dzialko strzelalo jak nalezy. :)

Map packa, ktory dostalem z gra nie mozna pobrac przez ta glupia blokade regionalna, a sposoby opisane na forum w odpowiednim temacie niestety nie dzialaja. Zna ktos jakis dzialajacy sposob na pobranie dodatkowych map ? :)

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Trzeba VPN na kraj, na który ZAREJESTROWAŁEŚ profil. (chyba*)

Opublikowano

Multi w dwójce nie jest takie złe, jeśli gra się na dobrym hoście, to imo jest lepszy multi niż w jedynce.

Chociaż te mapy to są takie sobie, tylko rzeka daje rade i jest moją ulubioną mapą w serii. ^_^

Opublikowano

Dla laika i dla gracza który nie miał za dużo wspólnego z jedynką to może i multi jest fajne. Ale co to za frajda grać na hoście kiedy to drużyna przeciwna ma potężne lagi i wygrywasz mecz 5:0. Co w tym fajnego? Raczej żałość.