Opublikowano 24 czerwca 201014 l Co do nowych mapek to jak grasz na socjalu to rzadko (bynajmniej u mnie tak jest) grasz na standardowych mapkach. Tyle gwoli informacji dorzucam do tematu. Na kilkanaście rozegranych meczy może max 3-4 grałem na standardzie. Region mam przestawiony na UK bo inaczej kiepsko ze znajdowaniem graczy.
Opublikowano 24 czerwca 201014 l Standardowe mapki na socialu trafiają się normalnie, ponieważ gra wybiera mapki alfabetycznie według angielskich nazw, tyle że mapek standardowych jest mniej więc się rzadziej trafiają .
Opublikowano 24 czerwca 201014 l a ktos wytłumaczy co to ten social? Nie próbowałem nawet się łączyć, to tryb dla miernot?
Opublikowano 24 czerwca 201014 l NIE , poprostu możesz dołączyć lub odejść w czasie trwania meczu bez konsekwencji /kary punktowej
Opublikowano 5 lipca 201014 l Od tygodnia probuje sie polaczyc i nie moge nic znalezc. Tez tak macie?
Opublikowano 5 lipca 201014 l Tak się dzieje jak w ustawieniach regionalnych wybierze się Polskę. Podobno pomaga zmiana na UK.
Opublikowano 5 lipca 201014 l Potwierdzam. W moim przypadku wystarczylo zmienic region na Francje (na UK rowniez pomaga). Edytowane 5 lipca 201014 l przez Ins
Opublikowano 24 lipca 201014 l Nabiłem w cztery godziny 34 levele (od 9 do 43). Pasuje jeszcze pograć do 50lvl, na setny nie ma szans.
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Niestety mnie zmiana regionu na UK nie wiele pomogła, wyszukuje mi 1 mecz co 15 min (ranked), do tego straszne lagi, a mam neo 1mb :angry2: Myślałem że skoro do socjalu wymagane są mapki z DLC (bez nich nie da rady!) to pobranie coś pomoże i tak 2 dni męczyłem się z ominięciem blokady regionalnej, udało się i tu znowu zonk bo do 10 sekund(zawsze) startuje mi mecz ale tylko z botami, czasem się ktoś dołączy w trakcie ale to naprawdę rzadko. Ogólnie to dziękuje za takie granie.... Edytowane 30 sierpnia 201014 l przez Mr. Montana
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l dziwny problem, może akurat lagi były na sieci, bo u każdego którego znam zmiana regionu pomogła.
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Jeśli komukolwiek po zmianie regionu gra szuka meczu dłużej niż 5 min to znam sposób aby temu zaradzić. Mianowicie: 1.Włącz konsole. 2 Wyloguj się. 3. Włącz GoW 2. (nie loguj się, wciśnij np. B) 4.Włącz opcje MULTIPLAYER (Gra wieloosobowa whatever) i naciśnij jeszcze raz A. (powinieneś widzieć napis ,, 1 dom " zamiast swojej rangi) 5. Zaloguj się (gra wróci cię do głównego menu) 6.Wciśnij multiplayer i graj tak jak kiedyś. HACZYK: Omijasz w ten sposób Update związany z regionalizacją czyli możesz grać np. z Hamburgerami (graczami z USA) a wszyscy wiemy co się wtedy dzieje czasem są LAGI JAK Z TĄD DO AMERYKI. Ale ja wole grać jakikolwiek mecz niż czekać 15 min na jakiś Angoli. POZDRO. Aha EXP x25 od 3 do 7 Września POZDRO
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l Razy 25!! Szkoda, że nie dali takiego wcześniej. Jak ktoś będzie grał to pisać na PW.
Opublikowano 1 września 201014 l Raczej wątpię. Do premiery trójki jeszcze sporo czasu. Na pewno sypną coś jeszcze np. na Boże Narodzenie.
Opublikowano 1 września 201014 l dziwny problem, może akurat lagi były na sieci, bo u każdego którego znam zmiana regionu pomogła. Znalazłem przyczynę problemu, wina leżała po stronie mojego dostawcy internetowego zmienił mi kodowanie z fast na intervaled jakiś czas temu i mój ping do Anglii był dramatyczny bo ok 180, teraz po przywróceniu fast mam niecałe 80 i już mi wyszukuje, lagi oczywiście się zdarzają ale nareszcie da się pograć 8)
Opublikowano 1 września 201014 l Czy gra wam się zacina np przy czekpoincie lub tak troszkę jak jest duża strzelanina i duża animacja??
Opublikowano 13 września 201014 l http://uk.gamespot.com/greatest-video-game-villain/vote/battle-hub/index.html?battle_id=60 Jeżeli RAAM wygra głosowanie to następny event w GoW2 będzie miał mnożnik x30 dla doświadczenia ;] Edytowane 13 września 201014 l przez qb3k
Opublikowano 13 września 201014 l Nie wiem czemu, ale od kilku dni nie mogę się wogóle połączyć z serwerami w GoW2 .Nie mam żadnych mappack'ów, ale parę miechów temu nie miałem z tym żadnych problemów.Dodam, że NAT mam otwarty od niedawna i np. z graniem w MW2 czy HALO3 nie ma problemów, więc...o co chodzi jakby?Padły te serwery czy jak
Opublikowano 13 września 201014 l Zmień region w konsoli na nie-polski (najlepiej Wielka Brytania) i uruchom ponownie konsolę. Powinno ci znajdować mecze bez problemu.
Opublikowano 14 września 201014 l @qb3k dzięki, ale niestety nic to nie dało.Dziwne wielce, widocznie trzeba szpilać "jedynie" w MW2 i nowe REACH
Opublikowano 12 października 201014 l Siema, mam pytanie. Ostatnio wróciłem do Gearsów2, chciałem sobie pograć na Flashback i Combustile(odpowiednie listy w lobby) no i nie mogę, bo nie posiadam DLC Snowblind i Dark Corners. Ale co to ma wspólnego z poprzednimi mapami? Nie ma innego wyjścia jak zakupić SB i DC?