VeluriaN 1 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 CHLAMY SPIEWAMY PIJEMY I GRAMY, turniej singsara będzie też, Cytuj Odnośnik do komentarza
Cambion 0 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 turniej singsara będzie też, A stawką będzie tytuł "najlepszego śpiewaka wśród Tekkenowców" - nie powiem, ale postaram się o niego powalczyć :] Cytuj Odnośnik do komentarza
VeluriaN 1 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) AKTUALNA LISTA UCZESTNIKóW WAZOON-CUP'U: Aya Hirayama;) XXX-niebawem będe pewien czy uczestniczy XXX-niebawem będe pewien czy uczestniczy XXX-niebawem będe pewien czy uczestniczy Sway-Arena Cambion-Arena Raveman-Arena Robson-TCT Gajda-Opole Cisu-Opole+honorowy TLT Liberty-Elbląg Snake Nevan Duo-Toruń Shinji-kun Tokis-TLT Dante-TLT Gomez-TLT Velu-TLT Niestety odpadła nam część osób z poznania ale ta lista osób jest już potwierdzona praktycznie w 100% miejsce gdzie są powstawiane XXX to gracze z najwyższej pułki których jeszcze nie podaje bo ich udział nie jest pewien na 100% ale jestem pewien że część z nich sie zjawi a przynajmniej mam taką nadzieje;) Trzeba zrobić liste sprzętu, mój znajomy ma PS3 ale....bez Tekkena , choć pewnie by wzioł PS3: Snake(dzięki stary) Gajda(thx) Swayuś(chyba nie będzie problemu?Dzięki za wsparcie ostatnim razem, tym razem będe leprzy;)) Sinji-kun-Dzięki Tokis TLT-Dobrze że stary kupiłeś teraz te konsole:) Grześ?????? Nie gadałem jeszcze z grzesiem ale mysle ze nie będzie większego problemu, pozatym coś Dantuś sie czai na PS3, wielki szacunek dla naszego kumpla z ekipy który aby ratować sytuacje kupił PS3 , to sie nazywa poswięcenie:)tak trzymaj stary TV'ki Ja X 3 (duże) Tokis x 2-3 Dante X 1 W razie potrzeby chłopaki z WAWy służą jeszcze kolejnymi TV ale chyba sie i bez tego obejdzie;)(dzięki za życzliwość i całą pomoc chłopaki) PS2 ja-X 1 Tokis-X 1 Gomez-X 1 PSP+T5DR Dante84nf Gomez też mam DRke ale mi PSP padło więc jak ktoś nie ma Tekkena a ma PSP to niech mówi Przejściówki- Dante84nf Swayuś DI Raveman Każdej osobie za sprzęt ekipa TLT dziękuje Siemka, dzisiaj z ojcem-założycielem łódzkiej sceny(hi Dante) ustaliliśmy troche żeczy na temat zlotu: Jesli wszystko sie potoczy dobrze(a narazie idzie bardzo sprawnie) to powinniśmy mieć ok. 8 stanowisk, postanowiliśmy je podzielić: -4 najleprze stanowiska będą przeznaczone na DR'ke i to na nich będziemy rozgrywać turnieje"główne" -Aby osoby które odpadną z turniejów nie nudziły sie w czasie rozgrywanych turniejów pozostałe stanowiska będą przeznaczone do freeplaay'i z czego jedno stanowisko będzie przeznaczone do miniturniejów w inne gry jak np. Soul Calibur, SF ,GGXX...(w razie dużego zainteresowania można dwa stanowiska postawić na turniej z daną grą)-PISZCIE JAKIE TURNIEJE CHCECIE ZORGANIZOWAĆ, W CO POGRAĆ POZA DR'ką -między turniejami głównymi (i piciem i ogólną zabawąsmile.gif) stanowiska turniejowe będą oczywiście służyć do freeplayów DR'ki:)) TURNIEJE GŁÓWNE: -Tekken 5 DR turniej singlowy (przewidywana godz. rozpoczęcia to 14sta, chyba ze ktos pózniej przyjedzie, to poczekamy, liczymy że turniej potrwa ok. 5h-SOBOTA) -Tekken 5 DR-SBO-(rozpoczniemy ok. godzine po turnieju singla, rozegramy tylko pierwszą runde w sobote aby skonczyć w niedziele-konczrnie go w sobote na bombie byłoby głupie i wypaczyłoby wyniki,początek w sobote ok. 20, koniec rundy 1 ok. 21) -DREWNO(turniej rozgrywany mokujinami czyli na luzie 4fun-start ok 30min. po koncu pierwszej rundy SBO w sobote) Zasady turniejów: -Tekken 5 DR turniej singlowy : - pierwsza runda 4 grupy po ok.6 osób-3rundy do 3 zwycięstw, 60 sek,100%,wychodzą 4 osoby. - kolejne rundy DE aż do finału 3rundy do 3 zwycięstw, 60 sek,100% -WIELKI FINAŁ - do 5 zwycięstw 5 rund, 90 sek., 150%(jesli w finale spotkają sie osoby z których jedna wyszła z DE a została do niej zepchnięta przez drugiego finaliste to NIE MA ODRABIANIA STRAT) -Tekken DR-SBO -Drużyny 4 osobowe. -Turniej rozgrywany metodą DE -Każda osoba deklaróje jedną postać, a każda drużyna jedną stałą kolejność zawodników. -Gramy do jednego wygranego meczu między drużynami,każdy mecz między zawodnikami 2 rundy do 2-óch zwycięstw,60sek. 100%,przegrany zawodnik odpada,wygrywa drużyna która wyeliminuje wszystkich zawodników przeciwnika -Finał- Gramy do jednego wygranego meczu między drużynami,każdy mecz między zawodnikami 3 rundy do 2-óch zwycięstw,80sek,120%przegrany zawodnik odpada,wygrywa drużyna która wyeliminuje wszystkich zawodników przeciwnika Tekken-Drewno(Pinokio-cup??) -Turniej rozgrywany tylko i wyłącznie Mokujinami,prowadzi Dante,szczeguły wkrótce,pytać sie jego. NAGRODY I WPISOWE: -Wpisowe na zlot 15zł. Płaci każdy, nawet ja. -Nagrody poza Waz00nem za turniej singlowy DR'ki to 10zł i 5zł za SBO od każdej osoby pobrane z wpisowego i podzielone w następujący sposób: 1 miejsce-50% puli z turnieju 2 miejsce-30% puli z turnieju 3 miejsce-20% puli z turnieju -Nagrodą za turniej Drewna funduje Dante(cośtam wymyślił, jakiś smieszny upominek chyba:P) PRZYPOMINAM WSZYSKIM ABY W MIARE MOŻLIWOŚCI KAŻDY ZAŁATWIŁ SOBIE JAKIEŚ ŚPIWORY LUB KOCE I ZAOPATRZYŁ SIE W JAKIEŚ ZUPKI CHIŃSKIE LUB COŚ CO SIE NADAJE DO MIKROFALI Edytowane 8 Lutego 2008 przez VeluriaN Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Krakers się wykruszył :baby: Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 no jednak nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza
Cambion 0 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Ej no, Poznaniacy, co jest??? :wtf: Tak chciałem z wami pograć, musicie wpaść :wsciekly: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Ej no, Poznaniacy, co jest??? :wtf: Tak chciałem z wami pograć, musicie wpaść :wsciekly: Wiesz jak to jest w Poznaniu, naleją ci tyle wody do herbaty żebyś se nie mógł cukru wsypać . . . Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Będziemy - ja, Bocian i pewnie Szyper Cytuj Odnośnik do komentarza
tokis 0 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Będziemy - ja, Bocian i pewnie Szyper To fajnie fajnie, bo już w sumie porzuciłem nadzieję na zagranie z wami! Ale wszystko będzie git widzę, mimo że brakuje jednak paru osób. Teraz trzeba poczekać znów żeby Velu zaktualizował listę uczestników - ale to nie wcześniej niż od momentu kiedy Karolina mu łaskawie zezwoli skorzystać z laptopa! Mam tez nadzieje chłopaki że się nie rozmyślicie po raz kolejny i uda się zagrać z wami w końcu na luzie! Pozdro pozdro, do zobaczenia w piątek czy tam w sobotę! PS. W najbliższym czasie zamieścimy jeszcze informacje odnośnie całej sprawy noclegowania w ŁDZ i swoistej sztuki przetrwania na terenie wroga - to znaczy: ile wziąć kocyków i zupek chińskich oraz gdzie najtańszy browar w okolicy można dostać! Proponuje również wypocząć przed zlotem żeby się nikt nie tłumaczył później że mu słabo poszło bo się nie wyspał! Cytuj Odnośnik do komentarza
VeluriaN 1 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 AKTUALNA LISTA UCZESTNIKóW WAZOON-CUP'U: Aya Hirayama;) XXX-niebawem będe pewien czy uczestniczy XXX-niebawem będe pewien czy uczestniczy XXX-niebawem będe pewien czy uczestniczy Sway-Arena Cambion-Arena Raveman-Arena Robson-TCT Krakers-TCT Szyper-TCT Bocian-TCT Gajda-Opole Cisu-Opole+honorowy TLT Liberty-Elbląg Snake Nevan Duo-Toruń Shinji-kun Tokis-TLT Dante-TLT Gomez-TLT Velu-TLT Niestety odpadła nam część osób z poznania ale ta lista osób jest już potwierdzona praktycznie w 100% miejsce gdzie są powstawiane XXX to gracze z najwyższej pułki których jeszcze nie podaje bo ich udział nie jest pewien na 100% ale jestem pewien że część z nich sie zjawi a przynajmniej mam taką nadzieje;) Trzeba zrobić liste sprzętu, mój znajomy ma PS3 ale....bez Tekkena , choć pewnie by wzioł PS3: Snake(dzięki stary) Gajda(thx) Swayuś(chyba nie będzie problemu?Dzięki za wsparcie ostatnim razem, tym razem będe leprzy;)) Sinji-kun-Dzięki Tokis TLT-Dobrze że stary kupiłeś teraz te konsole:) Bocian-TCT Grześ?????? Nie gadałem jeszcze z grzesiem ale mysle ze nie będzie większego problemu, pozatym coś Dantuś sie czai na PS3, wielki szacunek dla naszego kumpla z ekipy który aby ratować sytuacje kupił PS3 , to sie nazywa poswięcenie:)tak trzymaj stary TV'ki Ja X 3 (duże) Tokis x 2-3 Dante X 1 W razie potrzeby chłopaki z WAWy służą jeszcze kolejnymi TV ale chyba sie i bez tego obejdzie;)(dzięki za życzliwość i całą pomoc chłopaki) PS2 ja-X 1 Tokis-X 1 Gomez-X 1 PSP+T5DR Dante84nf Gomez też mam DRke ale mi PSP padło więc jak ktoś nie ma Tekkena a ma PSP to niech mówi Przejściówki- Dante84nf Swayuś DI Raveman Każdej osobie za sprzęt ekipa TLT dziękuje Siemka, dzisiaj z ojcem-założycielem łódzkiej sceny(hi Dante) ustaliliśmy troche żeczy na temat zlotu: Jesli wszystko sie potoczy dobrze(a narazie idzie bardzo sprawnie) to powinniśmy mieć ok. 8 stanowisk, postanowiliśmy je podzielić: -4 najleprze stanowiska będą przeznaczone na DR'ke i to na nich będziemy rozgrywać turnieje"główne" -Aby osoby które odpadną z turniejów nie nudziły sie w czasie rozgrywanych turniejów pozostałe stanowiska będą przeznaczone do freeplaay'i z czego jedno stanowisko będzie przeznaczone do miniturniejów w inne gry jak np. Soul Calibur, SF ,GGXX...(w razie dużego zainteresowania można dwa stanowiska postawić na turniej z daną grą)-PISZCIE JAKIE TURNIEJE CHCECIE ZORGANIZOWAĆ, W CO POGRAĆ POZA DR'ką -między turniejami głównymi (i piciem i ogólną zabawąsmile.gif) stanowiska turniejowe będą oczywiście służyć do freeplayów DR'ki:)) TURNIEJE GŁÓWNE: -Tekken 5 DR turniej singlowy (przewidywana godz. rozpoczęcia to 14sta, chyba ze ktos pózniej przyjedzie, to poczekamy, liczymy że turniej potrwa ok. 5h-SOBOTA) -Tekken 5 DR-SBO-(rozpoczniemy ok. godzine po turnieju singla, rozegramy tylko pierwszą runde w sobote aby skonczyć w niedziele-konczrnie go w sobote na bombie byłoby głupie i wypaczyłoby wyniki,początek w sobote ok. 20, koniec rundy 1 ok. 21) -DREWNO(turniej rozgrywany mokujinami czyli na luzie 4fun-start ok 30min. po koncu pierwszej rundy SBO w sobote) Zasady turniejów: -Tekken 5 DR turniej singlowy : - pierwsza runda 4 grupy po ok.6 osób-3rundy do 3 zwycięstw, 60 sek,100%,wychodzą 4 osoby. - kolejne rundy DE aż do finału 3rundy do 3 zwycięstw, 60 sek,100% -WIELKI FINAŁ - do 5 zwycięstw 5 rund, 90 sek., 150%(jesli w finale spotkają sie osoby z których jedna wyszła z DE a została do niej zepchnięta przez drugiego finaliste to NIE MA ODRABIANIA STRAT) -Tekken DR-SBO -Drużyny 4 osobowe. -Turniej rozgrywany metodą DE -Każda osoba deklaróje jedną postać, a każda drużyna jedną stałą kolejność zawodników. -Gramy do jednego wygranego meczu między drużynami,każdy mecz między zawodnikami 2 rundy do 2-óch zwycięstw,60sek. 100%,przegrany zawodnik odpada,wygrywa drużyna która wyeliminuje wszystkich zawodników przeciwnika -Finał- Gramy do jednego wygranego meczu między drużynami,każdy mecz między zawodnikami 3 rundy do 2-óch zwycięstw,80sek,120%przegrany zawodnik odpada,wygrywa drużyna która wyeliminuje wszystkich zawodników przeciwnika Tekken-Drewno(Pinokio-cup??) -Turniej rozgrywany tylko i wyłącznie Mokujinami,prowadzi Dante,szczeguły wkrótce,pytać sie jego. NAGRODY I WPISOWE: -Wpisowe na zlot 15zł. Płaci każdy, nawet ja. -Nagrody poza Waz00nem za turniej singlowy DR'ki to 10zł i 5zł za SBO od każdej osoby pobrane z wpisowego i podzielone w następujący sposób: 1 miejsce-50% puli z turnieju 2 miejsce-30% puli z turnieju 3 miejsce-20% puli z turnieju -Nagrodą za turniej Drewna funduje Dante(cośtam wymyślił, jakiś smieszny upominek chyba:P) PRZYPOMINAM WSZYSKIM ABY W MIARE MOŻLIWOŚCI KAŻDY ZAŁATWIŁ SOBIE JAKIEŚ ŚPIWORY LUB KOCE I ZAOPATRZYŁ SIE W JAKIEŚ ZUPKI CHIŃSKIE LUB COŚ CO SIE NADAJE DO MIKROFALI Cytuj Odnośnik do komentarza
VeluriaN 1 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Siemka ludziska, możebyście zaczeli zgłaszać drużyny do SBO?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cambion 0 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Będziemy - ja, Bocian i pewnie Szyper No to, to ja rozumiem Jeśli chodzi o SBO to Warszawa startuje w takim składzie w jakim przyjedzie , ale uważam że drużyny powinny być 3 a nie 4 osobowe :wtf: . Tak sie gra na całym świecie, a Łódź nie jest pod tym względem wyjątkiem, to że jest was akurat 4 to trudno, jeden będzie sędzią. :piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Bo to będzie SŁO(ń) - Super Łódź Opera Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante84 5 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Mogę być sędzią mnie tam Sbo nie jara :wtf: Velu w środe musimy juz przenieść Tvka ode mnie :blackeye: Cytuj Odnośnik do komentarza
VeluriaN 1 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 zrobiłem mapke dojścia z dworca FABRYCZNEGO jak ktoś chce to niech mówi Cytuj Odnośnik do komentarza
VeluriaN 1 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) AKTUALNA LISTA UCZESTNIKóW WAZOON-CUP'U: Aya Hirayama;) Mashter-Kraków/Turbo Czesiek Team:P(TCT) Boskon-Kraków/Turbo Czesiek Team:P(TCT) Sway-Arena Cambion-Arena Raveman-Arena XXX-niebawem będe pewien czy uczestniczy Robson-TCT Krakers-TCT Szyper-TCT Bocian-TCT Gajda-Opole Cisu-Opole+honorowy TLT Liberty-Elbląg Snake Nevan Duo-Toruń Shinji-kun Tokis-TLT Dante-TLT Gomez-TLT Velu-TLT Niestety odpadła nam część osób z poznania ale ta lista osób jest już potwierdzona praktycznie w 100% miejsce gdzie są powstawiane XXX to gracze z najwyższej pułki których jeszcze nie podaje bo ich udział nie jest pewien na 100% ale jestem pewien że część z nich sie zjawi a przynajmniej mam taką nadzieje;) Trzeba zrobić liste sprzętu, mój znajomy ma PS3 ale....bez Tekkena , choć pewnie by wzioł PS3: Snake(dzięki stary) Gajda(thx) Swayuś(chyba nie będzie problemu?Dzięki za wsparcie ostatnim razem, tym razem będe leprzy;)) Sinji-kun-Dzięki Tokis TLT-Dobrze że stary kupiłeś teraz te konsole:) Bocian-TCT Grześ?????? Nie gadałem jeszcze z grzesiem ale mysle ze nie będzie większego problemu, pozatym coś Dantuś sie czai na PS3, wielki szacunek dla naszego kumpla z ekipy który aby ratować sytuacje kupił PS3 , to sie nazywa poswięcenie:)tak trzymaj stary TV'ki Ja X 3 (duże) Tokis x 2-3 Dante X 1 W razie potrzeby chłopaki z WAWy służą jeszcze kolejnymi TV ale chyba sie i bez tego obejdzie;)(dzięki za życzliwość i całą pomoc chłopaki) PS2 ja-X 1 Tokis-X 1 Gomez-X 1 PSP+T5DR Dante84nf Gomez też mam DRke ale mi PSP padło więc jak ktoś nie ma Tekkena a ma PSP to niech mówi Przejściówki- Dante84nf Swayuś DI Raveman Każdej osobie za sprzęt ekipa TLT dziękuje Siemka, dzisiaj z ojcem-założycielem łódzkiej sceny(hi Dante) ustaliliśmy troche żeczy na temat zlotu: Jesli wszystko sie potoczy dobrze(a narazie idzie bardzo sprawnie) to powinniśmy mieć ok. 8 stanowisk, postanowiliśmy je podzielić: -4 najleprze stanowiska będą przeznaczone na DR'ke i to na nich będziemy rozgrywać turnieje"główne" -Aby osoby które odpadną z turniejów nie nudziły sie w czasie rozgrywanych turniejów pozostałe stanowiska będą przeznaczone do freeplaay'i z czego jedno stanowisko będzie przeznaczone do miniturniejów w inne gry jak np. Soul Calibur, SF ,GGXX...(w razie dużego zainteresowania można dwa stanowiska postawić na turniej z daną grą)-PISZCIE JAKIE TURNIEJE CHCECIE ZORGANIZOWAĆ, W CO POGRAĆ POZA DR'ką -między turniejami głównymi (i piciem i ogólną zabawąsmile.gif) stanowiska turniejowe będą oczywiście służyć do freeplayów DR'ki:)) TURNIEJE GŁÓWNE: -Tekken 5 DR turniej singlowy (przewidywana godz. rozpoczęcia to 14sta, chyba ze ktos pózniej przyjedzie, to poczekamy, liczymy że turniej potrwa ok. 5h-SOBOTA) -Tekken 5 DR-SBO-(rozpoczniemy ok. godzine po turnieju singla, rozegramy tylko pierwszą runde w sobote aby skonczyć w niedziele-konczrnie go w sobote na bombie byłoby głupie i wypaczyłoby wyniki,początek w sobote ok. 20, koniec rundy 1 ok. 21) -DREWNO(turniej rozgrywany mokujinami czyli na luzie 4fun-start ok 30min. po koncu pierwszej rundy SBO w sobote) Zasady turniejów: -Tekken 5 DR turniej singlowy : - pierwsza runda 4 grupy po ok.6 osób-3rundy do 3 zwycięstw, 60 sek,100%,wychodzą 4 osoby. - kolejne rundy DE aż do finału 3rundy do 3 zwycięstw, 60 sek,100% -WIELKI FINAŁ - do 5 zwycięstw 5 rund, 90 sek., 150%(jesli w finale spotkają sie osoby z których jedna wyszła z DE a została do niej zepchnięta przez drugiego finaliste to NIE MA ODRABIANIA STRAT) -Tekken DR-SBO -Drużyny 4 osobowe. -Turniej rozgrywany metodą DE -Każda osoba deklaróje jedną postać, a każda drużyna jedną stałą kolejność zawodników. -Gramy do jednego wygranego meczu między drużynami,każdy mecz między zawodnikami 2 rundy do 2-óch zwycięstw,60sek. 100%,przegrany zawodnik odpada,wygrywa drużyna która wyeliminuje wszystkich zawodników przeciwnika -Finał- Gramy do jednego wygranego meczu między drużynami,każdy mecz między zawodnikami 3 rundy do 2-óch zwycięstw,80sek,120%przegrany zawodnik odpada,wygrywa drużyna która wyeliminuje wszystkich zawodników przeciwnika Tekken-Drewno(Pinokio-cup??) -Turniej rozgrywany tylko i wyłącznie Mokujinami,prowadzi Dante,szczeguły wkrótce,pytać sie jego. NAGRODY I WPISOWE: -Wpisowe na zlot 15zł. Płaci każdy, nawet ja. -Nagrody poza Waz00nem za turniej singlowy DR'ki to 10zł i 5zł za SBO od każdej osoby pobrane z wpisowego i podzielone w następujący sposób: 1 miejsce-50% puli z turnieju 2 miejsce-30% puli z turnieju 3 miejsce-20% puli z turnieju -Nagrodą za turniej Drewna funduje Dante(cośtam wymyślił, jakiś smieszny upominek chyba:P) PRZYPOMINAM WSZYSKIM ABY W MIARE MOŻLIWOŚCI KAŻDY ZAŁATWIŁ SOBIE JAKIEŚ ŚPIWORY LUB KOCE I ZAOPATRZYŁ SIE W JAKIEŚ ZUPKI CHIŃSKIE LUB COŚ CO SIE NADAJE DO MIKROFALI Edytowane 11 Lutego 2008 przez VeluriaN Cytuj Odnośnik do komentarza
KO.Mastah 0 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 No no, wreszcie ziomki z Łodzi coś wykombinowali Fajnie będzie wrócić na "stare śmieci". W najbliższym czasie zamieścimy jeszcze informacje odnośnie całej sprawy noclegowania w ŁDZ i swoistej sztuki przetrwania na terenie wroga Ja akurat mimo, że przyjeżdzam z Poznania to nie traktuję Łodzi jako teren wroga Robson jest bardziej nasz nisz wasz:PZ chęcią przyjmiemy wyzwanie Poznania!!! Robson jest z TcT mimo i nie jest bardziej ich czy nasz, jest swój własny Ależ Panowie Mi chodzi o to żebym porypał Robsona i Szypera :waah: Nie spodziewaj się nie wiadamo czego jeśli chodzi o mnie. Oficjalnie oświadczam, że na WoWa poświęcam więcej czasu niż na sen... więc zrobiłem mapke dojścia z dworca FABRYCZNEGO jak ktoś chce to niech mówi Spox. Jadac z Poznania wysiada się na dworcu Kaliskim (blisko chaty Dantego). Jak ktoś jedzie z zachodu do Łodzi to ląduje na tym dworcu. Jak tak się stanie to ładujcie się w tramwaj nr 12 to dojedziecie na dworzec Fabryczny. Niezły pomysł z turniejem Mokujinami, będą jaja. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza
VeluriaN 1 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 No no, wreszcie ziomki z Łodzi coś wykombinowali Fajnie będzie wrócić na "stare śmieci". W najbliższym czasie zamieścimy jeszcze informacje odnośnie całej sprawy noclegowania w ŁDZ i swoistej sztuki przetrwania na terenie wroga Ja akurat mimo, że przyjeżdzam z Poznania to nie traktuję Łodzi jako teren wroga Robson jest bardziej nasz nisz wasz:PZ chęcią przyjmiemy wyzwanie Poznania!!! Robson jest z TcT mimo i nie jest bardziej ich czy nasz, jest swój własny Ależ Panowie Mi chodzi o to żebym porypał Robsona i Szypera :waah: Nie spodziewaj się nie wiadamo czego jeśli chodzi o mnie. Oficjalnie oświadczam, że na WoWa poświęcam więcej czasu niż na sen... więc zrobiłem mapke dojścia z dworca FABRYCZNEGO jak ktoś chce to niech mówi Spox. Jadac z Poznania wysiada się na dworcu Kaliskim (blisko chaty Dantego). Jak ktoś jedzie z zachodu do Łodzi to ląduje na tym dworcu. Jak tak się stanie to ładujcie się w tramwaj nr 12 to dojedziecie na dworzec Fabryczny. Niezły pomysł z turniejem Mokujinami, będą jaja. Pozdro. Mysle że ty nie jesteś swój własny tylko swojej Julii(nie tej mattowej) dobrze że wpadniesz:)bo nie graliśmy już z tysiąc lat, a ostatnio mi skopałeś zad...tym razem nie będzie tak łatwo:) zobaczymy robi czy dalej jesteś jedynym gosciem na poziomie z łódzkiego;)-to nie wyzwanie, tylko zaproszenie na pićie, śpiewanie,granie i miłą zabawe(tylko przy okazji postaram sie zrewanżować) FAJNIE ZE WPADNIESZ A KIEDY Z TWOJą ZONą DO NAS WPADNIECIE?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cambion 0 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 O LOL, Mashter z Boskonem będą??? :waah: Kurde, miło będzie ich znowu zobaczyć :piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza
Grey-FoX 0 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Tey a moze by tak zrobic to granko po turnnieju w Belchatowie? po pierwsze primo jest blisko po drugie primo wyskoa frekfencja gwarantowana Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza
VeluriaN 1 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Tey a moze by tak zrobic to granko po turnnieju w Belchatowie?po pierwsze primo jest blisko po drugie primo wyskoa frekfencja gwarantowana Co Wy na to ? U mnie też będzie turniej, pozatym widać gray że nie jesteś w temacie To ludzie chcieli ten termin:) pozatym ja już mam wolne a w bełchatowie sie też spotkamy, może i afterparty też sie zrobi:) POPODPISUJCIE SOBIE SWOJE PADY I MEMORKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 11 Lutego 2008 przez VeluriaN Cytuj Odnośnik do komentarza
tokis 0 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Mogę być sędzią mnie tam Sbo nie jara Ja nie muszę grać - jak mówiłem, moja mama ma imieniny i raczej na walkach teamowych sie nie pojawie. Ale wrócę na afterparty - Singstar tego dnia obowiązkowo! POPODPISUJCIE SOBIE SWOJE PADY I MEMORKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! I PS3! Pozwolę sobie na mały offtop, bo mi sie nie chcę szukać na innych forach - kupiłem parę dni temu PS3 i chcę zaciągnąć Tekkena. Słyszałem coś że trza ssać wersję US, bo jest w 60 HZ - czy to prawda? I w jaki sposób ewentualnie to zrobić? I na zakończenie - przymknijcie oko że jestem noob jakich mało - czemu gracie wszyscy na padach z PS2 a nie na SixAxisach? Byłbym wdzięczny za czyjąś szybką odpowiedź, gdyż mógłbym użyczyć wtedy swego PS3 na zlocie! Pozdrawiam! Edytowane 11 Lutego 2008 przez tokis Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 (edytowane) Pozwolę sobie na mały offtop, bo mi sie nie chcę szukać na innych forach - kupiłem parę dni temu PS3 i chcę zaciągnąć Tekkena. Słyszałem coś że trza ssać wersję US, bo jest w 60 HZ - czy to prawda? I w jaki sposób ewentualnie to zrobić? I na zakończenie - przymknijcie oko że jestem noob jakich mało - czemu gracie wszyscy na padach z PS2 a nie na SixAxisach? Byłbym wdzięczny za czyjąś szybką odpowiedź, gdyż mógłbym użyczyć wtedy swego PS3 na zlocie! Pozdrawiam! Więc...z tą wersją US to niestety prawda,inne wersje są w 50Hz i okropnie się gra (sam to już przerabiałem -_-),ściągnąć możesz na kilka sposobów: 1. zakładasz nowe konto i rejestrujesz się na Pstore(US),kupujesz kartą kredytową grę no i pobierasz ;(słyszałem że działają też inne karty np.Mbanku,ale czy to prawda...to nie wiem ) 2. opcja to pogadanie z kimś czy nie użyczył by swojego konta abyś mógł zassać DR'kę, ja bym Ci chętnie użyczył ale niestety też ściągałem od kogoś ;/ale jeszcze coś w tej sprawie pomyślę ,dużo osób jest przyzwyczajonych do swoich padów,krzyżak jest inny,plastik,waga i takie tam duperelki do których ludzie sie przyzwyczajają. P.S. zapomniałbym o jednej ważnej rzeczy,jeżeli będziesz już miał ściągniętego DR'a to za żadne skarby nie usuwaj konta z którego gra była ściągana,jeśli byś to zrobił to na innym koncie będziesz miał brak autoryzacji do danej gry. Edytowane 12 Lutego 2008 przez Pitrex Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Mi chodzi o to żebym porypał Robsona i Szypera :waah: Nie spodziewaj się nie wiadamo czego jeśli chodzi o mnie. Oficjalnie oświadczam, że na WoWa poświęcam więcej czasu niż na sen... więc Kolejna ofiara WoWa . . . WoW z kolejnego porządnego obywatela zrobił Nolife-a. AKTUALNA LISTA UCZESTNIKóW WAZOON-CUP'U: Mashter-Kraków/Turbo Czesiek Team:P(TCT) Boskon-Kraków/Turbo Czesiek Team:P(TCT) No nareszcie . . . Cytuj Odnośnik do komentarza
Cambion 0 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 czemu gracie wszyscy na padach z PS2 a nie na SixAxisach? No cóż, generalnie to przeszkadzaja przyciski L2 i R2, nie mówiąc już o krzyżakach które są jednymi z najgorszych . Najlepsze pady to te białe i szare do PS2 i PSOne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi