Jump to content

Nielubiane postacie w RPG

spider242526

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Z FF7 nielubilem Cait Sith'a i Yuffie

Z FF10 Wakka mnie troche wnerwial

Z FF12 Vaan'a i Penelo-dwa glupie i niepotrzebe wogole nastolatki w tej grze....i obydwoje maja glupie ubrania(co to jest co penelo nosi???Stroj kompielowy jednoczesciowy czy co???)

Posted

FF7 Heideger - wieprz opasły jakby to napisał Mistrz Sapkowski

FF8 Squall - zachowywał sie jak totalny jełop na dodatek ta gustowna kurtka z futerkiem :D :pifpaf:

FF9 Quina - .......... bez komentarza :pifpaf: :pifpaf:

FF10 Seymour - szczególnie denerwujący jak trza było z nim walczyć :pifpaf:

mój pierwszy post :P witam !! :)

• 1 month later...
Posted

Caith Sith - wnerwiający w ogólne niepotrzebny zwierz

Quina - Po prostu jeden wielki, lol z ogromnym jęzorem, zawsze jak patrze na avatara KOMODO, to mi sie rzygać chce ;)

Zidane - najgorszy bohater w serii FF ever

Amarant - zarozumiały typek o idiotycznej fryzurze

Dylan (VP2) - kto podkładał pod niego głos... <_<

Posted

Wszystkie postacie licząc od FF IX (z wyłaczeniem Lulu:P i Kimahri Ronso)... Nie wiem to to wymyśla ale to banda ciotek jakiś... chłopczyków... no nie wiem, czy jakieś zboki są w tym square?? Powinni robić różne wersje... na rynej jap z ciotami, a na inne z jakimi normalnymi ludźmi... Nigdy nie miałem ochoty zagrać w FF XII... To dlatego, że nie mógłbym grać takim kolesiem który wygląda jak.....

• Downvote 1
  • 3 weeks later...
Posted

Lost Odyssey... czarny, glownodowodzacy armia krolowej za CHOLERNIE PRZENAJGORSZE wlosy jakie kiedykolwiek, ktokolwiek mogl wymyslec i zamiescic gdziekolwiek( wyklinam go)

Posted (edited)
Wszystkie postacie licząc od FF IX (z wyłaczeniem Lulu:P i Kimahri Ronso)... Nie wiem to to wymyśla ale to banda ciotek jakiś... chłopczyków... no nie wiem, czy jakieś zboki są w tym square?? Powinni robić różne wersje... na rynej jap z ciotami, a na inne z jakimi normalnymi ludźmi... Nigdy nie miałem ochoty zagrać w FF XII... To dlatego, że nie mógłbym grać takim kolesiem który wygląda jak.....

Hm, hehe, ale dziwne, że od FFIX, przecież największe "cioty" są już w FFVII (wystarczy spojrzeć na Crisis Core, czy Advent Children :) ).

Lost Odyssey... czarny, glownodowodzacy armia krolowej za CHOLERNIE PRZENAJGORSZE wlosy jakie kiedykolwiek, ktokolwiek mogl wymyslec i zamiescic gdziekolwiek( wyklinam go)

Jakiś obrazek ;) ?

Do grona znienawidzonych postaci trafia.... Vaan. W FFXII pograłem może z godzinę, ale już go nie trawię.

Edited by Belcoot
Posted (edited)

Hmm dla mnie tez Vaan z FF12, co jest interesujace to fakt, iz postac ta w ogole nie istniala pierwotnie....gra byla prawie na ukonczeniu i wtedy ktos postanowil zmienic glownego bohatera na tego lalusia ;) juz Panelo prezentuje sie o niebo lepiej....chociaz jako bohater jest tragiczny, to jako postac do walki z genji setem i murasamom byl ok :)

Rikku z FF10-2....zrobili z niej "blondynke" i to taka najprawdziwsza nie tylko z wygladu ;)

Cielo z DDS2.....jakiez bylo moje zdziwienie i frustracja kiedy gra zabrala mi doslownie moje ulubione postaci i musialem tego pacana poddac power lvlingowi bo nie mialem zadnego healera >.>

Fuuka z Persony 3, a to tylko przez Voice Acting ;) na poczatku nie lapalem dlaczego wielu ludzi tak nie znosi VA Fuuki, jakos mi nie przeszkadzal, az do czasu jak postanowilem poszukac clipow z wersji japonskiej i *gasp* w orginale glos podklada pani od jikogu shoujo aka hell girl =o

Edited by sakiu
Posted

Ludzie co wyście sie tak czepili tego Vaana ???? ot normalny klon Tidusa , głos może i ma troche zniewieściały ale trudno oczekiwać zeby gadał przechlanym basem ala Behemoth . Macie jakieś kompleksy że lecą na niego laski czy co ??? ;):);)

Posted
Ludzie co wyście sie tak czepili tego Vaana ???? ot normalny klon Tidusa , głos może i ma troche zniewieściały ale trudno oczekiwać zeby gadał przechlanym basem ala Behemoth . Macie jakieś kompleksy że lecą na niego laski czy co ???

Nah, po prostu chcielibyśmy, żeby w FF12 grało się madafaką, jakiego stworzyłby Matsuno, a nie "dorzuconym w ostatniej chwili" Vaanem, który ani nie wygląda cool, ani nie zachowuje się cool :P .

Aha, Tidus był spoko IMO :) .

• 4 weeks later...
Posted

Nie lubie bohaterow, ktorzy przy kazdej nadarzajacej sie okazji wydaja z siebie dzwieki zazwyczaj zaslyszane w sypialni.

OCH it's a treasure.

ACH a trap.

ICH open it.

ACH ACH OCH OCH new sword.

Padaka.