spider242526 0 Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 A teraz trochę z innej beczki. Wpisujcie postacie/bohaterów z gier RPG, za którymi po prostu nie przepadacie, a także dlaczego taki jest Wasz wybór. Quote Link to comment
Dr.Czekolada 4345 Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Makoto z Enchanted Arms............ Bo jest nie dość że otwartym pedałem, to nie lubi głównego bohatera ? . Quote Link to comment
Belcoot 0 Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Sephiroth - lama i tyle . Nigdy go nie lubiłem. Nieciekawa i nijaka postać, jak dla mnie. Żałosny typ. Genesis - oh, please... :krzeslem: Quote Link to comment
Zaton. 19 Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Vaan z FFXII...jak taki kretyn mógł zostać głównym bohaterem gry?? Quote Link to comment
firana140 620 Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 jak dla mnie to Balthier jest głównym bohaterem właśnie, a mi się Penelo nie podoba, może wraz z rozwojem akcji coś się zmieni, mam nadzieję Quote Link to comment
AumaanAnubis 1 Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Z FF7 nielubilem Cait Sith'a i Yuffie Z FF10 Wakka mnie troche wnerwial Z FF12 Vaan'a i Penelo-dwa glupie i niepotrzebe wogole nastolatki w tej grze....i obydwoje maja glupie ubrania(co to jest co penelo nosi???Stroj kompielowy jednoczesciowy czy co???) Quote Link to comment
Canaris 304 Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 FF7 Heideger - wieprz opasły jakby to napisał Mistrz Sapkowski FF8 Squall - zachowywał sie jak totalny jełop na dodatek ta gustowna kurtka z futerkiem :pifpaf: FF9 Quina - .......... bez komentarza :pifpaf: :pifpaf: FF10 Seymour - szczególnie denerwujący jak trza było z nim walczyć :pifpaf: mój pierwszy post witam !! Quote Link to comment
Crono 0 Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Vaan + Penelo - FFXII Alicia + Rufus - VP:S Dobre gry, ale tak "daremnych" głównych bohaterów rpg dawno nie było Quote Link to comment
Plugawy 3620 Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 za dużo by wymieniać, większość postaci w grach jrpg z kilkoma wyjątkami Quote Link to comment
Istance 0 Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 FFVII: Cait Sith'a Inne jRPG: nigdy nie znosiłem grać robotami Quote Link to comment
Ader 383 Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Tidus Penelo Kejt Syf(WTF??) z FFVII To chyba wszystko Quote Link to comment
firana140 620 Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 (edited) Delita z FF tactics niby walczył o królestwo które byłoby warte Ovelii itp itd a sam okazał się nie lepszy od Dycedarga czy innych bad guyów Edited February 12, 2008 by firana140 Quote Link to comment
Riona 0 Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Yuffie - Głupia, zarozumiała i wredna. W dodatku okrada nas z materii, po czym miałam ochotę dożywotnio wykopać ją z drużyny. Quote Link to comment
C1REX 16 Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Tidus i Zidane. Zwłaszcza Tidus. Taki retard, że aż przykro się nim fabułę do przodu posuwa. Quote Link to comment
Sanryu 0 Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Vaan czyli najbardziej debilna, niepotrzebna i denerwujaca postac ever. Quote Link to comment
(COH)Marcin 0 Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Vaan - za pedalski głosik,pedalską fryzure i w ogóle taka ''ciota'' z niego. Penelo - za dużo by wymieniać wystarczy na nią popatrzeć Quote Link to comment
Sowaa 27 Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Caith Sith - wnerwiający w ogólne niepotrzebny zwierz Quina - Po prostu jeden wielki, lol z ogromnym jęzorem, zawsze jak patrze na avatara KOMODO, to mi sie rzygać chce Zidane - najgorszy bohater w serii FF ever Amarant - zarozumiały typek o idiotycznej fryzurze Dylan (VP2) - kto podkładał pod niego głos... <_< Quote Link to comment
Rotten_Christ 1 Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Wszystkie postacie licząc od FF IX (z wyłaczeniem Lulu:P i Kimahri Ronso)... Nie wiem to to wymyśla ale to banda ciotek jakiś... chłopczyków... no nie wiem, czy jakieś zboki są w tym square?? Powinni robić różne wersje... na rynej jap z ciotami, a na inne z jakimi normalnymi ludźmi... Nigdy nie miałem ochoty zagrać w FF XII... To dlatego, że nie mógłbym grać takim kolesiem który wygląda jak..... 1 Quote Link to comment
okens 540 Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Lost Odyssey... czarny, glownodowodzacy armia krolowej za CHOLERNIE PRZENAJGORSZE wlosy jakie kiedykolwiek, ktokolwiek mogl wymyslec i zamiescic gdziekolwiek( wyklinam go) Quote Link to comment
quill 0 Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Yuffie - fauszywa Wakka - taki troche zbyt przy.upas Tidusa;] Quote Link to comment
Belcoot 0 Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 (edited) Wszystkie postacie licząc od FF IX (z wyłaczeniem Lulu:P i Kimahri Ronso)... Nie wiem to to wymyśla ale to banda ciotek jakiś... chłopczyków... no nie wiem, czy jakieś zboki są w tym square?? Powinni robić różne wersje... na rynej jap z ciotami, a na inne z jakimi normalnymi ludźmi... Nigdy nie miałem ochoty zagrać w FF XII... To dlatego, że nie mógłbym grać takim kolesiem który wygląda jak..... Hm, hehe, ale dziwne, że od FFIX, przecież największe "cioty" są już w FFVII (wystarczy spojrzeć na Crisis Core, czy Advent Children ). Lost Odyssey... czarny, glownodowodzacy armia krolowej za CHOLERNIE PRZENAJGORSZE wlosy jakie kiedykolwiek, ktokolwiek mogl wymyslec i zamiescic gdziekolwiek( wyklinam go) Jakiś obrazek ? Do grona znienawidzonych postaci trafia.... Vaan. W FFXII pograłem może z godzinę, ale już go nie trawię. Edited April 14, 2008 by Belcoot Quote Link to comment
sakiu 83 Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 (edited) Hmm dla mnie tez Vaan z FF12, co jest interesujace to fakt, iz postac ta w ogole nie istniala pierwotnie....gra byla prawie na ukonczeniu i wtedy ktos postanowil zmienic glownego bohatera na tego lalusia juz Panelo prezentuje sie o niebo lepiej....chociaz jako bohater jest tragiczny, to jako postac do walki z genji setem i murasamom byl ok Rikku z FF10-2....zrobili z niej "blondynke" i to taka najprawdziwsza nie tylko z wygladu Cielo z DDS2.....jakiez bylo moje zdziwienie i frustracja kiedy gra zabrala mi doslownie moje ulubione postaci i musialem tego pacana poddac power lvlingowi bo nie mialem zadnego healera >.> Fuuka z Persony 3, a to tylko przez Voice Acting na poczatku nie lapalem dlaczego wielu ludzi tak nie znosi VA Fuuki, jakos mi nie przeszkadzal, az do czasu jak postanowilem poszukac clipow z wersji japonskiej i *gasp* w orginale glos podklada pani od jikogu shoujo aka hell girl =o Edited April 15, 2008 by sakiu Quote Link to comment
Canaris 304 Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Ludzie co wyście sie tak czepili tego Vaana ???? ot normalny klon Tidusa , głos może i ma troche zniewieściały ale trudno oczekiwać zeby gadał przechlanym basem ala Behemoth . Macie jakieś kompleksy że lecą na niego laski czy co ??? Quote Link to comment
Belcoot 0 Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Ludzie co wyście sie tak czepili tego Vaana ???? ot normalny klon Tidusa , głos może i ma troche zniewieściały ale trudno oczekiwać zeby gadał przechlanym basem ala Behemoth . Macie jakieś kompleksy że lecą na niego laski czy co ??? Nah, po prostu chcielibyśmy, żeby w FF12 grało się madafaką, jakiego stworzyłby Matsuno, a nie "dorzuconym w ostatniej chwili" Vaanem, który ani nie wygląda cool, ani nie zachowuje się cool . Aha, Tidus był spoko IMO . Quote Link to comment
estel 806 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Nie lubie bohaterow, ktorzy przy kazdej nadarzajacej sie okazji wydaja z siebie dzwieki zazwyczaj zaslyszane w sypialni. OCH it's a treasure. ACH a trap. ICH open it. ACH ACH OCH OCH new sword. Padaka. Quote Link to comment
Recommended Posts