Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy

Featured Replies

Opublikowano

No dżizas, co was to obchodzi co jego kobita o gierkach myśli. A Ty się jeszcze spowiadasz :P

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 329,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wow ile plusików, dziękuję! I to od kogo, kurcze, sama forumkowa elita   @raven_raven > hehe, uwielbiam ten suchar, nigdy mi się nie znudzi. @Rayos > licytacja skończyła się na 200zł. @MYSZ

• Przedstawiam Wam moją graciarnię NTSC-J. Jest też oczywiście trochę gier w PAL/NTSC-U, znajdzie się trochę tytułów z przypadku, ale większość rzeczy z jakiegoś powodu znalazła swoje miejsce na półkach

• Montuję sobie melinę na granie i jakiś czas temu podczas przenoszenia sprzętu obcykałem co tam leżało w szafkach   Na pierwszy strzał wrzucę PSX i PS2    

Opublikowano

Powiedz że to lokata kapitału.

ping to człowiek sukcesu co lata na weekendy do Tokio na zakupy, wie co pisze.

W gry inwestujcie.

Battle Garegga na satka kosztowało chyba 5800 yen, a teraz można używkę kupić za 300$, taki numer :o

Opublikowano

Starsze gierki są już pewnie w formie romów i można w nie grać na emulatorach, więc jak ktoś by naprawdę chciał w nie zagrać, to by tak zrobił. A jak je sprzedasz, to pewnie i tak kolejni kolekcjonerzy się na nie rzucą i efekt będzie ten sam- kolejna rzecz na półkę, może odpalą i przejdą, i wtedy półka. Pewne egzemplarze to inwestycja i jeśli nie czujesz potrzeby ich posiadania, schowaj i dbaj o nie, sprzedawaj gdy nie daj Boziu będzie konieczność- możliwe, że pójdą za większe pieniądze niż obecnie.

Opublikowano

Żeby inwestować w gierki to trzeba jeszcze wiedzieć co kupować. Wciągnąć 20 gier za $400 żeby kiedyś jakąś za $200 puścić, to nie jest złoty interes ;)

Opublikowano

Mam kilka sztosów ale większość to zwykłe gry typu NFS czy girsy. I takie pewnie wypchnę. Dla mnie w tej chwili i tak handheldy się liczą, a na bieżących genach cyfra głównie idzie.

Opublikowano

Mam kilka sztosów ale większość to zwykłe gry typu NFS czy girsy. I takie pewnie wypchnę. Dla mnie w tej chwili i tak handheldy się liczą, a na bieżących genach cyfra głównie idzie.

Dobra, ja Cię rozumiem. To sprzedasz tego dk i sm3dw?
Opublikowano

Jak przejdę.

Wyniosłem już do komisu gitary dwie z 4 grami i kinecta od One :-)

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Jak kiedyś jednego z tych psp będziesz chciał się pozbyć to daj mi znać :)

Opublikowano

Jak przejdę.

PW.
Opublikowano

Jak bedziesz szedl na kolejny kompromis i gry na DS tez beda musialy sie wyniesc to :ogor:

Opublikowano

Jak przejdę.

Dawaj oepiej na forumek. W komisie na bank zdzierają.

Opublikowano

Dostałem 200zł za dwie gitary z 4 grami na ps3 i 200zł za kinecta. Spróbuj za tyle opylić na allegro :-)

Opublikowano

Ano to ładnie. Za kinecta też dobra cena. No ale wiesz na forumku mógłbyś sprzedawać od gracza dla graczy:)

Opublikowano

BABA POSZŁA W ODSTAWKĘ ALARM ODWOŁANY :-) dzięki za wsparcie Stulejarze :D

Opublikowano

:obama: 

Opublikowano

Ale tak całkiem w odstawkę?

Opublikowano

XD Nie wiem czy to na serio, ale śmiechłem.

Opublikowano

No serio tak wyszło. Poprawi się to może dostanie szansę.

Opublikowano

BABA POSZŁA W ODSTAWKĘ ALARM ODWOŁANY :-) dzięki za wsparcie Stulejarze :D

Moja EX też miała problem z moją kolekcją więc się z panną rozwiodłem. Jej ciała do dziś nie odnaleziono. :hi:

Opublikowano

Pewno odnajdziesz je w jakimś grobowcu w najnowszym Tomb Raiderze.

Opublikowano

Mi brakuje jak cholera automatowych wersji Virtua 3 i 4 w hd.

Niektórzy jakoś sobie radzą. VF3 poniżej.

:whyyy:

Dałbym z tysiaka za wersje HD tych gier (bo w te tragiczne konwersje konsolowe nie da się grać)

96 rok escape polonia 1 i największy opad szczeny w historii gamingu, który się już nigdy nie powtórzy. Tak się robiło grafe 20 lat temu a teraz...jest niewiele lepiej  :facepalmz:

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

update: baba się poprawiła, gry zostają i baba też zostaje.

ale dobrze, że te gitarki i kinekta puściłem do żyda bo to jednak podniosło jakość kolekcji.

Opublikowano

lol ty tak na powaznie xDDDD

Opublikowano

Od czasu do czasu trzeba usiasc, przejzec, odpalic kilka gierek i zrobic selekcje i puscic tytuly ktore n.p. Nie ma sie sentymentu do ani nie sa hitami, albo nie bedzie sie wiecej gralo, odrazu kolekcja sie robi ladniejsza

Opublikowano

Wieslaw - jesteś GOŚĆ 

Edytowane przez K'^^