Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Neo Plus HALO 3 MASteRS 2v2 - 19 kwietnia

Featured Replies

Opublikowano

INFO

Towarzystwo Filomatów i Filaretów kwateruje sie TU - (http://www.ssm.com.pl/) w ilości = 14

(Meldować można sie 18.04.2008 od godziny 17:00, jednakże jeżeli ktoś pojawi sie wcześniej jest możliwość zostawienia tam bagaży)

Edytowane przez Pchela

• Odpowiedzi 515
  • Wyświetleń 22,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
fotoshop owns korel

I tak paint jest najlepszy :/

INFO

Towarzystwo Filomatów i Filaretów kwateruje sie TU - (http://www.ssm.com.pl/) w ilości = 14

(Meldować można sie 18.04.2008 od godziny 17:00, jednakże jeżeli ktoś pojawi sie wcześniej jest możliwość zostawienia tam bagaży)

Parę punktow regulaminu mnie niepokoi np

W godz. od 22.00 do 6.00 dnia następnego obowiązuje cisza nocna.

Zobowiązuje się turystów do przygotowywania posiłków wyłącznie w kuchniach, a spożywanie w jadalniach

No a ten mnie załamał

Picie alkoholu, palenie tytoniu, używanie narkotyków na terenie Schroniska jest kategorycznie zabronione
Opublikowano

w końcu jest to schronisko MŁODZIEŻOWE. No nic, "dopalacze" skonsumujemy w jakimś pokoju

btw. może zrobimy sobie grilla nocą? z tego ci widziałem to jest opcja wypożyczenia

Opublikowano

Jestem za grillem :/

Longer - regulaminy sa po to zeby je lamac :P

Opublikowano

Słyszałem ze TroniC ma na oku fajny klub w którym można pograć na 360 i popić przy okazji. Prawda to ?

Opublikowano
Jestem za grillem :/

Longer - regulaminy sa po to zeby je lamac :P

Popieram

Słyszałem ze TroniC ma na oku fajny klub w którym można pograć na 360 i popić przy okazji. Prawda to ?

Nie popieram bo:

1. Może Tronic nam załatwi sprzęt do pokoi (przynajmniej mam nadzieje).

2. Nie wpuszcza nas gdziekolwiek ze swoim sprzętem i nie myślę tu o elektronice ;)

3. Wątpię że to jest otwarte całodobowo (a jak sam powiedziałeś że jest problem z dojazdem do noclegowni w nocy)

Opublikowano

Pub o ktorym mowil Tronic jest wlasnie pubem dla graczy i sprzet maja tam jakis chyba, jesli by sie udalo tam zalatwic miejsce na cala noc to super a jak nie to trudno, wrocimy do schroniska.

Opublikowano

Wcale nie myślałem o konsolach. Bo to w tym pubie ma być Afterparty?

Opublikowano

A sorry nie doczytalem do konca :/ No niby mialo byc ale chyba Tronic nic nie zalatwil w tym temacie, trzeba czekac az sam sie wypowie.

Opublikowano

Jak ktoś potrafi rysować/malować to wtedy mu chyba nie robi różnicy jaki program, byle był tablet ;]

Opublikowano
  • Autor

Afterparty w pubie o którym wspominałem niestety odpada...

Jutro powinienem wiedzieć czy uda sie pożyczyć monitory.

Kto może przywieźć wiosło do GH? (oczywiście z możliwością użyczenia do gry dla odwiedzających - trzeba promować grę... :/ )?

Edytowane przez TroniC

Opublikowano

przywioze jeśli będe jechał samochodem, jeśli pociągiem to niestety odpada

Opublikowano

Nocowałem kiedyś w tym schronisku i warunki są znośne :D

Do tego dojazd stamtąd na Targi jest dość fatalny, ale najwygodniej jest się doturlikać do Nowohuckiej i tam coś łapać, albo polecieć z buta przez Wisłę - prawdopodobnie będzie szybciej. W bezpośredniej okolicy schroniska macie całodobową stację benzynową, na której jeśli pamiętam dobrze jest bankomat i alko... znaczy jest zaopatrzenie.

Okolica jest dość spokojna więc nie powinniście napotkać grup lokalnych sportowców w dresach. Z ciekawostek, jakieś dwa kilometry dalej jest oczyszczalnia ścieków i piękny widok na elektrociepłownię na Łęgu :P

Opublikowano
Nocowałem kiedyś w tym schronisku i warunki są znośne :D

Do tego dojazd stamtąd na Targi jest dość fatalny, ale najwygodniej jest się doturlikać do Nowohuckiej i tam coś łapać, albo polecieć z buta przez Wisłę - prawdopodobnie będzie szybciej. W bezpośredniej okolicy schroniska macie całodobową stację benzynową, na której jeśli pamiętam dobrze jest bankomat i alko... znaczy jest zaopatrzenie.

Okolica jest dość spokojna więc nie powinniście napotkać grup lokalnych sportowców w dresach. Z ciekawostek, jakieś dwa kilometry dalej jest oczyszczalnia ścieków i piękny widok na elektrociepłownię na Łęgu :P

A jakiś cało dobowy jest? Bo na CPNie jest przeważnie dosyć drogo.

Eee to fajna okolica jak sie nam znudzi granie w pokojach to będzie co zwiedzać

Opublikowano

W regulaminie noclegowni jest wyraźnie podkreslone że każdy kto che spedzic w niej noc musi w swoim wyposazeniu musi miec chociaz 0.5 litra czystej vody nie gazowanej

Opublikowano

Ale to się dotyczy tylko jednej nocy??? Np jak chce spędzić dwie noce to muszę mieć 1 (jeden) litr Vody?

Edytowane przez Krzys PL

Opublikowano
  • Autor
W regulaminie noclegowni jest wyraźnie podkreslone że każdy kto che spedzic w niej noc musi w swoim wyposazeniu musi miec chociaz 0.5 litra czystej vody nie gazowanej

Zgadzam sie z tobą Leon - tak pisze...

Problem w tym ze bedziesz nocowal w SCHRONISKU , noclegownia jest w innym miejscu :P

Edytowane przez TroniC

Opublikowano

...

Problem w tym ze bedziesz nocowal w SCHRONISKU , noclegownia jest w innym miejscu :P

Nie łapie tego.

EDIT: Ciebie ten punkt regulaminu nie dotyczy bo Leon nie zauważył tam podpunktu

Organizator /Sprzątający przy turnieju nocuje w noclegowni ale nic nie musi przynosić

Edytowane przez Krzys PL

Opublikowano
  • Autor

...

Problem w tym ze bedziesz nocowal w SCHRONISKU , noclegownia jest w innym miejscu :D

Nie łapie tego.

EDIT: Ciebie ten punkt regulaminu nie dotyczy bo Leon nie zauważył tam podpunktu

Organizator /Sprzątający przy turnieju nocuje w noclegowni ale nic nie musi przynosić

Sup! Thx!

ŁAP : NOCLEGOWNIA KRAKÓW

:P

Opublikowano

przecież w krakowie we wszystkich ośrodkach gdzie można spędzić noc są takie same regulaminy :P ...na jedno wychodzi

Edytowane przez Leon PL

Opublikowano

v02lr9.jpg

przed ostatnia wersja plaktu :D ostateczną zobaczycie na turnieju ;) ... może się załapiecie po turnieju na taki plakacik :P

Opublikowano
  • Autor

Będą 2 plakaty - Karczocha i Uznego.

Beta Uznego:

plakat500rp1.png

Edytowane przez TroniC