Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry za darmo na PC

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 352,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

Opublikowano

Obiło mi się o uszy, że grę dodadzą dopiero pod koniec miesiąca.

Opublikowano

Ale, czy jest to nadal aktualne w związku z tym? Na samym steam'ie nie dostałem żadnej wiadomości nie wiedzieć czemu :S

Opublikowano

Ale jaką ty chcesz wiadomość? Po prostu dołączysz się do grupy i tyle. To czy dadzą grę tym, którzy zapisali się po 15 to chyba nikt nie wie.

Opublikowano

Jakąkolwiek by się przydało dać na ten temat. Przychodza powiadomienia o przecenach, to mogliby również i w tym kierunku podziałać.

Opublikowano

Jak brałem udział w tej promocji, to gdzieś tam było napisane, że dołączasz do 15, grę dostajesz do 2 tygodni od zakończenia akcji, więc cierpliwości, a jeśli ktoś nie załapał się wtedy na dołączenie, to przepadło.

Opublikowano
and receive one non-giftable copy of Midnight Club 2* in your Steam account by May 29th.

* Where game is available

Czyli jeszcze maja czas.

Opublikowano

słyszałem ostatnio na hyperze nazwę darmowej gry (FPS) zrobionej na silniku Crysis i za cholerę nie mogę przypomnieć sobie jak się nazywała.

Coś poszukałem ale na pewno nie jest to WARFACE.

Kojarzycie może?

Opublikowano

Może pomyliło Ci się z Nexuizem? Oryginał był darmowy, a nowa, płatna wersja jest na CryEngine 3...

Crysis Wars też był darmowy - to wycięty tryb multi z oryginału.

Opublikowano

Juz zaczeli dodawac "Midnight Club 2" do kont Steam.

Edytowane przez kubicz

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dziwne, wcięło mi Commandos 3 po "zakupie" Hacker Evolution. Nic źle nie wciskałem ani żadnego trade-in, a po zakończeniu transakcji przerzuciło mi 0,10$ z My Games do Credit. Póki co strona leży i tak, więc nie sprawdzę czy to jakiś haczyk, czy bug. W "rachunku" na maila też nic nie ma.

Opublikowano

Moze jakis chwilowy blad strony byl. Ja nadal mam C3 w swojej bibliotece. Jak nie wroci na swoje miejsce do wieczora, to pisz do supportu.

Opublikowano

BTW jak ktoś z Was zarejestrował Dark Messiah Multiplayer z tych darmowych kodów z CD Action, to właśnie dostał za darmoszke wersje Single Player. Kopanie orków ftw!

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziwie sie, ze nikt tu wczesniej nie wspomnial o promocji CDP. Skierowana jest ona do ludzi, ktorzy w ciagu ostatnich 2-3 lat kupowali gry wydane przez CDP.

http://www.cdprojekt...edaz/zgarnijgre

1. Zalogować się na konto lub założyć nowe na stronie CDProjekt.pl

2. Po zalogowaniu, zobaczysz dwa pola w które należy wpisać klucze rejestracji elektronicznej dwóch gier biorących udział w promocji. Klucze znajdziesz wewnątrz pudełka z grą.

3. Następnie musisz zdecydować którą z darmowych gier chcesz otrzymać. W tym celu wybierz odznacz jeden z tytułów i kliknij "Zgarnij grę". Na podany w czasie rejestracji adres email otrzymasz kod gry, który możesz wykorzystać na platformie Steam.

[...]

1. Promocja obejmuje zniżkę na wybrane towary z oferty CD Projekt oraz możliwość otrzymania kodu na darmową grę dla pierwszych 1500 klientów, którzy zarejestrują swój egzemplarz zgodnie z instrukcją.

2. Aby wziąć udział w promocji należy zakupić minimum 2 gry na platformę PC oznaczone naklejką promocyjną "Złap wakacyjną okazję". Pełna lista tytułów znajduje się tutaj.

3. Po zarejestrowaniu dwóch gier PC objętych promocją użytkownik będzie mógł wybrać jedną z trzech gier, która zostanie mu przekazana na wskazany adres e-mail w postaci kodu na platformę Steam.

4. Gry, które można otrzymac za darmo w promocji to:
    • Warhammer 40,000: Dawn of War 2

• Warhammer 40,000: Dawn of War 2 - Chaos Rising

• Homefront

http://www.cdprojekt...wyprzedaz/lista - lista tytulow bioracych udzial w promocji

Jesli chodzi o klucze Steam, to na ten moment pozostalo:

- Warhammer 40,000: Dawn of War 2 - 395 kluczy

- Warhammer 40,000: Dawn of War 2 - Chaos Rising - 336 kluczy

- Homefront - 30 kluczy

Polecam wziac udzial w tej zabawie, bo mozna dostac nawet niezle gry za darmo. Mozna nawet uzyc kodow z gier zarejestrowanych juz w CDPROGramie (jesli te gry sa na liscie). Wiec wcale nie trzeba leciec do sklepu i kupowac nowych tytulow. Oprocz tego, jesli macie jakas gierke w wydaniu premierowym a na liscie jest tylko wydanie z TopSellera/Extra Klasyki/Platynowej Kolekcji, to na ~ 90% kod z premierowki zostanie wam zaliczony.

Edytowane przez kubicz

Opublikowano

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151137271380091&set=a.10150373629235091.400258.74435370090&type=1

2 darmowe gierki Indie na OnLive. W zeszłym tygodniu było Zeno Clash, teraz jest SpaceChem i Space Pirates and Zombies.

Jak będzie 2tyś share i like (a będzie napewno) to w przyszły weekend będą 4 gierki za free.

Opublikowano

Eeeee, yyyyy..... ale... ten tego.... ja myślałem, ze tego nie ma w Polsce jeszcze O.o

Coś mnie ominęło chyba.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie, tylko czy da się jakoś usunąć dane karty po rejestracji? Jakoś niezbyt mi się uśmiecha pozostawianie tam swoich danych - raptem może drugi raz o stronce w ogóle usłyszałem.