Opublikowano 1 stycznia 20223 l i to 17 nie byle jakich gier o ktorych nikt nie slyszal jak sie zdarzalo w zeszlych latach i mniej powtorek niz kiedys daje okejke na ten giveaway
Opublikowano 1 stycznia 20223 l Zajebista akcje odwalili Probsy dla nich chociaz mialem nadzieje na jeszcze jedna gre
Opublikowano 1 stycznia 20223 l Godzinę temu, Sven Froost napisał: Probsy dla nich chociaz mialem nadzieje na jeszcze jedna gre xd
Opublikowano 1 stycznia 20223 l Epic w sumie mocno mnie przekonuje, że lepiej kupić nowy GPU, bo nie stać mnie na gry na konsole
Opublikowano 2 stycznia 20223 l Wiadomo, 17 darmowych gier no fajnie, ale 18 gier to byłoby zajebiście!!!!11 xD
Opublikowano 2 stycznia 20223 l Jak gry sa swietne to nie przygarnal bys jeszcze jednej? Bo ja tak Ostatnia dali 30 a liczylem na 31
Opublikowano 2 stycznia 20223 l Dobra, zmiana tematu nie wiem, gdzie to dać. 2 kody na xbox passa ultimate po 14 dni. Dostałem z padami jak ktoś chce to proszę jak ktoś wykorzysta niech tu napisze, żeby nikt więcej nie wpisywał nieaktywnych kodów
Opublikowano 3 stycznia 20223 l https://www.gog.com/game/iratus_lord_of_the_dead https://lowcygier.pl/darmowe/star-wars-jedi-fallen-order-na-pc-za-darmo-w-prime-gaming-prawdopodobnie-poznalismy-dzisiejsza-darmowa-gre/
Opublikowano 3 stycznia 20223 l Jedi: Fallen Order już dostępny w Primie. Sam już ograłem na konsoli, to się podzielę: Spoiler AW2S-CGJ5-69ZN-M4CA-LTSK
Opublikowano 3 stycznia 20223 l 9 minut temu, karmaster napisał: Jedi: Fallen Order już dostępny w Primie. Sam już ograłem na konsoli, to się podzielę: Ukryj zawartość AW2S-CGJ5-69ZN-M4CA-LTSK Przygarnąłem, dziękuje karmaster!
Opublikowano 4 stycznia 20223 l W dniu 2.01.2022 o 16:38, gekon napisał: Dobra, zmiana tematu nie wiem, gdzie to dać. 2 kody na xbox passa ultimate po 14 dni. Dostałem z padami jak ktoś chce to proszę jak ktoś wykorzysta niech tu napisze, żeby nikt więcej nie wpisywał nieaktywnych kodów Wykorzystałem pierwszy, dzięki!
Opublikowano 13 stycznia 20223 l Midnight Protocol Spoiler 77AAX-YFZLC-ANKQM Between the Stars Spoiler 79Z9D-46N84-CJTJC
Opublikowano 15 stycznia 20223 l Do czwartku na Epicu za darmo do przygarniecia jest Galactic Civilizations III
Opublikowano 20 stycznia 20223 l Dzięki pan Epic https://www.pepper.pl/promocje/daemon-x-machina-za-darmo-w-epic-games-store-od-27-stycznia-egs-pc-492299
Opublikowano 20 stycznia 20223 l 9 minut temu, Pupcio napisał: Fajne to? jak lubisz armored core to tak
Opublikowano 20 stycznia 20223 l 9 godzin temu, Shen napisał: jak lubisz armored core to tak Zajebiście. Dzięki za to info, bo Armored Core to jedna z moich ulubionych serii. Gra zapowiada świetnie.
Opublikowano 2 lutego 20223 l 28 minutes ago, Bzduras said: Stellaris GOG Hide contents 78NJC7EAF4493F1AD9 Dziękuję