Opublikowano niedziela o 14:255 dni Teraz, krzysiek923 napisał(a):Rzekoma lista świątecznych darmówek od Epic:11 grudnia - Hogwarts Legacy18 grudnia - Jurassic World: Evolution 219 grudnia - Desperados III20 grudnia - Total War: Warhammer21 grudnia - Tropico 522 grudnia - Chicken Police: Paint it Red!23 grudnia - Loop Hero24 grudnia - LEGO Batman25 grudnia - Commander Keen26 grudnia - Farming Simulator 202227 grudnia - Slime Rancher 228 grudnia - Terraria29 grudnia - Detroit: Become Human30 grudnia - Mortal Kombat 1131 grudnia - Red Dead Redemption 2W tamta liste nie wierze, ale ta wyglada legitnie.
Opublikowano niedziela o 14:285 dni Kurva, Mejm, wrzuciłem listę i PÓŁ MINUTY PÓŹNIEJ edytowałem, a ty zdążyłeś wpaść i zacytować. xd
Opublikowano niedziela o 15:175 dni Akurat przechodzilem obok. Oczywiscie cytat specjalnie bo wiedzialem, ze sie skapniesz predzej czy pozniej.
Opublikowano wczoraj o 16:27 1 dzień W dniu 13.12.2025 o 22:24, Silver napisał(a):Podobno jakiś przeciek, jak obstawiacie, sprawdzi się? To już można tę listę przeciekierów wywalić do kosza.
Opublikowano wczoraj o 16:41 1 dzień https://store.epicgames.com/pl/p/jotunnslayer-hordes-of-hel-3579b3?epic_affiliate=lowcygier&epic_gameId=d8a39ea2f35e49b58f18c2b96aec276aRzucili Jotunnslayer: Hordes of Hel sama gierka jest oki
Opublikowano wczoraj o 19:02 1 dzień Just now, Scythe said:Eh czyli fejk z tym RDR2RDR2 był wymieniony na koniec roku.
Opublikowano wczoraj o 19:04 1 dzień 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):RDR2 był wymieniony na koniec roku.Wiem wiem, ale ten Jotunnslayer nie pasuje do listy
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dzisiaj dali Eternights, które też nie było na liście, także to RDR2 można włożyć sobie między bajki.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Kolejna giereczka i nie jest to Desperados tylko chińska bajka https://store.epicgames.com/pl/p/eternights-c2fbcaNiezłego fejka ktoś rzucił, mi w sumie obojętnie bo już mam uzbierane 589 gierek na tym epicu z samych darmówek
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 12 minutes ago, Chewie said:Kolejna giereczka i nie jest to Desperados tylko chińska bajka https://store.epicgames.com/pl/p/eternights-c2fbcaNiezłego fejka ktoś rzucił, mi w sumie obojętnie bo już mam uzbierane 589 gierek na tym epicu z samych darmówek Do tego już wcześniej to było bo mam już w bibliotece.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ku.rwa teraz te gierki wisza tylko dobe. No coz, moze kiedys dadza jeszcze Jotunnslayer zebym dodal do biblioteki i nigdy nie uruchomil.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Może się jeszcze trafi, możesz gry dodawać na przeglądarce w telefonie… ja tak robie, kiedyś się ogra. Za komuny tego nie było to się teraz dodaje na zaś.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 hours ago, Chewie said:już mam uzbierane 589 gierek na tym epicu z samych darmówek Wez to sobie do sygnatury wrzuc i aktualizuj Przeciez te cotygodniowe darmowki w Epicu to gruba akcja