Opublikowano 14 grudnia14 gru Teraz, krzysiek923 napisał(a):Rzekoma lista świątecznych darmówek od Epic:11 grudnia - Hogwarts Legacy18 grudnia - Jurassic World: Evolution 219 grudnia - Desperados III20 grudnia - Total War: Warhammer21 grudnia - Tropico 522 grudnia - Chicken Police: Paint it Red!23 grudnia - Loop Hero24 grudnia - LEGO Batman25 grudnia - Commander Keen26 grudnia - Farming Simulator 202227 grudnia - Slime Rancher 228 grudnia - Terraria29 grudnia - Detroit: Become Human30 grudnia - Mortal Kombat 1131 grudnia - Red Dead Redemption 2W tamta liste nie wierze, ale ta wyglada legitnie.
Opublikowano 14 grudnia14 gru Kurva, Mejm, wrzuciłem listę i PÓŁ MINUTY PÓŹNIEJ edytowałem, a ty zdążyłeś wpaść i zacytować. xd
Opublikowano 14 grudnia14 gru Akurat przechodzilem obok. Oczywiscie cytat specjalnie bo wiedzialem, ze sie skapniesz predzej czy pozniej.
Opublikowano 18 grudnia18 gru W dniu 13.12.2025 o 22:24, Silver napisał(a):Podobno jakiś przeciek, jak obstawiacie, sprawdzi się? To już można tę listę przeciekierów wywalić do kosza.
Opublikowano 18 grudnia18 gru https://store.epicgames.com/pl/p/jotunnslayer-hordes-of-hel-3579b3?epic_affiliate=lowcygier&epic_gameId=d8a39ea2f35e49b58f18c2b96aec276aRzucili Jotunnslayer: Hordes of Hel sama gierka jest oki
Opublikowano 18 grudnia18 gru Just now, Scythe said:Eh czyli fejk z tym RDR2RDR2 był wymieniony na koniec roku.
Opublikowano 18 grudnia18 gru 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):RDR2 był wymieniony na koniec roku.Wiem wiem, ale ten Jotunnslayer nie pasuje do listy
Opublikowano 19 grudnia19 gru Dzisiaj dali Eternights, które też nie było na liście, także to RDR2 można włożyć sobie między bajki.
Opublikowano 19 grudnia19 gru Kolejna giereczka i nie jest to Desperados tylko chińska bajka https://store.epicgames.com/pl/p/eternights-c2fbcaNiezłego fejka ktoś rzucił, mi w sumie obojętnie bo już mam uzbierane 589 gierek na tym epicu z samych darmówek
Opublikowano 19 grudnia19 gru 12 minutes ago, Chewie said:Kolejna giereczka i nie jest to Desperados tylko chińska bajka https://store.epicgames.com/pl/p/eternights-c2fbcaNiezłego fejka ktoś rzucił, mi w sumie obojętnie bo już mam uzbierane 589 gierek na tym epicu z samych darmówek Do tego już wcześniej to było bo mam już w bibliotece.
Opublikowano piątek o 19:005 dni Ku.rwa teraz te gierki wisza tylko dobe. No coz, moze kiedys dadza jeszcze Jotunnslayer zebym dodal do biblioteki i nigdy nie uruchomil.
Opublikowano piątek o 19:425 dni Może się jeszcze trafi, możesz gry dodawać na przeglądarce w telefonie… ja tak robie, kiedyś się ogra. Za komuny tego nie było to się teraz dodaje na zaś.
Opublikowano piątek o 20:475 dni 3 hours ago, Chewie said:już mam uzbierane 589 gierek na tym epicu z samych darmówek Wez to sobie do sygnatury wrzuc i aktualizuj Przeciez te cotygodniowe darmowki w Epicu to gruba akcja
Opublikowano wtorek o 22:041 dzień W końcu coś ciekawego - Bloodstained: Ritual of the Night.https://store.epicgames.com/pl/p/bloodstained-f3f575
Opublikowano wczoraj o 17:46 1 dzień Dzisiaj Epic zapodaje Calisto Protocol. Nie porwało mnie, ale za free jak ktoś szuka słabszego dead space to jest całkiem znośne. https://store.epicgames.com/pl/p/the-callisto-protocol
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Dobra gierka (mam pudełko na XSX), ale już była rozdawana na Epic więc dzisiaj nie ma dla mnie prezentu.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. No, też już mam to w bibliotece. Jednak jest to kolejna ciekawsza gierka z rzędu, więc może Epic jeszcze nie powiedział światu ostatniego słowa i może dadzą coś konkretnego na święta.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Rdr2 na Steam w promo za 6 dyszek no ale czekamy. Na ps4 ukończone 100 lat temu ale może na pc by się ograło…
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ja tam uznaje tylko Steama na PC i nawet mi się konta zakładać nie chce na epicu żeby te gry dodać do konta.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. To szkoda, ja przez te parę lat dodałem z 450 tytułów i do dzisiaj odkrywam nie raz fajne gry, które chce kupić na innych platformach, a które mam już w bibliotece dzięki uprzejmości Epic.Fajnie też, że w końcu dodają osiągniecia do gier.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. W sumie ominąłem tylko jeden raz gierkę darmową, ze trzy kupiłem bo były bardzo tanie i na liczniku mam 651 pozycji. Grałem może we dwie albo trzy
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Też mam kilkaset gier, nie kupiłem żadnej. Wśród nich jest sporo mocnych pozycji m.in. trylogia BioShock, trylogia Tomb Raider, Death Stranding, Dead Island 2, Hogwart, Sifu, Control i mnóstwo mnóstwo innych. Ograłem tylko Session i świeże Fear the Spotlight, którego pudełkowcy niedawno sprowadzali na PS4. Na plus to, że da się grać też na Steam Deck z obsługą osiągnięć.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Disco Elysium dzisiaj na Epicu. Elegancko, jeszcze w to nie grałem.