Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

PS3 to najlepsza konsola na rynku.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 186,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

na rynku moze i tak

HE HE

Opublikowano

co z tego, ze najlepsza na rynku skoro nie ma asymetrycznych-wklesłych galek analogowych, NORMALNYCH spustów, zwyklego DVD, braku wifi, platnego grania online, halo, gearsow, fable, alana, forzy, itd... no sry, ale konsola bez TAKICH gier oraz udogodnien, to nie moze byc dobra konsola.

ps3 ma tylko jednego ex'a, ktory niszczy w jakims stopniu te z x'a.. samym uncharted gracz nie wyżyje... bo killzone 2 to co to niby jest? takie nijakie strzelanie do zlych kosmitów.

infamous? jakis koles udaje superbohatera i ciska piorunami na prawo i lewo... to ma byc fajne? no proooosze.

heavy rain? a widzieliscie jakie tam jest sterowanie i ile bledow logicznych w fabule? xDDDDDDDDDDDDDDd

demons souls? no ktos musialby upasc na glowe zeby grac w TAK trudną gre z po(pipi)anymi trofeami

god of war? ta gra zniszczyla mitologie jakiej ucza w szkole. to nie moze byc dobre.

littlebigplanet? czy powaznemu graczowi wypada grac w infantylna gierke, ktora to wyglada jakby zaprojektowal ja jakis ktos z nintendo? no juz lepiej wii kupic.

ninja gaiden? pod(pipi)ili gre od microsoftu i jeszcze mam w to grac?

yakuza? gra o po(pipi)anych japoncach ktora dodatkowo okroili w stosunku do niezrozumieles wersji... w ramach bojkotu nie wypada nawet sprawdzac dema

party games? singstar? buzz? nosz (pipi) a od czego sa bary karaoke i konkursy telefoniczne rano w tvn?

to na teraz, a co z zapowiedziami?

kolejny killzone, kolejne strzelanie w nieciekawych lokacjach i (pipi)enie sie z kosmitami, jakby nie wystarczylo wystrzelic atomowki. trzeba czekac na nowe halo i pzzzzzzz! pzzzzzzz! z odpustowych blasterkow. powaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

the last guardian? nie wiadmo o co chodzi, nikt nie wie co to bedzie, sony balo sie pokazac gameplay na E3 wiec gra pewnie okaze sie zabugowanym syfem

move i gierki na niego? kolejny pod(pipi)ony pomysl od nintendo, a w dodatku wymaga trzymania czegos w reku? olaboga... trzeba byc trendy i isc z biegiem czasu. ogladaliscie raport mniejszosci? kinect to jest TO. powaga.

twisted metal? sami widzieliscie jak to wyglada co nie? 'bida z nyndzom' i jechanie na sentymancie do poprzednich gier serii... grajac w taka gre nie bedzie funu.

mówię wam PS3, to mocna konsola ale bez gier i przyszłości... a jej uzytkownicy to zapatrzone w siebie buraki z wrytym w czache "zabiajaj xbotów, wysmiewaj sie z ich konsoli i gier, bla bla bla."

Opublikowano

co Ty w ogóle pier#%lisz??? przecież ps3szajs zostało zmiażdżone już dawno, następna konsola od złomsony ma wyjść za miesiąc z powodu tak ziebanej konsoli jaką jest ps3, trza sie jakos ratowac nje?

Opublikowano

Zapomniałeś dodać że sony odcięło linux'a, a najbardziej roztrząsają to xboty.

Opublikowano

i jeszcze to, ze x360 ma o 1, slownie jednego, wiecej ex'a! to juz jest rażąca przewaga nad ps3... nie mówiąc o jakosci tych eksklusifuf

ps3 116 kontra xpudlo z 117 ex'am [w tym zapowiedziane]

z tym linuxem to faktycznie kolejny fail z strony sony... znowu cichaczem upodobniaja sie do M$, bo ten tez nie ma/mial takiego czegos jak jakis dziwny linux. no bez jaj.

Opublikowano

No i ps3 jest za ciche, grając na x'ie w nocy cała rodzina w domu nie może spać. A to poważny fail ze strony sony, każdy powinien widzieć że może się dołączyć do gry. No i to 3D? przecież to kicz i nic nie warte, bo jak by wyglądały blasterki z halo w 3d? Można było by dostać epilepsji.

edit, zapomniałem o jeszcze jednej wadzie ps3, w zimie jak wysiądzie ogrzewanie to nie ogrzeje nam pokoju.

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

No i PS3 to wytwór jakiś żółtych Japończyków z małymi fiutkami, a Xbox to konsola od białego człowieka z krwi i kości!

Opublikowano

slyszalem, ze na ps3 nadal nie ma zadnych gier

czy to prawda?

Opublikowano

Z opisu wideo:

My 20 day old Xbox 360 Slim starts getting an E-82 error that is unknown as of now. I am returning it for a new one but if any news is found about the error post it.

By the way this xbox is working fine. it was a connection issue i posted to show people. im not getting a ps3, so all the fanboys posting can stop, ur not persuading me

Opublikowano

nic dodać nic ująć :D

pierw przeczytaj opis filmiku :rolleyes:

slyszalem, ze na ps3 nadal nie ma zadnych gier

czy to prawda?

prawda, dalej mało gier i gorsze wersje multi czyli po staremu ;]

Opublikowano

Ale te dwa zdania się wykluczają nawzajem. :teehee:

I am returning it for a new one

Opublikowano

Ale te dwa zdania się wykluczają nawzajem. :teehee:

I am returning it for a new one

bo drugi akapit w opisie dodał później jak skumał że to wina poluzowanego kabla

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

no zalosne... kolejny fail sony ;/

M$ w tym wypadku uczy i bawi. to tak jak z tymi zabawakami logicznymi... sony powinno dodawac jakies w ramach rekompensaty do każdej konsoli

productimg1268061643351.jpg

Opublikowano

A w ogóle xbox ma gry? Niby girs of łor jest fajne? Nudna gra, słaba grafika, nie można nawet piły z castoramy kupić, bo ta dodawana w zestawie nijaka jest. alan wake ? jaki to horror jak nie ma potworów wyskakujących z szafy? jaki to bohater co walczy latarką :/ ? No proszę ja was. A Forza? Wiadomo, że GT5 jest lepsze, jak gra od hindusów może być dobra? mogli chociaż dać wyścigi skuterów wodnych albo bananów w gangesie, wtedy moglibyśmy chociaż im plus za oryginalność dać. Splinter cell? Co to ma być, gra sama się przechodzi, sam na ps3 byłby lepszy. mass effect? a kto normalny gra w rpgi? to są gry dla głupków przecież, zamiast grać w rpga ruchaj rękę, jakoś tak to szło. Kinetic ( natal ) ? No i choj, to lepsze było to na ps2 ,eyetoy! rozdzki zjadaja to na sniadanie jak ja zaraz cos tez pojde zjesc, wiecie. placic za online? nie dam im kasy, potem niby wysyla M$ to murzynkom w afryce a tak naprawde sciaga co ladniejsze egzemplarze do swojej chaty a potem gwalci i wyrzuca na wysypisko smieci.podsumowując xbox nie ma gier, wii sie nie liczy, a sony po raz kolejny robi najlepsza konsole z najlepszymi grami. Xboty się zamykaja, a ten temat mozna zamknac.

Opublikowano

Wstyd mi za tego /\ człeka że jest kibicem Realu

Po prostu się nie zna i czekanie na GT Forever jest baardzo frustrujące a frustracje trzeba przelać na forum :potter:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Wstyd mi za tego /\ człeka że jest kibicem Realu

Po prostu się nie zna i czekanie na GT Forever jest baardzo stresujące

SAM SIE NIE ZNAZS!!!111

cryingbaby.jpg

ps. ale CP mi się wrzuciło ho ho ho ho

Opublikowano

Najlepsze, że po milionie lat czekania okazuje się, że i tak tylko pięć samochodów będzie miało opracowany kokpit w tym dwa samochody zniszczalny TO JEST REWOLUCJA (pipi).A!! Reszta będzie na poziomie wczesnego psx bo nie premium. Turn 10 już z nudów samo sobie robi konkurencje wypuszczając dwie Forze'y bo nie ma z kim walczyć :huh:

Edytowane przez tomsecret1993

Opublikowano

CoATI dokładnie. Do dziś nie mogę zrozumieć jak dałem się nabrać na taki syf. Sony jedzie na PSX i PS2 myśląc, że tacy debile jak ja kupią tą żałosną konsolę! I kupiłem i nie mam w co grać! Nawet nie mogę kupić nowej konsoli bo ta się nie psuje, a granie online mam za darmo... Na co mam wydać pieniądze? No bo chyba nie na 360 i Wii bo taki plebs jak ja nie zasługuje na taki kawałek hi-endu.

Opublikowano

a posiadacze x'a chyba nie zrozumieli "inteligentnego" pojazdu po ich konsoli, bo nic nie odpisuja :< nawet maka co jest bardzo dziwne.

widocznie trzeba powrocic do starego stylu: xbox jest 'be', a ps3 jest słitasne i najlepsiejsze pod sloncem.

Opublikowano

a posiadacze x'a chyba nie zrozumieli "inteligentnego" pojazdu po ich konsoli, bo nic nie odpisuja :< nawet maka co jest bardzo dziwne.

widocznie trzeba powrocic do starego stylu: xbox jest 'be', a ps3 jest słitasne i najlepsiejsze pod sloncem.

Byli mądrzejsi i Cie olali po prostu :mellow:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.