Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

To ja już nie powiem ile grałem jedno przejście w Bioshock bo jestem chyba absolutnym rekordzistą :P (w sensie, że tak dłuuugo)

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 185,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

No widzisz, ja tak samo. Ale to jest scorpion. On przez takie "crapy" (dla niego) jak Bioshock i Fallout 3 zapier.dala jakby się paliło. Nie widzi w eksploracji "zasobów gry" nic nadzwyczajnego. I poźniej zachowuję się jak egocentryczna marysia mówiąca innym na ile Bioshock KAŻDEMU wystarczył.

Sprawa nie jest o tym ile biochock zajął Scorpionowi bo jego wyścigi nikogo nie interesują. Sprawa dotyczy głupoty jaką on napisałw temacie ODST.

w Bioshocku (mniejszy swiat niz w HL2 a gra dluzsza o dziwo) ktory konczy sie w 6-7h.

Powiem ci tak - nie wiesz o czym mówisz. Przez 7h można co najwyżej przelecieć w podskokach przez tą grę. W dodatku nie oglądając się na boki ani razu.

Zresztą jak chcesz o tym pogadać to napisz nam dlaczego ODST, plus mapy plus jakiś tam tryb na jednej płycie miałyby sprawić, że gra będzie, powiedzmy, na 3h zamiast na 6h (Hipotetycznie bo wiem, że ODST będzie na 3-5h więc znając obecne gry prędzej na 3h)? Ja już tobie w tamtym temacie napisałem dlacaego pojemnośc nośnika nie determinuje długości gry. Jak chcesz mogę wkleić quota.

Opublikowano

Poniewaz mapy do multi sa mniejsze w porowaniu do tych w do singlowych (Heroic DLC daje 3 mapy a waza one prawie 500mb (w sumie ich jest 13 DLC ) + 11 mapek z podstawego Halo + silnik. ODST zawiera lepszy silnik (ogolnie rzecz mowiac bardziej nowoczescniej gra wyglada), dialogi (nie tylko Killing Spree czy Arrrgh), lepsze textury, otwarty swiat po czesci, SINGLEPLAYERa, 9 mapek do "Hordy". Napewno przez umieszczsenie tego wszystkiego na 1 plycie ODST dawal by 6h gry, Pleju znalazl link ze to ma byc dodatek na 3-4h, potem Barth napisal ze projekt sie rozrosl przez co ODST ma byc prawie pelnoprawna gra). No wszystko sie bez problemu zmiesciloby. Gdyby to byla gra na PS3 to zapewnie byla bya na 1 plycie, skoro w planach bylo stworzenie gry lub filmu na 1 plycie ktora bedzie posiadala 1 i 2 czesc.

Bioshock ani Fallout 3 crapem dla mnie nie jest, w tym drugim mi gra nie podeszla poprostu - chcialem wiecej robic niz chodzic, pierwsza skonczona kilka razy. Raczej dla ciebie F3 to crap bo to nie jest to co dawniej. I kto tu cos zmysla na mnie... Pokaz ze napisalem ze Bio/F3 to CRAP. Jesli tego nie potwierdzisz dalej nie bede odpisywal na twoje glupoty...

Edytowane przez Scorp1on

Opublikowano

Ten sam ale nowszy. Q3 ma ten sam silnik co COD1 czy RTCW ale gra wyglada lepiej ;).

Opublikowano
a przedluzacz usb sie łapie?

ps troche nie nadazam za dyskusja

Absolutnie się nie łapie na takie wspaniałe miano, nie o to tutaj chodziło :). Poczytaj kilkanaście postów wstecz to załapiesz.

Opublikowano

nie zalapalem

znazalzlem za to fajny post

raven_raven: X'y padały i padać będą, pytanie jak często :)

zakwiczał posiadacz ps3 ;)

Opublikowano

Ktoś uświadomi kolegę ? Ktokolwiek ? Z mojej strony byłoby to zbyt, hmm... banalne ?

Opublikowano

nic nowego, każda konsola może zaliczyć zgona nawet WII

Edytowane przez goggy

Opublikowano

Czarnula i szarak ani razu mi nie padły, o!

Opublikowano

bo tam nie mialo sie co zepsuc... ewentualnie laser mogl podziekowac za wspolna zabawe.

nowe konsole sa o wiele bardziej skomplikowane, co w polaczeniu z nowymi normami produkcyjnymi [np: luty bezolowiowe] daje rozne niechciane efekty

Opublikowano

A ile razy naped wymieniales?

Opublikowano

mi nigdy nie padl zaden xbox

Opublikowano

Mi też, zawsze stawiam konsole na płasko z dala od krawędzi stołu. A nie daj spadnie gdy płytka będzie w ruchu.

Opublikowano
Mnie też nie. xD

Nom, pierwszy Xbox to była maszynka nie do zdarcia :]

Opublikowano

tłumacze żart Grigorego- on nigdy nie miał żadnego xboxa :P

Co do awaryjności-kiedyś nie miało co paść,potem mógł paść tylko laser,teraz niestety konsole to tak zaawansowane urządzenia,że przyczyn awarii może być bardzo dużo.Niestety jakoś nie wierzę,że konsole w następnej generacji będą mniej awaryjne tym bardziej,że pewnie będą miały tak wielkie procesory,że będą generowały masę ciepła i żarły prąd jak małe elektrownie nie mówiąc już o samych technologiach.

Opublikowano

Zrozumiałem. Jaja sobie z was robię.

Opublikowano

no jasne tak tak :P normalnie ale suchar...Suchar :)

Opublikowano

Tak, bo starego Xkloca się stawiało na sztorc tak jak nowego. Think!

Opublikowano

Texiu znowu błyszczy.

Opublikowano

ale grigori nigdy nie miał xboxa dlatego się śmiał,że mu nigdy nie padł :P

btw. oftop jak chu.j ale przynajmniej lekko śmiesznie :P

Opublikowano

Bezawaryjność wiele ma twarzy.

Opublikowano

A znacie kogoś komu padł pierwszy Xbox? On był dopiero bez awaryjny.

Wracając do poprzedniego tematu, o pojemności dysku i czasie gry to faktycznie, Skorpion palnął taką głupotę że hej. Mógłby się do tego przyznać.

Bioshock ani Fallout 3 crapem dla mnie nie jest, w tym drugim mi gra nie podeszla poprostu - chcialem wiecej robic niz chodzic, pierwsza skonczona kilka razy. Raczej dla ciebie F3 to crap bo to nie jest to co dawniej. I kto tu cos zmysla na mnie... Pokaz ze napisalem ze Bio/F3 to CRAP. Jesli tego nie potwierdzisz dalej nie bede odpisywal na twoje glupoty...

Wez przestan w koncu do mnie podbijac, lepiej zajmij sie wymasterowywaniem slabego Fallouta 3 bo to nie to co 1/2 czy slabego Force Unleashed bo gra dostala w prasie 7.

:lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.