Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 202,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Grigori jakoś daje radę. No ale po popisach "wiedzą" na temat X360 wcale mu się nie dziwię ;) <---- Widzisz to ? Jesteś tam gdzieś :) Chyba nie poleci na taką słabą prowokację :)

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Dla jednej gry wydasz tyle siana ? to nawet przez moje ISO by nie przeszło. Wii np kupiłem do 5-7, ale nie dla jednej.

Opublikowano

10/10 dla Halo:Reach w NeoPlus.

Opublikowano

Ok, ale neo plus to komedia nie magazyn.

Opublikowano

Dla jednej gry wydasz tyle siana ? to nawet przez moje ISO by nie przeszło. Wii np kupiłem do 5-7, ale nie dla jednej.

Eee tam...ja kupuje PS3 glownie ze wzgledy na 2 gry (GT5 i GOW3)

Opublikowano

Już o tym było, ocenę taką dał gość, który jest fanbojem Halo, co sam wielokrotnie podkreślał.

Opublikowano

Dabman napisał, że wszystkich DLC do Alan Wake będzie 6, wow. Że będą co najmniej 3 to wszyscy wiedzieli, a 6 to już będzie praktycznie druga gra :P Mam nadzieję, że Alan Wake 2 też wyjdzie. Jak wszystkie będą prezentowały poziom pierwszego to będzie git.

Opublikowano

Już o tym było, ocenę taką dał gość, który jest fanbojem Halo, co sam wielokrotnie podkreślał.

Butch też jest fanbojem Wielkiego H. A nie wiadomo czy będzie pisać rekę, a jeżeli tak to co wystawi.

Edytowane przez Texz

Opublikowano

Ja spodziewam się 6+ w PSXE, bo tam większość kocha Sony. Wkońcu nazwa zobowiązuje :whistling:

Dabman napisał, że wszystkich DLC do Alan Wake będzie 6, wow. Że będą co najmniej 3 to wszyscy wiedzieli, a 6 to już będzie praktycznie druga gra :P Mam nadzieję, że Alan Wake 2 też wyjdzie. Jak wszystkie będą prezentowały poziom pierwszego to będzie git.

To bardzo dobrze. Pod warunkiem, że DLC będą wprowadzały jakieś nowości, a nie mniejsze dodatki. Plus fakt, że zakładając, że dodatek wychodzi na każdą porę roku to daje ok. 1.5 roku dodatków.

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

The Signal miało fajne nowości w gameplayu w stosunku do gry więc można chyba dać Remedy kredyt zaufania. Jakby wypuścili jeszcze AW2 to już w ogóle kozak - dwie gry na DVD, a jedna na HDD :P

Podejrzewam, że w takim razie Alan Wake 2 wyjdzie jakoś po ostatnim dodatku, czyli ok. 2 lat od premiery pierwszej części i ok. półtorej roku od teraz. Zresztą nawet samo Remedy mówiło, że jeśli będzie AW2 to zajmie im właśnie półtorej roku i ot jak wszystko składa się zgrabnie w jedną całość :D

Opublikowano

Butch też jest fanbojem Wielkiego H. A nie wiadomo czy będzie pisać rekę, a jeżeli tak to co wystawi.

No chyba obecnie już nie, co dało się odnieść po jego obecnej opinii o Reach, poza tym nie przypominam sobie, by w każdym numerze pisał o tym jak gra z kolegami w Halo, tak jak to robi ten klon Luigiego z Neo.

Opublikowano

Teraz ja się poskarżę. Dlaczego jak wiadomości o GT5 są ok, to fanboje 360 nie udzielają się temacie? Jak coś nie zagra to mamy nowe 5 stron w temacie wygenerowane za pomocą tych osobników.

Halo Reach - najbardziej rozbudowany FPS, którego ciężko będzie przebić

GT5 - najbardziej rozbudowana samochodówka, którą ciężko będzie przebić

Jak Forza 3 wyszła to fanboye sony preparowali screeny np dodając publiczności i drzewa w postaci obleśnych tekstur 2d. W każdym temacie o Halo słyszę ten sam tekst:"Halo to ne mój klimat. laserki blasterki mnie nie kręcą. Średnia gra w którą grają tylko amerykanie. Próbowałem grać ale po 5 minutach wyłączyłem". Jeśli napiszesz gdzieś że Halo to za(pipi)ista seria od razu jesteś xbotem .

Opublikowano

Amen. Zadzrosc i malostkowosc przeraza.

Ale ten Steel Battalion jest brzydki, klimat ok, ale nie wyobrazam sobie grania w to machajac lapami do kamerki.

Opublikowano

Jak Forza 3 wyszła to fanboye sony preparowali screeny np dodając publiczności i drzewa w postaci obleśnych tekstur 2d. W każdym temacie o Halo słyszę ten sam tekst:"Halo to ne mój klimat. laserki blasterki mnie nie kręcą. Średnia gra w którą grają tylko amerykanie. Próbowałem grać ale po 5 minutach wyłączyłem". Jeśli napiszesz gdzieś że Halo to za(pipi)ista seria od razu jesteś xbotem .

Jeśli to prawda to padam na twarz przed tym, jak można być takim z(pipi)em. :laugh:

Opublikowano

co preparowali? jaka publiczność? jakie drzewa? co ty gadasz? zdjęcia pewnie normalnie wyciągnięte z gry a ty wyskakujesz jakby ktoś je zmieniał? weź sie w ogóle uspokój, sodówka do główki uderzyła? czy może za bardzo wczułeś sie w fanboja x'a i chcesz udowaodnić wszystkim jaki on jest za(pipi)isty i jakie ma za(pipi)iste gry?

Opublikowano

Było tak, slowo honoru. Te screeny widzialem na forum xboxonline. Na screenach było widać trasę camino de vjeho i 2d publike oraz drzewa obleśne. Widziałem tez screeny z trasami z 3 ale samochody z forzy 2.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

The Signal miało fajne nowości w gameplayu w stosunku do gry więc można chyba dać Remedy kredyt zaufania. Jakby wypuścili jeszcze AW2 to już w ogóle kozak - dwie gry na DVD, a jedna na HDD :P

Podejrzewam, że w takim razie Alan Wake 2 wyjdzie jakoś po ostatnim dodatku, czyli ok. 2 lat od premiery pierwszej części i ok. półtorej roku od teraz. Zresztą nawet samo Remedy mówiło, że jeśli będzie AW2 to zajmie im właśnie półtorej roku i ot jak wszystko składa się zgrabnie w jedną całość :D

Dodatki ( bez the Signal ) zajmować będą 3923,38 MB, gra zajmowała 6190 MB + Signal który nie pamiętam ile zajmował, może tylko oznaczać, że jest szansa na powiększenie terenu rozgrywki w DLC...

Opublikowano

Większych bzdur już chyba w tym temacie nie da rady napisać. Nie podoba mi się jakaś gra to już jestem anty(wpisać nazwę konsoli)? Haze/Too Human to hity dekady, tak ma według was wyglądać ocenianie gier?

Opublikowano

Z tymi smiesznymi sytuacjami z FM3 to Andrew ma racje, paroby z SDF robily takie spreparowane shoty i podpisywaly tekstami typu "evolution?".

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ktoś...

bierze...

na poważnie...

ten cały cyrk pod nazwą Sony Defence Force?

:teehee:

Opublikowano

Ci ktorzy nie wierza w spreparowane shoty FM3.

Opublikowano

Bungie zrobiło poważny błąd z Halo Reach w Europie. Żeby ta gra się sprzedała jak w Stanach konieczne byłyby małe modyfikacje w samej grze. Przykładowo przy ataku Covenantów na Reach Spartanie nie powinni podejmować walki, ale w miarę szybko wycofać się z miejsca konfliktu, z wytłumaczeniem że byli tam jako misja pokojowa. To samo w multi, zamiast AR biała flaga i ranking pokojowego rozwiązywania konfliktów. Dla niepokornych MTS w Hadze. Mówię Wam, Halo zeszłoby w samej Francji na pniu.

Fakt, każdy Francuz by to kupił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.