Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 205,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Przygadał kocioł garnkowi czyt. fanboj xboxa Gooral fanbojowi Majorowi....

A powiedział to wszystko Sonyboj Ficuś. Brawo ;)

Opublikowano

dobra, dobra i tak wiemy ze wszyscy jestsmy fanboyami MS i Sony:) a gdzi fanoye Big N oni istnieja ? czy to wymarla rasa?

Opublikowano

GreG aka Albert Wesker to niby kto? :potter:

Opublikowano

bigdaddy- zapomniałeś o hardkorach, hardkorzy jadą po każdym i każdy jedzie po hardkorach :lol:.

A fani Nintendo ? - Są tacy, większość żyje, ale zdecydowanie nie w EU.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Obstawiam Kazachstan. Większość jeszcze żyje i ponadto zna osobiście Borata. ;)

Opublikowano

forza 3KoenigseggCCGT_art2.jpg?n=2820

GT5gt5z.jpg

CZAS START

Opublikowano

Raiga n/c

pomyliles screen!!

mialo byc to: 3f0c81c8b322edf3.jpg

Opublikowano

sory koleżko ale ten screen z forzy przyszedł prosto od producentów ;d więc sam oceń <mysli>

Opublikowano

Niestety nie ma jeszcze GT5 :(.

(wyjaśnię: nie możesz dawać screenów z gry, której nie ma (a wygląda to nie na screena od producenta, a real foto z telewizora), to co najwyżej może być GT5P)

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

szpic: FAIL, powinno być tak:

blobg.jpg

ALL THAT AND MORE ONLY IN FORZA 3

Opublikowano

gooral smiejesz sie z fanboyów sony a sam jestes jakimś dzieckiem microsoftu które ma ołtarz z xboxem i co modlisz sie do niego ?.Lepiej poszukaj jakiś ciekaweostek która gra ma lepszy pixel albo coś, powiedz nam coś nowego

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

3 nieudana próba. Próbuj dalej dziecko.

GT5gt5z.jpg

HIV by napisał - "masa niesamowitego HDRu zamiast przestarzałego bumpmappingu" :lol:

Opublikowano
Dlaczego Forza jest wide-screen ?.

Ja też tak kce !

GT5, który jak wiadomo ma premierę na Święta Wielkanocne 2012 będzie miało support 4:3. W tym roku właśnie do łask wrócą TV CRT. Naukowcy dowiedli, że LCD i plazmy 16:9 powodują drastyczny przypływ graczy patrzących tylko na grafikę.

"Wreszcie nie będziemy musieli modelować samochodów przez pięć lat. Teraz kiedy CRT wraca możemy skupić się na dostarczeniu niezwykłych kolizji" - powiedział osobisty tłumacz Kaza.

Obudźmy fanów Wii!

Mario Kart Wii

http://www.techplazallc.com/_/rsrc/1238519322772/Home/mario-kart-wii.jpg

vs

GT5

http://image.com.com/gamespot/images/2009/270/941103_20090928_screen004.jpg

Ten obrazek z Mario to chyba bullshot. Za dużo AA, montion blur i postprocesingu.

Opublikowano

to nie są próby piszę co sądzę o takich dzieciaczkach jak ty co dostali konsole od rodzinki i potępiają wszystko inne czego nie mogą dostać.Na siłę starasz sie udowodnic że wszystko na twoich sprzęcie jest lepsze

Opublikowano

hhhhhhhahahahahah ludzie ;d nawet nie wiecie jak mi humor poprawiacie jak zaglądam do tego tematu ;d no jeszcze jeszcze proszę . Niedługo znowu wam zarzucę jakąś przynętę co by rozruszać ten żałosny temat . Who's next ?

Opublikowano

jak ty co dostali konsole od rodzinki i potępiają wszystko inne czego nie mogą dostać.

:lol: Jestem pod wrażeniem twojego malutkiego intelektu. Nie wiesz z której strony mi dopi.erdolić to wymyślasz takie "fiatki". Żal mi ciebie ale próbuj dalej może kiedyś ci się uda. Pzdr

Raiga - tematy do flame'u się skończyły. Teraz to nam pozostaje sobie dać po e-mordach i do gabloty, powtórz.

Edytowane przez Gooral

Opublikowano

Radze z osobistymi wycieczkami i innymi "dzieciakami" przejść na priv. Temat flame'owy, ale nie znaczy, że możecie tu robić burdel.

Nastepnym razem posypią się blokady.

Opublikowano

Fanboje Wii wolą grac niż udzielac się w beznadziejnych dyskusjach na temat wyższości jednej teksturki nad drugą ^_^ Co z tego, że w Metroid Prime Trilogy są gorsze technikalia od Killzone 2 czy innych topowych fpp tej generacji, skoro grywalnością i designem zjada na śniadanko wszystko co do tej pory wyszło. Co z tego, że taki Ratchet wygląda prześlicznie, skoro do Super Mario Galaxy nie ma nawet startu ^_^ Wii to konsola dla graczy, a nie dla internetowych pieniaczy, ot co :yes:

Opublikowano

:thumbsup: (łap plusa).

Sam teraz gram w ODST. Grafika strasznie odstaje od "normy", jednak gameplay to czołówka tego roku.

Opublikowano

Hmm... Chrzanię naukę do jutrzejszej poprawki, idę pograć w ODST :thumbsup:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.