Skocz do zawartości

Co meczysz obecnie na PSP

Featured Replies

• Odpowiedzi 903
  • Wyświetleń 150,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Nie widzę lepszego materiału na necro niż to, że ogrywam właśnie Medievil Resurrection.   Ta gra ma dla mnie szczególną wartość sentymentalną gdyż była pierwszą jaką otrzymałem z białym PSP

• MediEvil

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Długo robiłem przymiarki do tej gry, ale że wyjechałem do babci gdzie nie mam innych konsol to wiedziałem, że przysiądę w końcu do Metal Gear Solid: Portable Ops     Dzięki serii

Opublikowano

masteruje loczki ;D

btw: czy możliwe jest znalezienie wszystkich części do chatki na jednym egzemplarzu gry?

Opublikowano

Ja obecnie Patapona ( GoW'a "meczyc" juz przestalem :P ), I od czasu do czasu "Jojo's Bizarre Adventure"

Opublikowano

Crash 2 w przerwach pomiedzy przeklinaniem i kolejnymi podejsciami do przejscia Raystorm'a [jak ikaruge przeszedłem tak tego nie potrafie xD]

Opublikowano
( GoW'a "meczyc" juz przestalem :P )

raptem 5 godzin zabawy,nie ma co meczyc w sumie.

ja katuje loco roco,musze na 100% zaliczyc wszystko :)

Opublikowano

jaroz i jak ci idzie? :P

ja na razie mam w 17 levelach 20 loczków :)

a ponownie męcze FF Tactics, tym razem wersja HC - bez skilli

Opublikowano

Mi w LocoRoco udało się wszystko zdobyć męcząc w koło minigierki w ponad 30h. Długo, jak na ten gtunek gier. Obecnie męczę jeszcze raz gta vcs i nowo nabyty Twisted Metal HO.

Opublikowano

Ostatnio skończyłem GoW, teraz przechodze na gemy Crasha 2 i na 100% Daxtera.

Opublikowano

GTA VCS. Jest spoko :)

Opublikowano

Syphon Filter Dark Mirror - zaje.bista gra, przelazłem singla na hardzie, teraz maksuje sobie wszystkie statystyki :) Najlepsze jest to, że tak mnie wciagneła, że nawet nie chce mi sie ruszać narazie czekającego Crisis Core :P

Opublikowano
FF CC- i długo jeszcze bede męczyc :(
Ja zdecydowanie też;)
Opublikowano

Killzone i dema :)

Opublikowano

Po raz drugi Crisis Core i czasem zagram w jakas misje w Ace Combat.

Opublikowano
Infected :)
fajne to? online chyba jest no nie?

//edit

Qjon - napisales tyle ile sam wiedzialem ale i tak dzieki za info :D to do jutra :>

juz dawno mialem sie brac za ten tytul, ale jakos tak zawsze byly inne gry w zasiegu...

Edytowane przez Coati

Opublikowano

Jedna z pierwszych produkcji na PSP - kiepska grafa, patologiczny gameplay ale jakie pokłady grywalności ;)

Adekwatna muza - licencjonowany Metal (m.in Slipknot!)

Chyba największa rzeźnia-rozpierducha na PSP - może przysporzyć trochę radości, można obadać, choć przygotuj się na szok ;)

Spot Telewizyjny

Infrastructure - przed chwilą dopiero spróbowałem <_<

Gra wyszukuje przeciwnika, próbuje się z nim połączyć i... nic :( coś nie może...

Jak będziesz miał ochotę to daj znać - możemy się ustawić, bo sam z chęcią to wypróbuję :)

Opublikowano

"Valkyrie Profile" skończone, teraz na przemian "Medal of Honor" i "LocoRoco".

Opublikowano
"Valkyrie Profile" skończone, teraz na przemian "Medal of Honor" i "LocoRoco".

Hmm, dobre jest te Valkyrie Profile? Jak bardzo rozbudowana jest fabuła?