ashka 219 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) Hmm, dobre jest te Valkyrie Profile? Jak bardzo rozbudowana jest fabuła? Mnie się BARDZO podobało. Cały czar fabuły to jej konstrukcja: sednem nie jest Ragnarok, a historie poszczególnych postaci, które Walkiria "rekrutuje" po ich śmierci. Historie te inteligentnie się zazębiają, a ileś jest kluczowych dla odkrycia historii samej Walkirii. Jeśli nie grałeś w oryginał na PSX, a lubisz RPGi, to zdecydowanie warto Edytowane 29 Marca 2008 przez ashka Cytuj Odnośnik do komentarza
wiedziu 0 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Monster Hunter Freedom 2 ,Loco Roco ,Patapon ,GoW : CoO ,Gangs of London Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 GTA: Liberty City Stories - jakoś bardziej mnie wciągnęło, niż VCS. Cytuj Odnośnik do komentarza
skyblue 0 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Crisis Core. Aerith ma strasznie małe piersi, nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Dawkuje sobie po 2-3 misje dziennie w Crisis Core I na kiblu w street fightera Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 G O War-a , Manhunta 2, chwilami Tekkena . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Crisis Core. Aerith ma strasznie małe piersi, nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę Nie ma problemu - w ostatnich scenach będą doskonale widoczne. (: Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 bede sie starac naprostowac kolege, ktory gra tylko w tekkena na psp... i mam nadzieje pograc w co-opie w metal sluga... mam nadzieje, ze sie uda xD poza tym, to kolejne gry z PSX'a teraz Fear effect [boli brak L2R2 ] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 PATA PATA PATA PON!!!! ...znaczy w Patapon łupię [ w końcu doszło ] Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 PATA PATA PATA PON!!!! ...znaczy w Patapon łupię [ w końcu doszło ] też rozwalam wszystkich bossow do 40 lv Cytuj Odnośnik do komentarza
michal89a23 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Obecnie Tekken DR. Ten tytuł WYMIATA!!! Pokazuje to co najlepsze w PSP Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 threads of fate rpg od squersoftu miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Obecnie Tekken DR. Ten tytuł WYMIATA!!! Pokazuje to co najlepsze w PSPUmm... że gra się kompletnie nie nadaje na tę platformę? ;p Naprawdę, DR powinien wyjść na PS2 (tak, wiem, że jest na PS3). Na PSP uznaję go tylko za bajer gdyż raz, iż niemożliwe jest granie tak dobrze jak na Dualu, dwa, że szkoda mi przycisków i krzyżaka konsolki (a także ekranika, gdyż uważać trzeba by palcem nie poślizgnąć). Obecnie okazyjnie gram w Crisis Core: Final Fantasy VII oraz ciągle Puzzle Quest. Po przerwie świątecznej jednak mocno ograniczyło się granie więc niezbyt szybko idą oba tytuły. W dodatku nie wiem czy chcę masterować finala biorąc pod uwagę, iż zakupię na pewno wersję PAL (a z tego co mi wiadomo save'y niestety nie współpracują ze sobą). Czasem sobie jeszcze włączę Dr.Wario (Wario Ware Inc.) na emulatorze GBA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 No ja odlozylem narazie CC. Ta gra jest za dobra zeby ja tak szybko skonczyc (w sensie masterowania, wole za miecha znowu usiasc) Aktualnie wzialem sie za patapona. Myslalem ze bedzie podobnie latwo jak w locoroco, a tu sie mile zadziwilem Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 MGS:PO+ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Patapon Loco Roco Wipeout Killzone Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 FF7:crisis core Winning Eleven 2008 Castlevania X:dracula chronicles Mario i looney tunes na NES"a Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Po Crisis Core przyszedł czas na ....................FF7 na psx Skończyłem 1 cd i zegar wskazał czas zblizony do całości Crisis Core'a. Kedyś to sie robiło gry, nie to co teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rondel 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Rownolegle z GT4 gram sobie na PSP w GT2 . Swietna gra . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosiek 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 A ja gram w PopoloCrois - bardzo przyjazne, dość proste i przyjemne RPG o nieco baśniowym klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Disgaea Afternoon of Darkness i Patapon. Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 całkowicie wymasterowałem Single Player'a w Syphon Filter Dark Mirror , zabrałem sie wiec za Logan's Shadow ;] (która, odziwo, jest jeszcze lepsza!) Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 MoHH Killzone Wipeout Pulse Tylko Online Cytuj Odnośnik do komentarza
ashka 219 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 "LocoRoco" skończone, "MoH Heroes" też ... jeszcze nie wiem, co teraz zacznę. W międzyczasie odświeżam Tekkena, odblokowując nowe filmiki ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 GTA VCS Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi