Andreal 2 123 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 ... bo PeCeta do gier miałem za słabego... ... teraz PeCet pociągnie wszystkie gry, a ja nie mogę na nim grać - w sypialni dzieci stoi... ... ale na szczęście mam teraz PS2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mirumoto 234 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) A co innego? Po tylu wspaniałych godzinach spędzonych z PSXem wybór był oczywisty. GameCube? A co to? Edytowane 9 Marca 2009 przez Mirumoto Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Dla genialnych tytułów Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Sentyment, biblioteka, tytuły, no i dlatego ze wreszcie trzeba było nadrobić zaległości. Odtwarzacz w dzisiejszych czasach juz b. rzadko sie przydaje , ale lepiej jak jest niz mialoby go nie byc:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Gdy kupiłem ps2 w 2001 roku, byłem pewien, że przede mną tysiące godzin grania w miażdżące tytuły, które dopiero miały nadejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 ostatnio zakupiłem druga ps2 konsole, i muszę powiedzieć ze jak rozpakowałem nowa konsole to czułem się tak samo jak w 2002 kiedy zakupiłem gruba ps2, szczęśliwy jak małe dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza
Rafael_Sorel 4 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Bo kocham grac i jestem konsolomaniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kisa v16 0 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Oczywiście z nadzieji na kontynuacje wspaniałych serii jak Tomb Raider, Syphon Filter, czy Breath o Fire. Niestety akurat na kontynuacjach tych 3 się zawiodłem. Ale za to Tekken, Gran Turismo czy FF nie zawiodły. Cytuj Odnośnik do komentarza
basster 0 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Szczerze mówią, swoje pierwsze PS2 kupiłem w Media bo była okazja, ale już od dawna mażyłem o tej konsolce i o wspaniałych tytułach w jakie można na niej grać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Calindor 0 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Kupiłem ponieważ jestem fanem firmy Sony Playstation a do tego ponieważ chciałem mieć na czym grać, już od dawna czekałem aż to kupię . Teraz tylko na PS3 polować. PS2 kupiłem dlatego aby mi się nie nudziło i w szczególności dla zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xargon 0 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Dla drugiego Silenta Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Dla drugiego Silenta i najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Dla drugiego Silenta i najlepszego Nie tylko najlepszego silenta. Najalepsza gra ever ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Xargon 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Dla drugiego Silenta i najlepszego Nie tylko najlepszego silenta. Najalepsza gra ever ! Święta racja panowie ! Poważnie, tylko dla tej gry warto było kupić PS2. Serio. No ale ja ją już czczę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Re 6 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 (edytowane) Wybrałem ponieważ: 1. miażdzące tytuły jakich nie ma nigdzie. Nawet porównywalnych. Gran Turismo, Final Fantasy, Metal Gear Solid 2,3, Okami, Bournout 3, Pro Evo (kiedy dopiero wychodziło na PS2), Shadow of Colossus, ICO, seria WRC, mistrzowski Tekken 5, genialne gierki taneczne od Konami. Dancing Stage SuperNova - mistrzostwo na imprezy/ilość utworów/znane i te japońskie, eyetoy, Ratchet oraz Jak, MOH Frontline (Omaha łeb urywała) Silent Hill 2, Forbidden Siren 1,2. Wipeouty, GTA 3 i reszta , Tomb Raider Anniversary, Marvel vs. Capcom 2 !!! Można wymieniać mase tytułow. 2. Nalepszy PAD na świecie. Jakość/estetyka. Ultra praktyczny, niesamowicie wygodny, po prostu dzieło w kategorii PAD do grania:D 3. Wersje platinum są po 49zł. 4. Wtórny rynek. Na allegro od supersprzedawcy za 20 zł złotych w idealnym stanie można kupić używane gry. 5. Masa tytułów na które zabraknie życia;D 6. 60 klatek na sekundę w większości tych debeściarskich gier. Jak mi ktoś pokazuje gry na peceta, które mu się tną, albo musi zmniejszać detale po to, żeby pograć w Obliviona, Wiedźmina czy Crysis czy inną bardziej wymagającą grę to się śmieje mu w twarz. Włączyć ohydne ustawienia w grafice, tylko po to, żeby pograć i powiedzieć, że grało się w Obliviona. Tego nie zrozumiem. Wole mniej wypasioną grafę, ale która zabija klimatem, czy gameplayem. Yeeee ostatnio kupiłem Silent Hilla 1 za grosze i cioram na PS2:) Na piecu zagrałem u siebie w Obliviona. Pomimo, że grafikę ma fantastyczną, załamało mnie to, że jest to gra bardzo ograniczona we wszystkim w porównaniu do Morrowinda. Jako, że kompa zmieniałem nie dawno, tak więc mogłem się nacieszyć masą nowy gier na PC;D Ale stwierdziłem, że jednak to nie wszystko. Pozostaje pewna pustka, którą grafika nie ratuje. Yep. Na dziś dzień, na moim kompie siedzi tylko to czego nie może mi dać PS2:D : Morroriwnd, Call of Cthullu, Vritual Skipper 5, Crysis, Roller Coaster Tycoon 3 i Fable. Jednym słowem dopełniają się. 7. Plejaka moge zabrać wszędzie. Na działkę, żęby się zrelaksować, na impreze, przenieść go do innengo pokoju, cokolwiek. PC nie. Po za tym, siedzenie przy biurku na krześle i garbienie się oraz wpatrywanie się to nie to samo co siedzenie wygodnie w fotelu przez TV. 8. Zamiast PS3 i nowego płaskiego TV full HD. Wolałem dołożyć sobie kasy do auta. Nawet na ew. naprawy, tudzież na imprezy, albo wakacje. 9. Ponieważ PS2 kopała dupy nawet next-genom:) I jako jedyna trzymała się i nadal trzyma na rynki nieźle. Mówię o sprzedaży. 10. Sony ma u mnie max zaufania. Mam dwa stare trinitrony (jeden na działce, drugi w sypialni), żaden nawet nie dał oznak starości. A piloty jak nowe. Tak samo DVD czy moje stare WIDEO prologic z tym charakterystycznym pokrętłem ( do zmian szybkośći przewijania) z prawej strony, czy radio ze zmieniarką na 10CD w aucie. Robią sprzęt nie do za.j.eb.a.nia. 11. Laser od PS2 działa mi cały czas od 2004 roku (srebrny model). Ani razu nie była na gwarancji, ani się film DVD nie zaciął, ani gierka. Ani żadnych problemów przy San Andreas. Ktoś mądry (pewnie brat, albo ojciec:D) wsadził PADA pod podłączoną konsole i padł bezpiecznik od wibracji w Padach, to jedyny problem jaki mam:D Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez Re Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 dostałem, nie miałem wyboru. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
JanzKijan 1 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Kupiłem PS2 dopiero początkiem 2007 r. Głównym powodoem był zupełny regres w świecie gier na pc. Na PS2 jest zkolei kilka naprawdę wybitnych tytułów, których nie uświadczymy na żadnej innej platformie (weźmy przykładowo ICO, Shadow of Colossus czy Okami). Cytuj Odnośnik do komentarza
Alien00 14 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Moje pierwsze PS2 kupiłem w 2003 r.,gdy cena zeszła do ok.1K,pamiętam że byłem wniebowzięty że w końcu mnie na to cudeńko stać.Obecnie mam już wersję Slim bo stara czarnulka odeszła na emeryturę.Mimo że padł jej laser i jest niesprawna to leży schowana,nigdy jej nie wyrzucę bo zapewniła mi wiele lat świetnej zabawy i jakoś nie miałbym do tego serca.Kupno pierwszego PS2 było dla mnie naturalną przesiadką ze świetnego PSX'a,konsole Sony uważam za dobre,wytrzymałe sprzęty,zapewniające masę zabawy przy pomocy ogromnej biblioteki gier i świetnej dostępności do hard i software'u.Na PS3 nie zamierzam się na razie przesiadać bo raz że za drogi interes,chociaż pewnie że można by wziąć konsolę i TV na raty,ale po co gdy na PS2 mam jeszcze tyle tytułów do ogrania i konsolka daje mi tyle frajdy że nie mam takiej potrzeby.Czarnula jest super,pozdrawiam wszystkich posiadaczy PlayStation 2! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Kontynuacja najlepszych tytułów z PSXa. Głównie Metal Gear Solid, Silent Hill i parę innych. Cieszy jednak fakt, że narodziły się gry ponadczasowe i oryginalne vide God of War, Burnout czy Devil May Cry. Wspaniała konsolka. Cytuj Odnośnik do komentarza
KainGorn 2 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Dla konkretnych tytułów , dla dalszej zabawy z konsolą od Sony Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Dla RE Outbreak, God of War, MGS3 i kilku innych perełek. Cytuj Odnośnik do komentarza
qkiz-siemce 0 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 dla MGS3 i FFX no i T5 w multi Cytuj Odnośnik do komentarza
ShadowUS 1 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 W 2001 roku kupiłem dla Ridge Racer 5, Jak & Daxter i Crash Bandicoot Wrath of the cortex . Sprzedałem pod koniec 2005. Tydzień temu kupiłem znowu ps2 żeby pograć sobie w wymienione wyżej klasyki . Cytuj Odnośnik do komentarza
maltan 3 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Kupiłem konsole wczoraj na allegro ze względu na masę wspaniałych gier w które nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
volken 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Za wiele nie wiedziałem o pozostałych teraz już past- genach , ale głównie ze względu na dobre tytuły (głównie Burnout : Takedown) i możliwość odtwarzania DVD . Teraz mojej staruszce (SCPH-50004) styknął już piąty roczek, ale wciąż bardzo dobrze działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi