Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry ponadczasowe, które uwielbiacie

Featured Replies

Opublikowano

Burnout Paradise - jak dla mnie to zamiast nowego Burnout'a mogły by wychodzić kolejne dodatki jak to Criterion miało w planach (serie małych wysp itp). Szkoda że jest to nierealne już. :(

Crash Team Racing - ostatnio jak kumpel wpadł to zamiast szpilać w nowe hiciory, kilka godzin cisneliśmy CTR'a w multi. :D Cudowna gra.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 127
  • Wyświetleń 8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Haibane
    Gość Haibane

oldskulowe Wormsy, zdecydowanie

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Wipeout 2097 - śmiganie na Phantomie nigdy mi się nie znudzi, a w tle leci FSOL :]   Resident Evil 4 - kończyłem tego Resa jakieś 50 razy, znam praktycznie każdą lokację na pamięć, a mimo to zabijan

Opublikowano

Gry ponadczasowe? Pamiętam, jak pierwszą grą w którą zagrałem był Transport Tycoon. Później wersja Deluxe. Gram do dziś, już w rozbudowaną wersję OpenTTD, ale dalej potrafię zarwać nockę rozwijając biznes.

Poza tym, Need For Speed Porsche. Gra ma już 10 lat, a pomimo tego wracam do niej każdego roku. Niesamowita grywalność, niezwykły model jazdy, grafika, która się dla mnie nie postarzeje no i ten kierowca fabryki i rozwój. Miód.

GTA1, GTA2, GTA3, GTA VC i GTA SA to gry, które pozostaną w mojej pamięci na zawsze i do każdej z tych odsłon wracam co roku.

Pierwszy Gothic. Mam z tą grą powiązane wspaniałe wspomnienia. Można jej zarzucić wszystko i wskazać setki bugów, ale dla mnie toną w tych hektolitrach grywalności.

No i zapomniałbym o World of Warcraft. Mówcie co chcecie, gram do dziś, od ponad 2 lat, z małymi przerwami i poznałem dzięki temu mnóstwo ciekawych znajomych. Gra jest zdecydowanie ponadczasowa.

Faktycznie historię mam typowo PCtową. :D

Edytowane przez Maciomaniak

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Final Fantasy X - gra, która mi towarzyszyła od (prawie) samego początku mojej przygody z PS2, gra której dotyczył mój pierwszy post na tym forum. Spędziłem przy niej grubo ponad 100h (choć tylko raz ukończyłem, kilka dni temu). Genialna fabuła, wspaniała grafika (jak na kiedyś i jak na dzisiaj - niektóre efekty nadal cieszą), EPICKA muzyka. System walki, choć bardzo standardowy i bez wielu upiększeń, jest po prostu esencją jRPG - wymiata! Oprócz tego mnóstwo smaczków zarówno w, jak i poza fabułą, dużo side-questów, mini-gierek i dziesiątki przepakowanych bossów do pokonania obok wątku głównego :). Szkoda, że musiałem grać na pożyczonej PS2 - kiedy kupię sobie własną (znowu) to biorę się za tę grę znowu i zrobię chyba wszystko na maxa.

Skończyłem niedawno i przez 15 minut nie mogłem się zebrać, by wstać i zresetować konsolę po napisie "The End"...

Edytowane przez raven_raven