Opublikowano 3 marca 201411 l Ogólnie mówię, nie chodziło mi tylko o Ciebie, ale od dawna tutaj czytam, jaki to super napój, albo, że się w końcu pojawił w Polsce. Kupiłem i się zawiodłem.
Opublikowano 3 marca 201411 l Mi smakuje jak migdałowe, białe cukierki do ssania. Robicie sztuczny hype nad jakimś chemicznym gow.nem:). Zastanawiałem się jaki smak mi przypomina, a wiedziałem że jakieś słodycze, tylko nie mogłem skojarzyć. I rzeczywiście to dokładnio to. Ogólnie to 5/10.
Opublikowano 3 marca 201411 l niższa klasa peppera nie docenia. Ale i tak z takich około colowych napojów to rozbija bank Fritz Cola kawowa, geez goty w ch.uj.
Opublikowano 3 marca 201411 l Kur.wa jestem nizsza klasa zatem. Musze zatem kupic cos mega alternatywnego do picia.
Opublikowano 8 marca 201411 l Jak się zmiesza kolę waniliową z biedry z piwem to smakuje jak: Ostatnio tak chlałem bo normalny browar mi nie wchodził.
Opublikowano 14 marca 201411 l kupilem dr peppera sam w sobie serio smakuje jak te białe landrynki o smaku niby migdałów, średni 5/10 w połączeniu z wódką smakuje jak jakiś pseudo cukierkowo-wódkowy szajs, nie polecam, jeśli już mieszać wódke z jakims rozcieńczaczem to sok pomarańczowy albo cola są znacznie lepsze
Opublikowano 14 marca 201411 l Pytanie do Lucka glownie ale i do pasjonatow coli z biedry (Kanabis?) - jak sie ta cola nazywa i jaka kupic? Zbrzydlo mi pepsi i chce sprobowac bo mowita, ze dobra.
Opublikowano 14 marca 201411 l Cola Original, polecam. Wersja z cytryną również bardzo dobra. Edytowane 14 marca 201411 l przez Rozi
Opublikowano 16 marca 201411 l Dokładnie, Cola Original. Klasyczną, Light i, o ile dobrze pamiętam, cytrynową produkuje Hoop, więc to jest to samo co Hoop Cola tylko z inną etykietą. Jak z innymi to nie do końca wiem - Original Colę Zero produkuje ktoś inny, chyba Żywiec.
Opublikowano 17 marca 201411 l Nabylem. W smaku nie tak intensywna i slodka jak oryginalna cola (co dla mnie jest w zaleta). Spodziewalem sie za to troche wyrazniejszego smaku. Za ta cene na pewno warto.
Opublikowano 18 marca 201411 l Ja piję muszyniankę, dziennie schodzi tego ponad jedna butelka. Dobra jeszcze jest kropla minerałów.
Opublikowano 18 marca 201411 l iwoniczanka w szklanej butelce to najlepsza jaką pilem. Niestety u mnie nie da się kupić.
Opublikowano 19 marca 201411 l W dodatku w obu jest zwykła kranówa. Placi sie tylko za fikuśną nazwe. Nikt tej wody nie zbiera z lodowców na szczycie wulkanu btw czytałem jakiś marketingowy opis wody fiji i znalazłem taki tekst "Woda artezyjska jest szczególnie bogata w tlen (ma go 35 razy więcej niż zwykła woda)," nigdy nie lubiłem chemi, ale wiem że woda to H2O - dwa wodory i tlen, to ciekawe jak jakaś woda może mieć 35 razy więcej tlenu niż inna woda xD Edytowane 19 marca 201411 l przez Yano
Opublikowano 19 marca 201411 l Jak wypijasz takiej wody litr dziennie to nie musisz oddychać. A tak na serio, to kiedyś się zastanawiałem, kto takie wody kupuje i zagadka się rozwiązała. Można by kupić taką jedną butelkę, wypić, a potem napełniać ją Oazą z Biedry i świrować w autobusie, czy tramwaju.
Opublikowano 19 marca 201411 l 18 zł za litr ok http://www.bdsklep.pl/fiji-500ml-artezyjska-woda-mineralna-niegazowana,id-48617 Idealna by opłukać twarz po siłowni.
Opublikowano 19 marca 201411 l jeśli lubisz opłukiwać twarz wodą która ma 35 razy więcej tlenu niż woda.... uważaj żeby wtedy nie palić, taka ilość tlenu musi być łatwopalna
Opublikowano 20 marca 201411 l Ostatnio piłem OSHEE Vitamin Fruit Black -smakowało mi,nawet bardzo.Wydaje mi się lepsze w smaku niż Frugo czarne