Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wody, napoje, soki itp.

Featured Replies

Opublikowano

Carlo rossi to jedno z tych gównianych win. Miałam klientkę, która kupowała u nas zawsze wina z górnej półki i powiedziała, że nawet komuś kogo nie lubi by go nie kupiła...

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 170 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ale to rozumiem opiniujesz winko nie po swoich odczuciach smakowanych tylko w oparciu o przekaz werbalny kobiety, ktora kupuje drogie bo moze ? Carlo rossi nie jest zle. Mozna kupic wino za 48zl w almie o gorszym smaku niz CR za 20zl.

Opublikowano

Cote i Carlo rossi maja dobry stosunek cena/jakość, nie gadaj Lain

Opublikowano

prosecco jest dobre, do kupienia w bezdomce

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Ale ceny 30-40zl to jest juz pulka win dobrych,

pułka, to nie bułka!! :)
Opublikowano

Ku.rwa a jak pisalem to myslem o tej bulce a i tak napisalem zle ;/

Opublikowano

Ale to rozumiem opiniujesz winko nie po swoich odczuciach smakowanych tylko w oparciu o przekaz werbalny kobiety, ktora kupuje drogie bo moze ? Carlo rossi nie jest zle. Mozna kupic wino za 48zl w almie o gorszym smaku niz CR za 20zl.

Babka się zna na tym. Opowiadała jak to wino jest produkowane, że z najgorszych odpadów itp. Raz piłam białe, bez szału. Wiadomo, że to nie jabol w plastiku, ale żeby wrzucać carlo rossi na jakąś prestiżową półkę, to nie-e.

Opublikowano

Babka się zna na tym. Opowiadała jak to wino jest produkowane, że z najgorszych odpadów itp. Raz piłam białe, bez szału. Wiadomo, że to nie jabol w plastiku, ale żeby wrzucać carlo rossi na jakąś prestiżową półkę, to nie-e.

Swietnie lajn. Teraz wszyscy wiemy, ze zachecasz do nie kupowania/lub kupowania bo jakas babka za ciebie je wypila i powiedziala, ze nie ona kupuje drozsze, tanie to sik. I jeszcze ten polaczkowy opis "jak to jest zrobione", to wyczerpuje temat.

U mnie w gospodarstwie domowym pije sie dosc czesto wino wieczorem, przerobilismy i takie carlo rossi za 20 zl z tesco i wina powyzej 100zl i w zyciu nie wpadlbym do glowy aby CR ocenic jak wino marki Komandos.

No ale sa kobiety co sie znaja i wystarczy posluchac ich opini aby miec wyrobione kubk ismakowe.

boze laj njaka ty jestes  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:

Opublikowano

Wczoraj z kobieta pilismy polwytrawne czerwone carlo rossi w kawiarni, bo byly tylko CR. I mi i jej smakowalo, takze dobre jak na wino z odpadow, moge polecic.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co pijecie w tych upałach? Woda jakoś już mi się nudzi. Kompotów nie mam. Cola i inne badziewia są słodkie. Co można gulnąć w te upały? Oprócz browarka ofcourse:)

Opublikowano

zimna woda z cytryną i ksylitolem

albo

10011230_0.jpg

albo

vitafit-frischer-orangensaft-100.jpg

Opublikowano

mate

Opublikowano

mate

mate5?

Mam mate, ale po zrobieniu jest gorąca. :obama:

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Na upały? Woda, woda z cytryną/plastrem ogórka/miętą, kwas chlebowy (z Obołona, byle nie żaden dosładzany), sok z brzozy.

Opublikowano

Zieloną herbatę mrożoną zrób, świetnie gasi pragnienie, nawadnia, koksy taką piją. 

Opublikowano

hellyeah-cocacolalife.jpg

Pił ktoś? Jest już podobno w sklepach.

Opublikowano

Oj tam oj tam, dobra jest, nie ma aż takiego kopa cukrowego jak zwykła. Tylko cena póki co zaporowa, kupowałem za niemal 4 zł za puszkę... :/

Opublikowano

Kupiłem w tesco, ciekawy smak, trochę różnica moim zdaniem jest wyczuwalna, zarówno względem coca-coli jak i coli zero. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w kuchni świata są te puchy po 2,50 różnica jest taka że jest słodzona Stevią, w smaku trochę bardziej stonowana w słodyczy.

Opublikowano

W tesco to samo, 2,50 zielona, 2,09 cherry.

Opublikowano

Na upały OKF aloe vera, ambrozja, tylko ta cena... Ósemkę za 1,5 l. No, ale z Chin to sprowadzają (dystrykt Korea Pd.).

Opublikowano

frugo-lemo_zielona-cytryna.jpg

Ale syf. Myślałem, że napis "zielona cytryna", będzie oznaczała limonkę, a nie ogórasa. Napój w dodatku słodki: w składzie woda i na drugim miejscu cukier.

Badziew za ok. zeta.

Dzień wcześniej wziąłem wersję "niebieska cytryna" i było ok.

Opublikowano

Wcale nie widać na etykiecie ogórka, wcale.